Powitajki przy kawie 66

30 sierpnia 2021 12:12 / 6 osobom podoba się ten post
Nie pada, więc po obiadku na pauzie , a po kawie z pdp, spacer z dziadkiem
Za dużo tu wolnego mam
30 sierpnia 2021 12:36 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Nie pada, więc po obiadku na pauzie :jazda na rowerze:, a po kawie z pdp, spacer z dziadkiem :na wozku1::radosc1:
Za dużo tu wolnego mam:-(
:smiech3:

Poszukaj sobie dodatkowej roboty 
Dorabisz do pensji 
30 sierpnia 2021 12:49 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Poszukaj sobie dodatkowej roboty :-)
Dorabisz do pensji :smiech3:

Sprzątanie magazynu w REAL-u od 22 do 6....Muszę ?
30 sierpnia 2021 13:06 / 7 osobom podoba się ten post
witam w deszczowy poniedziałek udanego  i spokojnego tygodnia wszystkim
30 sierpnia 2021 16:03 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień  dobry 
Dawno mnie tu nie było wiec nie wypada tak z pustymi rękami przyjść. Taka różyczka  mi się wykluła  Bez obaw Nic Wam nie grozi ,no chyba że ktoś słodyczy nie może ,.... Za slodkie nie jest .U mnie urlop, ale tyram  bo mi się zmian w mieszkaniu  zachciało i mam za swoje . Mam pomocnika nie protestuje bo mnie kocha i wyjścia nie ma ogarniemy robotę musimy bo za 2 tyg powrót do De .
Pozdrawiam  serdecznie 
30 sierpnia 2021 16:15 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry wszystkim :-)
U mnie nie pada, zimno też nie jest ,wierzę że piękne, słoneczne dni jeszcze przyjdą. Przecież nie będzie szaro i mokro aż do Bożego Narodzenia, na przykład. 
Pogodnego, spokojnego dnia życzę :najlepszego3:

U mnie tez leje a wczoraj to juz masakra byla ...niebo na nas złe coś co ja przeskrobałam zapytam sąsiada może on cos a ja nie wiem 
30 sierpnia 2021 17:56 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Sprzątanie magazynu w REAL-u od 22 do 6....Muszę ?
:smiech3:

Tu się nie ma co zastanawiać ,bierz najwyżej w dzień odeśpisz 
30 sierpnia 2021 18:40 / 5 osobom podoba się ten post
Kika67

Tu się nie ma co zastanawiać ,bierz najwyżej w dzień odeśpisz :smiech3:

... na pauzie. Gute Idee

30 sierpnia 2021 20:00 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dopiero doczytałam, że to było "słowo na niedzielę ":oczko:
A swędzenie można też ,jeśli się chce, ukoić drapaniem na wesoło :hihi:

Drugie zdanie to już lekutko perwersyjne je  Tzn, że jak się chce, to żeby na wesoło drapać się  
I już wiem więcej  
Oraz dobry wieczór wszystkim :) 
30 sierpnia 2021 20:15 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam! Po wczorajszym  leniuchowaniu  dzisiaj  szyki rozruch :-)PDP już  po 7 g. się  duszowała...Pościel  zmieniona, pralka  i suszarka pracują  w duecie.Spacerek  do apteki...czekamy  na fizjoterapii..Miłego  poniedziałku  kochani:-)

Mój pedepcio po zmianie leków ma huśtawki nastrojów. Raz nadaje jak katarynka bez składu i ładu, a to znowu trzeba go motywować, przełamywać kompleksy i stereotypy które mu się chyba od sąsiada wdrukowały. A to że stary , i żeby go przykryć kocykiem( zawsze przed wizytą ergoterapeuty)- ale za to tabletki wciąga nosem-nawet o nazwę nie pyta 
31 sierpnia 2021 06:03 / 8 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie w ten ostatni sierpniowy dzień. I jakby to było wczoraj staje mi przed oczami obraz z dzieciństwa - ja z siostrami oprawiamy książki i zeszyty w kolorowy papier, naklejki z nazwami przedmiotów, fartuszki wyprasowane wiszą na drzwiach szafy, a ja podziwiam nowe wymarzone pisaki... Ale piękne wspomnienia. Ale to już było.. Teraz oby do emerytury ?a narazie zabieram się za Pogodnego dnia mimo szarugi za oknem 
31 sierpnia 2021 06:25 / 7 osobom podoba się ten post

Witam Was i każdego z osobna 

Pięknie już na dworze, ptaszki koncertują, zapowiada się piękny dzień.
na tarasie i wybiorę się zaraz do Rewe, spokojnie pooglądać półki i zakupy zrobić. Pdp śpi zawsze o tej porze, więc mam czas. .

Miłego dnia
31 sierpnia 2021 06:48 / 6 osobom podoba się ten post
Witam i ja.  Za oknem CD. . Depresja mnie powoli pobiera przez ta pogodę. Maluda pisze o szkole. Też pamiętam czekało sie z utęsknieniem a po miesiącu miało się dość. Teraz przede mną kolejny rok szkolny ale mojej córki i to klasa naturalna. Dużo sił jej życzę bo wybrała na maturę prawie wszystkie przedmioty w trybie  rozszerzonym matury. myślę, że da rade czego życzę wszystkim maturzystom. Jak to zleciało. Dopiero szła do 1 klasy szkoły podstawowej. Malutka, drobniutka bo rok wcześniej poszła, plecak ja przewracał ale ona " Chce isc do szkoły i koniec kropka, bo do przedszkola chodzić nie będzie". Wam wszystkim życzę spokojnego dnia i aby do przodu. 
31 sierpnia 2021 07:10 / 7 osobom podoba się ten post
Witam! Dzisiaj dzień zakupów..prognoza pogody optymistyczna...będzie fajny dzień..już ja o to zadbamZaraz krótki  spacer na dobry początek dnia.Pozdrawiam 
31 sierpnia 2021 07:35 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry śniadanko i kawę szykuję ,słoneczka brak,ale nie pada, to już duży plus, może później się rozpogodzi. Życzę nam fajnego dnia i wierzę, że taki właśnie będzie