Powitajki przy kawie 67

02 listopada 2021 07:46 / 12 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo wypijmy na nowy miesiąc
02 listopada 2021 07:50 / 11 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo..za oknem szaro I poda deszcz.W planie mam  zakupy , pojadę  rowerem  do miasteczka  Frauenfeld I pozwiedzam przy okazji.Miłego dnia życzę nam wszystkim 
02 listopada 2021 07:53 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Bo w tym wszystkim o wzajemny szacunek chodzi i o godne warunki pracy. 
Co mi po willi z basenem z której,  chłodem bije na kilometr
albo po jedzeniu z wyższej półki, które może mi w gardle stanąć. 
Co mi po wyrafinowanych spojrzeniach w których kryje się roszczenie raczej niż prośba o pomoc....
W tym domu gdzie jestem jest poprostu ludzko i takiego domu wszystkim życzę.?

02 listopada 2021 07:55 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:szampan: wypijmy na nowy miesiąc:chaplin:

Dorotee...No weź. Z samego rana luksusem po oczach. Dopiero się wygramolilam z jaskini , wzięłam tabletki , oraz jestem dzika i naturalna bo z włosami jeszcze nie robiłam nic a nic...???
02 listopada 2021 07:56 / 10 osobom podoba się ten post
Dzien doberek opiekunkowo  idzie zima chlodno 
dzisiaj mam dobry humorek od rana bo mi sie skrocila stela o pare dni wiec juz czekam na urlopek  milego dzionka
02 listopada 2021 08:03 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ja się przywitam szybciutko i ogarniam pdp ,czas na śniadanko wszystkim spokojnego dnia życzę 
02 listopada 2021 08:04 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dorotee...No weź. Z samego rana luksusem po oczach. Dopiero się wygramolilam z jaskini , wzięłam tabletki , oraz jestem dzika i naturalna bo z włosami jeszcze nie robiłam nic a nic...???

Bo tutaj jest jakby luksusowo nawet z potarganymi włosiem
02 listopada 2021 08:06 / 11 osobom podoba się ten post
Dzien dobry we wtorkowy dzieńKolejny ,zbliżajacy do powrotu do bliskichPracę mam nadzwyczaj spokojną,ale tęskonota zawsze pozostaje niezależnie od warunków.Dziś może uda sie dopasować godzinowo na ze znajoma...miło by było.Spokojnego dnia
02 listopada 2021 08:11 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Bo tutaj jest jakby luksusowo:moderator1: nawet z potarganymi włosiem:mycie podlogi:

I boso ale w ostrogach. Nawet jesienią . Mrauuu. ?
02 listopada 2021 08:23 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo 
Długi weekend wszystkim dał chyba chwilę wytchnienia, bo ruch dzisiaj w Opiekunkowie i gwar od rana. 
U mnie jeszcze cisza, tylko aromat kawy się roznosi. Pierwszą lubię  z kawiarki. To taki mój  poranny rytuał. Cichutki szum spieniacza do mleka, czekanie na chwilę kiedy kawa zaczyna szybko i głośniej bulgotać, znak że jest gotowa. Lubię takie poranki, spokojne i nieśpieszne. Po ostatnich pięknych, słonecznych i ciepłych dniach, dzisiaj zmiana pogody, niebo szare, lekka mgła, dość chłodno. Cóż, listopad, liść opadł... itd...
Przyjemnego, spokojnego dnia życzę 
02 listopada 2021 08:52 / 7 osobom podoba się ten post
Konwalia08

I dzień dobry ?wszystkim ale tu ruch z rana balkon, tarasy ,opalone ludzie przez fajeczki i piękne opale, nawet odkurzacz juz na stanowisku gotowy do współpracy☺szampan się leje,kawa też, tańce ...czy to Opiekunkiwo ?:niech zyje:Jasne że tak ?

A ja dziś mojej pedepci wspomniałam, że jutro będzie dwa tygodnie jak tutaj jestem, a ona na to że musimy to uczcić sznapsem
02 listopada 2021 09:02 / 4 osobom podoba się ten post
Była sobie raz podopieczna,
I Malgi-opiekunka grzeczna :)
Wyciągnęły butelki
słodycze , ciasta i żelki 
Die Lage robi się niebezpieczna ...
02 listopada 2021 09:17 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry bardzo :-)
Długi weekend wszystkim dał chyba chwilę wytchnienia, bo ruch dzisiaj w Opiekunkowie i gwar od rana. 
U mnie jeszcze cisza, tylko aromat kawy się roznosi. Pierwszą lubię  z kawiarki. To taki mój  poranny rytuał. Cichutki szum spieniacza do mleka, czekanie na chwilę kiedy kawa zaczyna szybko i głośniej bulgotać, znak że jest gotowa. Lubię takie poranki, spokojne i nieśpieszne. Po ostatnich pięknych, słonecznych i ciepłych dniach, dzisiaj zmiana pogody, niebo szare, lekka mgła, dość chłodno. Cóż, listopad, liść opadł... itd...
Przyjemnego, spokojnego dnia życzę 

Jedna Gusia spod Olsztyna
Kawę robić już zaczyna
I w tym jej nie przeszkadza
Ani mgła, ani sadza :)
Taka z  niej superancka dziewczyna 
02 listopada 2021 09:17 / 5 osobom podoba się ten post
Dzieńdoberek Słoneczka

Grupowo i osobowo-dzierżawczo!
?❤
Jest błękit paryski. Dobrze???

https://youtu.be/L3c-u-ORFjg
02 listopada 2021 09:18 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

A ja dziś mojej pedepci wspomniałam, że jutro będzie dwa tygodnie jak tutaj jestem, a ona na to że musimy to uczcić sznapsem:wino::smiech3:

No gadam coś jest na rzeczy dziś ?
Może jeszcze ktoś Geburstag ma przyznać się ?Taka ładna teraz leci wiec wyjątkowo tu