Powitajki przy kawie 66

19 sierpnia 2021 06:48 / 7 osobom podoba się ten post
Witam Wszystkich serdecznie.  Za oknem  i zimno się zrobiło. Jesień coraz bliżej i dzień już widać wyraźnie, że coraz krótszy. Spokojnego dnia kochani. 
19 sierpnia 2021 07:08 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry słonka brak,ale deszcz nie pada i takie są też prognozy, że będzie dziś bez opadów. Dobrze, spokojnie można sobie na rowerek się wybrać  Bezstresowego dnia i jak najmniej pracy życzę 
19 sierpnia 2021 07:13 / 6 osobom podoba się ten post
Kika67

Jest lepiej u mnie :-)

U mnie wczoraj i dzisiaj też już jest lepiej. Wstawłam dzisiaj o świcie i mam mnóstwo energii. :) 
19 sierpnia 2021 07:31 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 

Słońca nie ma, ale jest ciepło i  przyjemnie.
Życzę Wam miłego dnia 
19 sierpnia 2021 08:23 / 6 osobom podoba się ten post
Witam! Zapowiada się piękny, słoneczny dzień. PDP jedzie z córką do kosmetyczki , wróci  dopiero na obiad.Życze miłego dnia kochani 
19 sierpnia 2021 08:44 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry .Witam wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia 
Nawet sobie nie wyobražacie jak mi się dzisiaj wstać nie chciało .Nie wiem co się dzieje ale chyba porady lekarza muszę zasięgnąć ,bo jak jestem w domu to od 6 rano już buszuje ,natomiast w pracy ciężko na 8 jest się wyrobić ??????
19 sierpnia 2021 12:56 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Większość z Was już pewnie po obiedzie, a ja witam się z Wami przy śniadaniu 
Na urlopie czas biegnie inaczej, często noc staje się dniem 
Siedzę sobie w moim ulubionym Mount Blanc, w pobliżu sopockiego molo (a może mola?zgłupialam od tego urlopowania i nie wiem ),nieśpiesznie jem śniadanie w porze obiadowej i dobrze mi tak. 
Przyjemnego Przyjemnego, spokojnego dnia życzę 
19 sierpnia 2021 13:16 / 7 osobom podoba się ten post
witam całe opiekunkowo milego popołudnia wszystkim
20 sierpnia 2021 06:05 / 5 osobom podoba się ten post
Weekend, uff, potem sobota, niedziela i nowy tydzień. Dziś wraca córka seniorki i niech pilnuje matki, to nie na moje skołatane nerwy. Ale spałam dobrze, choć krótko. Za oknem szarawo, obiad mam już zaplanowany, więc spoko. Teraz  a potem kolejny dzień świra, jak codzień. No, to bezstresowego dnia Opiekunowo 
20 sierpnia 2021 06:49 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Wszystkim życzę spokojnego i dobrego dnia i całego weekendu. 
20 sierpnia 2021 07:07 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kolejny weekend przed nami ,życzę przyjemnego, bezstresowego dnia i całego weekendu 
20 sierpnia 2021 07:23 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w piątek 
Wszystkim życzę spokojnego i ciepłego dnia 

