Powitajki przy kawie 66

20 sierpnia 2021 09:21 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Miłej zabawy :-)

Dzięki 
20 sierpnia 2021 10:37 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo wykendu początek
20 sierpnia 2021 13:12 / 5 osobom podoba się ten post
witam opiekunkowo wpiatek piątunio piątunieczek miłego popołudnia wszystkim 
21 sierpnia 2021 06:11 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień doberek sobotnio. Dzisiaj z Antje wybieramy się na targ, a przy okazji zrobimy zakupy. Dzisiaj ona gotuję, a ja kiwam palcem w bucie. Jutro machnę rosol i też dobrze. Pogoda nadal brzydka, ale jeszcze nie pada. Grzeję sobie jeszcze dupsko w łóżku, bo mam czas, kawa niestety też później i to jest ten minus z obecności córki. Schody tak skrzypią, że pewnie zaraz wstałaby.No nic, poczekam. A Wam miłej, pogodnej soboty 
21 sierpnia 2021 06:55 / 6 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio Za oknem słońce i ⬇bo to ostatnie dwa dni w miarę ciepła potem już i deszcz i ochłodzenie.  Wszystkim spokojnego dnia i byle do przodu. 
21 sierpnia 2021 07:21 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry słoneczko już świeci, myślę że to będzie fajna sobota. Długa wycieczka rowerowa w planie Teraz jednak czas na obowiązki, w końcu jestem w pracy. Wspaniałego dnia życzę nam wszystkim 
21 sierpnia 2021 07:25 / 7 osobom podoba się ten post

Witam serdecznie i pozdrawiam 
21 sierpnia 2021 10:49 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo jeden podopieczn dzisiaj więcej
21 sierpnia 2021 11:19 / 5 osobom podoba się ten post
A u mnie cisza i spokój, pdp siedzi i śpi na wersalce, ja, obiadek  "podszykowany", pościel się pierze... A tak to piękna pogoda dzisiaj. Dlatego z przyjemnością udam się pozwiedzać Gießen. Oczywiście  15 minut w jedną stronę do centrum. Chociaż dwie minuty jazdy mam już  Real, a on znajduje się na obrzeżach Gießen. Na zakupy się nie wybieram, jedynie Rossmann wchodzi w grę...
To będzie, to musi być piękny dzionek
21 sierpnia 2021 13:04 / 4 osobom podoba się ten post
witam opiekunkowo w sobotę miłego popołudnia
22 sierpnia 2021 06:23 / 3 osobom podoba się ten post
Doberek niedzielne, lecę po kawę i przyszykuje śniadanie. Obiad zrobiłam juz wczoraj, tak że dziś nie ma zbytnio stania przy garach. No to narka, zjeżdżam na dół, do potem
22 sierpnia 2021 06:44 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  Spokojnego dnia kochani. 
22 sierpnia 2021 06:53 / 4 osobom podoba się ten post
Witam! Zapowiadana zmiana pogodyA dzisiaj w planie  Flohmarkt w miejscowości obok/1  km/.Nie odpuszczę.. Miłego dnia życzę nam wszystkim 
22 sierpnia 2021 06:55 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam! Zapowiadana zmiana pogody:pada_deszcz:A dzisiaj w planie  Flohmarkt w miejscowości obok/1  km/.Nie odpuszczę..:-) Miłego dnia życzę nam wszystkim :pije kawe:

Damessa, ale Ci pozytywnie zazdroszczę, jeszcze nigdy nie byłam na Flohmarkt. Super wycieczki i pochwal się potem, co kupiłaś ????
22 sierpnia 2021 06:56 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam! Zapowiadana zmiana pogody:pada_deszcz:A dzisiaj w planie  Flohmarkt w miejscowości obok/1  km/.Nie odpuszczę..:-) Miłego dnia życzę nam wszystkim :pije kawe:

Damessa, ale Ci pozytywnie zazdroszczę, jeszcze nigdy nie byłam na Flohmarkt. Super wycieczki i pochwal się potem, co kupiłaś ????