O i u Ciebie zwierzyniec ??dziś tu fajny temat,, Pupile "?
O i u Ciebie zwierzyniec ??dziś tu fajny temat,, Pupile "?
Tylko tak mówi :) Zgłodnieje i jest znowu.U mnie jeszcze pójdzie pokonsumować do miski Goldasa.
Nie bardzo mi się to podoba , bo się uzależnia. Instynkt łowiecki zanika, a tak całkiem nie powinien.
A najlepiej jak córa ze swoją suczką znajdą którą to ja znalazłam.przed blokiem przyjdzie do nas to wszystko zje kotu, nawet suchą karmę ,tak ma ,taki kaprys .A kocica tylko obserwuje ?Czasem tylko ją łapką bez pazurków palnie niespodziewanie w ucho jak ta leży .Ubaw po pachy .
A Ciebie nagle na porządki wzięło no? :-)
Nie ?Dziadek oglada serial ,ja obok film kończyłam ?
Bądź obok dziadka zawsze i wszędzie tylko mu na kolana nie siadaj :lol1:
Jak bym się go zapytała to by odpowiedział....jak trzeba to siadaj ...?To b.ciepla mila osoba .Trzeba mu przypominać kim jestem , gdzie jest, kim jest rodzina .Czasem pamięta.Jest b.troskliwy zawsze taki był .?
Taki dziadek to skarb :) Mój też ma poczucie humoru i sympatyczną buzię- jego żona zresztą też. Oby żyli i ten twój i mój -jak najdłużej :)
Taki dziadek to skarb :) Mój też ma poczucie humoru i sympatyczną buzię- jego żona zresztą też. Oby żyli i ten twój i mój -jak najdłużej :)
Bo w tym wszystkim o wzajemny szacunek chodzi i o godne warunki pracy.
Co mi po willi z basenem z której, chłodem bije na kilometr
albo po jedzeniu z wyższej półki, które może mi w gardle stanąć.
Co mi po wyrafinowanych spojrzeniach w których kryje się roszczenie raczej niż prośba o pomoc....
W tym domu gdzie jestem jest poprostu ludzko i takiego domu wszystkim życzę.?
....I mój też, bo już po 2 dniach mogę śmiało powiedzieć że mam super Stelle :modlmy sie:
Bo w tym wszystkim o wzajemny szacunek chodzi i o godne warunki pracy.
Co mi po willi z basenem z której, chłodem bije na kilometr
albo po jedzeniu z wyższej półki, które może mi w gardle stanąć.
Co mi po wyrafinowanych spojrzeniach w których kryje się roszczenie raczej niż prośba o pomoc....
W tym domu gdzie jestem jest poprostu ludzko i takiego domu wszystkim życzę.?