Powitajki przy kawie 66

30 września 2021 12:20 / 5 osobom podoba się ten post
Witajcie, już południe a ja dalej  rozmemłana, coś jak ta gęś z dowcipu
Już daję sobie kopa, ogarniam się i wychodzę bo kolejny dzień minie na niczym. Zrobiło się chłodno i szaro, trzeba trochę kolorów na siebie założyć. To poprawia nastrój, przynajmniej mnie. 
Fajnego, spokojnego dnia życzę 

30 września 2021 13:07 / 6 osobom podoba się ten post
witajcie w czwartek miłego popołudnia 
30 września 2021 14:04 / 6 osobom podoba się ten post
Czwartkowe dzień dobry dla Foremek i Foremków  W pracy spokój, dziś mnie nawet nikt ze Spitexu nie wnerwił :)
Za to wczoraj wieczorem dostałam wiadomość z domu, że synowa zachorowała. I to juz od dwóch dni się borykała z kaszlem i gorączką. Od razu przychodzi na myśl jedno, mimo tego, że została zaszczepiona, takie incydenty tez sie zdarzają. Ale po wizycie u lekarza i tescie okazało sie, że to nie to. Grypa . No i gorączka juz zaczęła spadać -trwale i bez wspomagania lekami. Cale szczęscie, bo mnie też - w tym sensie , że siedziałam jak na szpilkach. Tak mam zawsze, jak coś sie w domu dzieje a ja nic nie moge zrobic bo jestem w pracy. Tak to własnie jest.
Spokojnego dnia wszystkim życzę .
30 września 2021 17:24 / 2 osobom podoba się ten post
marta74

Odpoczywaj, wspaniałego czasu z Ukochanym i Córcią:slodki krolik:

Dziękuję bardzo. Z ukochanym tak a z corcia? Wpadnie w sobotę i w niedzielę mam ja odwieść z wałówką.  Ona mieszka 60 km od nas. Ma mieszkanie i wpada jak musi  Ma swoje życie i ja to rozumiem zresztą klasa maturalna i brakuje jej czasu na wszystko. 
30 września 2021 19:16 / 7 osobom podoba się ten post
Czesc Opiekunkowo.Przybywam oznajmić ,że po rocznej przerwie w opiece wracam do pracy .I może to się wyda śmieszne ,bo sie cieszę ,ale zarazem mam tremę i obawy co zastanę.Bo poprzednia podopieczna do której jeździłam ponad 5 lat niestety zmarła .I teraz jadę do nowej Pani będę pierwszą opiekunką .Wiec obawy są ,czy sie zaakceptujemy i czy rodzina będzie ok.Ale zdecydowałam sie na wyjazd ,bo mam dość siedzenia w domu ,córka furka po świecie ,a ja sama w tym mieszkaniu No i kasa powoli topnieje.Ale to już trochę czasu po operacji minęło ,czuje sie dobrze,lekarz dał zielone światło wiec jadę w nieznane ?.Może jest ktoś w okolicach Telgte ,żeby sie spotkać jak już sie trochę tam ogarnę ? Pozdrawiam wszystkich,teraz trochę częściej będę obecna na forum.
30 września 2021 19:30 / 3 osobom podoba się ten post
poznanianka1

Czesc Opiekunkowo.Przybywam oznajmić ,że po rocznej przerwie w opiece wracam do pracy .I może to się wyda śmieszne ,bo sie cieszę ,ale zarazem mam tremę i obawy co zastanę.Bo poprzednia podopieczna do której jeździłam ponad 5 lat niestety zmarła .I teraz jadę do nowej Pani będę pierwszą opiekunką .Wiec obawy są ,czy sie zaakceptujemy i czy rodzina będzie ok.Ale zdecydowałam sie na wyjazd ,bo mam dość siedzenia w domu ,córka furka po świecie ,a ja sama w tym mieszkaniu No i kasa powoli topnieje.Ale to już trochę czasu po operacji minęło ,czuje sie dobrze,lekarz dał zielone światło wiec jadę w nieznane ?.Może jest ktoś w okolicach Telgte ,żeby sie spotkać jak już sie trochę tam ogarnę ? Pozdrawiam wszystkich,teraz trochę częściej będę obecna na forum.

