Powitajki przy kawie 66

28 sierpnia 2021 13:25 / 5 osobom podoba się ten post
wsitam wszystkich i o zdrowie pytam spokojnej soboty
28 sierpnia 2021 20:07 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich wieczorową  porą Dopiero  wróciłam  z Zurich.Caly dzień  łaziłam....miłego  wieczoru życzę 
28 sierpnia 2021 20:34 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam wszystkich wieczorową  porą :-)Dopiero  wróciłam  z Zurich.Caly dzień  łaziłam....miłego  wieczoru życzę :misiu:

Witaj To pozwiedzasz
28 sierpnia 2021 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

Witam wszystkich wieczorową  porą :-)Dopiero  wróciłam  z Zurich.Caly dzień  łaziłam....miłego  wieczoru życzę :misiu:

No pacz, że nie wiedziałam. Mogłabyś mi luknąc do jednej galerii nad jeziorem. Szukam kolczyków,najlepiej wkrętów z aleksandrytem , "prawdziwnym" , nie syntetykiem, bo teraz tego pełno. Niestety z autentykiem jest trudno coś znaleźć. Zaraz wykupują.Pojadę w przyszłą sobotę i tyle.
29 sierpnia 2021 06:21 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w niedzielę, juz pachnie, za oknem szaro i ponuro. I tak chyba skończy się ten miesiąc. Niedziel nie cierpię, Antje pewnie wybyje na mszę a mnie pozostawi opcję gotowania obiadu. Dobrze, że jutro jest ostatni dzień i wraca do swojej Szkocji. Spokojnego dnia Opiekunowo, a najpierw smacznej kawy lub herbaty. Byle do wieczora. 
29 sierpnia 2021 06:31 / 7 osobom podoba się ten post
Witam w ostatnia niedzielę miesiąca.  Za oknem . Przede mną jeszcze 4 niedziele. Wszystkim spokojnego dnia. 
29 sierpnia 2021 07:56 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u mnie też za oknem. Może później przestanie, albo będzie przerwa w towarzystwie parasola bo u mnie spacer musi być codziennie, bez względu na pogodę, albo jazda rowerkiem.
29 sierpnia 2021 07:59 / 7 osobom podoba się ten post

Witam serdecznie w taki "kapuśniaczkowy" dzień
Życzę Wam miłego dnia 
29 sierpnia 2021 09:27 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo u mnie nadal 
Ale ja mam tak zaplanowana rundę wokół jeziora. Dzisiaj sama .
Miłej niedzieli
29 sierpnia 2021 12:32 / 7 osobom podoba się ten post
Witam! Zimno , bo tylko 11stopni, ale nie pada. My dopiero  po śniadaniu...PDP bardzo późno  wstała..Teraz południe melomanów...,,Koncert Warszawski,,Miłego dnia życzę nam wszystkim 
29 sierpnia 2021 12:40 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry niedzielnie 
Spokojnie, w domu jeszcze i możliwe że w nim zostanę. Ostatnio ciągle gdzieś, zatęskniłam żeby pobyć tylko że sobą. Pochmurno, siąpi od czasu do czasu, trochę wysiłku będzie mnie kosztowało, żeby wyprowadzić siebie na spacer 
Pogodnej niedzieli Wam życzę 
29 sierpnia 2021 18:15 / 4 osobom podoba się ten post
Słuchajcie...Słuchajcie....Zatem nadeszło zimno i  potem nastanie jesień . I poszedłam do kuchni swojej i włączyłam czajnik swój...I zagotowała się woda ....I załałam herbatę wodą i zaparzyła się herbata... I tak rzekłam Jeżdżącemu starcowi  i jego żonie- Idźcie i czyńcie znaki , że czas odpoczynku nadszedł. I oni tak uczynili . I zaprawdę powiadam wam, czadowo jest 
A Wam milego wieczoru  Amen 
29 sierpnia 2021 18:19 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Słuchajcie...Słuchajcie....Zatem nadeszło zimno i  potem nastanie jesień . I poszedłam do kuchni swojej i włączyłam czajnik swój...I zagotowała się woda ....I załałam herbatę wodą i zaparzyła się herbata... I tak rzekłam Jeżdżącemu starcowi :na wozku1: i jego żonie- Idźcie i czyńcie znaki , że czas odpoczynku nadszedł. I oni tak uczynili . I zaprawdę powiadam wam, czadowo jest :-)
A Wam milego wieczoru :-) Amen :lol1:

dobre 
29 sierpnia 2021 18:41 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Słuchajcie...Słuchajcie....Zatem nadeszło zimno i  potem nastanie jesień . I poszedłam do kuchni swojej i włączyłam czajnik swój...I zagotowała się woda ....I załałam herbatę wodą i zaparzyła się herbata... I tak rzekłam Jeżdżącemu starcowi :na wozku1: i jego żonie- Idźcie i czyńcie znaki , że czas odpoczynku nadszedł. I oni tak uczynili . I zaprawdę powiadam wam, czadowo jest :-)
A Wam milego wieczoru :-) Amen :lol1:

O matko i córko, a czegóż Ty naparzyłaś, a później się napiłaś, że aż styl wypowiedzi zmieniłaś?
Czyżbyś herbatkę z jakimiś tajemniczymi ziółkami pomyliła ?
Aż sprawdzę co u mnie się parzy, bo właśnie jakieś listki wodą zalałam. Miała być Royal Assam, ale lepiej się upewnię 
29 sierpnia 2021 19:46 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

O matko i córko, a czegóż Ty naparzyłaś, a później się napiłaś, że aż styl wypowiedzi zmieniłaś?:zaskoczenie1:
Czyżbyś herbatkę z jakimiś tajemniczymi ziółkami pomyliła ?:lol2:
Aż sprawdzę co u mnie się parzy, bo właśnie jakieś listki wodą zalałam. Miała być Royal Assam, ale lepiej się upewnię :lol3:

Że biblijny styl przełożony na okruchy opiekuńczego życia codziennego? Ten się drapie kogo swędzi, a mnie nic nie swędzi przetom wesoła  że sparafrazuję....?  Niepotrzebne mi ziółka :)