20 sierpnia 2021 07:40 / 6 osobom podoba się ten post
Hej,dzień dobry mówię tak szybko :) 
Krzysztof , munż mój już jest. We wtorek szczęsliwie wylądwał na lotnisku w Zurich-Kloten. Stamtąd odebrał go szef, który własnie kończył zmianę( pracuje tam-kiedyś mnie zabrał na zwiedzanie, zdymotka :) wstawiałam ) .Z moim Zwierzakiem Krzysiem, zdążyłam się juz pokłócic, a nawet pobić, bo wymazał mi nos pianką do golenia, za co dostał klapsa  Co gorsza nic sobie z mojego terroru nie robi, rozbrajając go swoim promiennym i trochę szelmowskim uśmiechem :)
Praca na ogół przebiega spokojnie-tylko dziadek wczoraj rano znowu dostał ataku epilepsji i lekarz chce wrócić z leku 3 generacji, do karbamazepiny, gdyż na dziadka działała o wiele lepiej. Po nowym leku ataki były o wiele słabsze, ale zdarzały się zbyt często. No cóż, bywa. Dobór leku to sprawa bardzo indywidualna. 
My bo obiedzie dziś wyruszamy-żona dziadka dziś gotuje i mam zakaz wchodzenia do kuchni. Coś z tym muszę zrobić, bo mi psuje średnią 
Jeżleli w Montreux znajdę lepsze jedzenie, to nie omieszkam jej o tym poinformować  
Tam się własnie zatrzymamy, ale nie tylko będziemy jeść i demolowac kamper-także chcemy pozwiedzac i zobaczyć miejsca gdzie bywał Freddie Mercury i jego domek nad jeziorem Genewskim. Plan podróży bardziej przypomina spontan niż plan-ale mamy ogólny zarys, bo przecież coś nas może oczarować po drodze. Z pewnych punktów to jeszcze Lagh da Saoseo. Górskie jezioro w Gryzonii , jedno z najpiękniejszych i o najbardziej niebieskichm , wręcz kobaltowym lustrze. Dookoła rosnąca limba. Reszta wyjdzie w praniu .
Wam życzę spokojnych i szybko mijających dni, mało upierdliwych podopiecznych i normalnych rodzin tychże, bo z tym jak wiadomo-ciężko bywa . No to do popisania 
20 sierpnia 2021 07:54 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Hej,dzień dobry mówię tak szybko :) 
Krzysztof , munż mój już jest. We wtorek szczęsliwie wylądwał na lotnisku w Zurich-Kloten. Stamtąd odebrał go szef, który własnie kończył zmianę( pracuje tam-kiedyś mnie zabrał na zwiedzanie, zdymotka :) wstawiałam ) .Z moim Zwierzakiem Krzysiem, zdążyłam się juz pokłócic, a nawet pobić, bo wymazał mi nos pianką do golenia, za co dostał klapsa :lol2: Co gorsza nic sobie z mojego terroru nie robi, rozbrajając go swoim promiennym i trochę szelmowskim uśmiechem :)
Praca na ogół przebiega spokojnie-tylko dziadek wczoraj rano znowu dostał ataku epilepsji i lekarz chce wrócić z leku 3 generacji, do karbamazepiny, gdyż na dziadka działała o wiele lepiej. Po nowym leku ataki były o wiele słabsze, ale zdarzały się zbyt często. No cóż, bywa. Dobór leku to sprawa bardzo indywidualna. 
My bo obiedzie dziś wyruszamy-żona dziadka dziś gotuje i mam zakaz wchodzenia do kuchni. Coś z tym muszę zrobić, bo mi psuje średnią :lol1:
Jeżleli w Montreux znajdę lepsze jedzenie, to nie omieszkam jej o tym poinformować :hihi: 
Tam się własnie zatrzymamy, ale nie tylko będziemy jeść i demolowac kamper-także chcemy pozwiedzac i zobaczyć miejsca gdzie bywał Freddie Mercury i jego domek nad jeziorem Genewskim. Plan podróży bardziej przypomina spontan niż plan-ale mamy ogólny zarys, bo przecież coś nas może oczarować po drodze. Z pewnych punktów to jeszcze Lagh da Saoseo. Górskie jezioro w Gryzonii , jedno z najpiękniejszych i o najbardziej niebieskichm , wręcz kobaltowym lustrze. Dookoła rosnąca limba. Reszta wyjdzie w praniu .
Wam życzę spokojnych i szybko mijających dni, mało upierdliwych podopiecznych i normalnych rodzin tychże, bo z tym jak wiadomo-ciężko bywa . No to do popisania :papa:

Miłej zabawy 
20 sierpnia 2021 07:59 / 5 osobom podoba się ten post
Witam Opiekunkowo! Wczoraj  wieczorem dostarczono  mi żelaznego rumaka Po interwencji PDP z tygodniowym  opóźnieniem...Ale jest!! Będzie  dzisiaj  wycieczka:brawo1 Spokojnego dnia życzę kochani