Powitajki przy kawie 66

22 sierpnia 2021 07:03 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Damessa, ale Ci pozytywnie zazdroszczę, jeszcze nigdy nie byłam na Flohmarkt. Super wycieczki i pochwal się potem, co kupiłaś ????

Ja lubię  te klimaty...a szczególnie  na koniec, jak się  pakują...można kupić  coś  za małe  pieniadzeWczoraj w Zurich też  był  flohmarkt..nabylam bluzeczkę  a koleżanka  spodniczke za ..Uwaga! ..1 frank Do końca września w każdą  sobotę  jest flohmarkt w Zurich...Wpisz w Google..może  jest  w twojej okolicy.
22 sierpnia 2021 07:49 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przyjemnej niedzieli wszyskim, teraz czas na kawę 
22 sierpnia 2021 08:19 / 5 osobom podoba się ten post
Witam

W nocy trochę popadało, ale teraz znów słonko świeci.
Spokojny dzień przede mną.
Życzę Wam miłego dnia 
22 sierpnia 2021 08:22 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo udanej niedzieli
22 sierpnia 2021 13:21 / 5 osobom podoba się ten post
witam wszystkich udanej niedzieli
22 sierpnia 2021 13:33 / 6 osobom podoba się ten post
A tu pada, żaden rowerek dziś ani spacer z dziadkiem... To bynajmniej... póki co... pokimamy sobie
23 sierpnia 2021 06:17 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry poniedziałkowo. Kawa już pachnie, ja w miarę wyspana. Zaczynam trzeci tydzień turnusu. Z Antje leci szybko, dziś ona gotuje a jutro jedziemy do chińskiej restauracji - obym nie dostała skośnych oczu A tak w ogóle to Wszystkim pogodnego dnia i całego tygodnia. Niech Nam szybko lecą dni na zleceniu 
23 sierpnia 2021 06:51 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  w poniedziałek. Dla mnie to początek czwartego tygodnia turnusu.  Jescze kilka tych poniedziałków. Wszystkim spokojnego dnia i całego tygodnia. 
23 sierpnia 2021 07:17 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry .Witam wszystkich serdecznie i życzę spokojnego dnia i udanego tygodnia 
Ostatni cały tydzień przede mną 
23 sierpnia 2021 07:36 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień Dobry ☀️ a ja za Kiką powiem - ostatni pełen tydzień ? pogoda zapowiada się duzo gorsza niż ostatnie dni - dużo chmur i deszcz i tak podobno do konca tygodnia (oby nie). Ale ja wbrew zapowiedziom zycze duzo ☀️☀️☀️ i aby szybko minął ten tydzien ??
23 sierpnia 2021 07:59 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u mnie też kawa już pachnie, czas ogarnąć pdp i na śniadanie. Spokojnego dnia i całego tygodnia nam wszystkim 
23 sierpnia 2021 08:04 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Słoneczko świeci, po nocnym deszczu jest bardzo przyjemnie.
na tarasie, dziadek śpi.
To mi się podoba.
Nowy tydzień czas zacząć. Życzę Wam spokojnego dnia i udanego tygodnia
23 sierpnia 2021 08:38 / 6 osobom podoba się ten post
Witam Opiekunkowo   zapowiada  się  słoneczny  dzień PDP jeszcze śpi...dzień  jak co dzień. A nie..o 11g.przychodzi masażystka  a o 16g córka/ rachunki itp./ Szybko zleci dzień..czego i Wam życzę. 
23 sierpnia 2021 11:07 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo zakupy zrobione , jeszcze tylko owoce muszę zdobyć
23 sierpnia 2021 13:05 / 6 osobom podoba się ten post
witam wszystkich w nowym tygodniu udanego dzionka