Powitajki przy kawie 66

29 sierpnia 2021 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

:smiech3: dobre 

Jak to się mówi- żeby wyjąć , trzeba włożyć  Biblia to ciekawa lektura , kiedyś przeczytałam i się przydało na słowo na niedzielę 
29 sierpnia 2021 19:55 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Że biblijny styl przełożony na okruchy opiekuńczego życia codziennego? Ten się drapie kogo swędzi, a mnie nic nie swędzi przetom wesoła :-) że sparafrazuję....? :aniolki: Niepotrzebne mi ziółka :)

Dopiero doczytałam, że to było "słowo na niedzielę "
A swędzenie można też ,jeśli się chce, ukoić drapaniem na wesoło 
30 sierpnia 2021 06:21 / 8 osobom podoba się ten post
No i nastał nowy dzień a z nim nowy tydzień, mój czwarty na tym turnusie. Pogoda nie rozpieszcza, jesień zadomowiła się chyba już na amen. Dzisiaj ogarniam zakupy, bo Antje jedzie coś pozałatwiać, a jutro wraca do Szkocji. Plan na obiad już mam, te raz kawa a potem reszta. Smacznej kawy i herbaty, co kto woli
30 sierpnia 2021 06:46 / 8 osobom podoba się ten post
Witam.  Piąty tydzień turnusu przede mną. Za oknem  i zimno. Dziś plan na obiad też mam ale zakupy muszę zrobić. Poki co jeszcze poleguje bo mam dużo czasu. 
30 sierpnia 2021 07:35 / 9 osobom podoba się ten post
Witajcie w nowym tygodniu
Jesiennie, bez opadów. Ciekawe, czy nastaną jeszcze ciepłe dni.
Życzę Wam miłego dnia 
30 sierpnia 2021 07:36 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry .Witam wszystkich serdecznie i życzę udanego poniedziałku 
Zimno u mnie i deszczowo ale co tam te 3 dni wytrzymam ?
Widać domek już z daleka ,w nim rodzina na mnie czeka i moja piesa kochana ??
30 sierpnia 2021 07:36 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Witajcie w nowym tygodniu:chaplin::kawa1:
Jesiennie, bez opadów. Ciekawe, czy nastaną jeszcze ciepłe dni.
Życzę Wam miłego dnia :buziaczki:

Pewnie ,że nastaną 
30 sierpnia 2021 07:39 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Pewnie ,że nastaną :-)

Trzeba mieć taką nadzieję, w kraju weekend ma być ciepły, więc skorzystasz ze słoneczka 
30 sierpnia 2021 07:43 / 9 osobom podoba się ten post
Dobry ? choć kolejny deszczowy ???? to moj ostatni dzień pracy ? w nocy przyjedzie zmienniczka - damy jej bateryjki naładować - a potem ja bede siedzieć na walizce potupując nóżkami z niecierpliwością, czekając za busem. Spokojnego poniedziałku ?
30 sierpnia 2021 07:54 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry jesiennie chyba w całych Niemczech się zrobiło, ale prognozy od jutra już bardziej optymistyczne, myślę że jeszcze słonko i ciepelko zawita do nasżyczę nam wszystkim spokojnego, radosnego poniedziałku 
30 sierpnia 2021 08:01 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Trzeba mieć taką nadzieję, w kraju weekend ma być ciepły, więc skorzystasz ze słoneczka :-)

Skorzystam podwójnie 
30 sierpnia 2021 08:03 / 2 osobom podoba się ten post
magmab

Dobry ? choć kolejny deszczowy ???? to moj ostatni dzień pracy ? w nocy przyjedzie zmienniczka - damy jej bateryjki naładować - a potem ja bede siedzieć na walizce potupując nóżkami z niecierpliwością, czekając za busem. Spokojnego poniedziałku ?

Chciałabym to zobaczyć jak potupujesz tymi nóžkami ?
30 sierpnia 2021 10:01 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim 
U mnie nie pada, zimno też nie jest ,wierzę że piękne, słoneczne dni jeszcze przyjdą. Przecież nie będzie szaro i mokro aż do Bożego Narodzenia, na przykład. 
Pogodnego, spokojnego dnia życzę 
30 sierpnia 2021 10:10 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowonadal  ja trochę kości czuje po wczorajszym spacerku z kijkami , 11 km podwójne okrążenie
30 sierpnia 2021 10:15 / 7 osobom podoba się ten post
Witam! Po wczorajszym  leniuchowaniu  dzisiaj  szyki rozruch PDP już  po 7 g. się  duszowała...Pościel  zmieniona, pralka  i suszarka pracują  w duecie.Spacerek  do apteki...czekamy  na fizjoterapii..Miłego  poniedziałku  kochani