Witamy ponownie w naszym gronie Biegnę z info będziesz bliżej Münster czy tam ktoś jest ?nie wiem ja za 3 tyg bliżej Bielefeldu, więc trochę za daleko ...szkoda .
30 września 2021 19:31 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dziękuję bardzo. Z ukochanym tak a z corcia? Wpadnie w sobotę i w niedzielę mam ja odwieść z wałówką. :smiech3: Ona mieszka 60 km od nas. Ma mieszkanie i wpada jak musi :oczko: Ma swoje życie i ja to rozumiem zresztą klasa maturalna i brakuje jej czasu na wszystko. 

Zawsze mamusiny obiadek lepiej smakuje ?
30 września 2021 19:36 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Witamy ponownie w naszym gronie :-)Biegnę z info będziesz bliżej Münster czy tam ktoś jest ?nie wiem ja za 3 tyg bliżej Bielefeldu, więc trochę za daleko ...szkoda .

Tak ,tak to bardzo blisko Munster .Będę miała bardzo blisko syna i synowej poprzedniej babci .Cały czas mamy kontakt ,ale nie wiedza ,ze będę tak blisko.To będzie niespodzianka .Ale będę czuła się bezpiecznie ,bo jakby coś nie tak ze sztelą to mnie zabiorą stamtąd .Ale nie ma co pisać czarnych scenariuszy. 
30 września 2021 19:37 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Witajcie, już południe a ja dalej  rozmemłana, coś jak ta gęś z dowcipu:lol1:. 
Już daję sobie kopa, ogarniam się i wychodzę bo kolejny dzień minie na niczym. Zrobiło się chłodno i szaro, trzeba trochę kolorów na siebie założyć. To poprawia nastrój, przynajmniej mnie. 
Fajnego, spokojnego dnia życzę :angel3:

Ja też się bawię kolorami do odważnych świat należy 
30 września 2021 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
poznanianka1

Tak ,tak to bardzo blisko Munster .Będę miała bardzo blisko syna i synowej poprzedniej babci .Cały czas mamy kontakt ,ale nie wiedza ,ze będę tak blisko.To będzie niespodzianka .Ale będę czuła się bezpiecznie ,bo jakby coś nie tak ze sztelą to mnie zabiorą stamtąd .Ale nie ma co pisać czarnych scenariuszy. 

Pewnie że nie ??
30 września 2021 20:33 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ja też się bawię kolorami do odważnych świat należy :-)

Lwice muszą być widoczne 
30 września 2021 20:41 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wieczorową porą. 
Tak sobie czytam co tu popisaliśmy i oczom nie wierzę. Co ja tu wymyśliłam 
Muszę Dusię przeprosić, bo jakąś Danutę do łóżka jej wpakowałam. Chciałam powiedzieć że nawet taka saute, prosto z łóżka jest boginią dla swojego ,a napisałam że to Danuta 
Dusia, sorry 
Cóż, bez okularów nie powinnam brać się za pisanie ?
30 września 2021 20:53 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Witam wieczorową porą. 
Tak sobie czytam co tu popisaliśmy i oczom nie wierzę. Co ja tu wymyśliłam :zaskoczenie1:
Muszę Dusię przeprosić, bo jakąś Danutę do łóżka jej wpakowałam. Chciałam powiedzieć że nawet taka saute, prosto z łóżka jest boginią dla swojego :serce:,a napisałam że to Danuta :lol1:
Dusia, sorry 
Cóż, bez okularów nie powinnam brać się za pisanie ?

A to Dusia by miała suprajsa 
30 września 2021 21:12 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

A to Dusia by miała suprajsa :-)

Dusia jak Dusia, ale jej LOVE jakby się zdziwił 
30 września 2021 21:15 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dusia jak Dusia, ale jej LOVE jakby się zdziwił :lol1:

Nie wiadomo :) Bo może Danuta by była bardzo, bardzo cicho