Powitajki przy kawie 67

02 listopada 2021 05:34 / 12 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo
Dziś zamierzam trochę swoje kąty ogarnąć
Miłego dnia wszystkim
02 listopada 2021 06:10 / 12 osobom podoba się ten post
Hej i ja witam :)
Malgi, dziś Dzień Zaduszny. Jeśli będziesz słyszała głosy , to sprawdź jednak  najpierw czy to nie odkurzacz 
Jutro będzie zmiennik- własciwie jestem już jedną nogą w domu -chodzi o ciało astralne bo fizycznie wszystko normalnie 
I dzien dobry wszystkim 

02 listopada 2021 06:14 / 8 osobom podoba się ten post
tina 100%

Hej i ja witam :)
Malgi, dziś Dzień Zaduszny. Jeśli będziesz słyszała głosy , to sprawdź jednak  najpierw czy to nie odkurzacz :lol1:
Jutro będzie zmiennik- własciwie jestem już jedną nogą w domu -chodzi o ciało astralne bo fizycznie wszystko normalnie :lol3:
I dzien dobry wszystkim :-)

Tinóś głosy to słyszy moja pedepcia, ja tam wolę radia słuchać.
Duchów się nie boję - jestem wiedźmą więc mają one pieczę nade mną
02 listopada 2021 06:20 / 7 osobom podoba się ten post
Malgi

Tinóś głosy to słyszy moja pedepcia:niebo pieklo:, ja tam wolę radia słuchać.:slucha muzyki:
Duchów się nie boję - jestem wiedźmą:agent: więc mają one pieczę nade mną:yeah:

Taki wiek i przypadłość. Mój pedepcio też ma niezłe jazdy. Nic z tym już nie mozna zrobić.
Tak zostanie -zdiagnozowane 
02 listopada 2021 06:41 / 14 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie w ten szczególny dzień. Wyjazd się odwleka, a to niestety znaczy, że święta spędzę w DE. Dzisiaj jeszcze z Piotrem na kontrolę a potem czekanie na telefon. Smacznej ☕ i pogodnego dnia ???
02 listopada 2021 06:46 / 13 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowego wtorku.Kawa na balkonie zaliczona,jeszcze trochę i zamienię balkon na swój taras.Pojutrze jadę do domu.
02 listopada 2021 06:56 / 11 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim w piękny jesienny dzień, właśnie się obudziłam i szybko witam się z wami Zaraz robię herbatkę i idę na taras.  a dla innych kawusia  ,teraz zmykam 
02 listopada 2021 06:58 / 10 osobom podoba się ten post
Tradycyjnie...  na balkonie. Póki jest pogoda, dlaczego nie.
Witam  Was miło i życzę spokojnego i miłego dnia
02 listopada 2021 07:08 / 10 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  I mamy już wtorek. Dziś wyjazd z babcia i sąsiadka do fryzjera bo takie ma długie już włosy, że boi się siebie samej jak patrzy w lustro. Podziwiam Was, którzy na pusty żołądek kawkę piją i to jeszcze na tarasie w listopadzie. Ja jeszcze  Dziś muszę też uzupełnić zapasy i kuchenne i łazienkowe bo same resztki. Dla Was spokojnego i pogodnego dnia. 
02 listopada 2021 07:24 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam serdecznie. :chaplin: I mamy już wtorek. Dziś wyjazd z babcia i sąsiadka do fryzjera bo takie ma długie już włosy, że boi się siebie samej jak patrzy w lustro. :smiech3:Podziwiam Was, którzy na pusty żołądek kawkę piją i to jeszcze na tarasie w listopadzie. Ja jeszcze :nie wstaje: Dziś muszę też uzupełnić zapasy i kuchenne i łazienkowe bo same resztki. Dla Was spokojnego i pogodnego dnia. :najlepszego2:

No no jak nie włoski to paznokcie będzie babcia za Twojej bytności jak ta lala ?Lustereczko powiedz przecie kto jest nsjpiękniejszy w świecie .... ?
02 listopada 2021 07:26 / 5 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim bezstresowego wtorku.:kwiatek dla ciebie:Kawa na balkonie zaliczona:kawa:,jeszcze trochę i zamienię balkon na swój taras.:radosc1:Pojutrze jadę do domu.:radosc1::szampan::radosc1:

Istne szaleństwo u z Ciebie a co będzie jutro się dziać  ?zlecimy się na miotłach potańczymy nago przy księżycu ??
02 listopada 2021 07:29 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No no jak nie włoski to paznokcie będzie babcia za Twojej bytności jak ta lala ?Lustereczko powiedz przecie kto jest nsjpiękniejszy w świecie .... ?

Nie naprawdę zadbana kobieta. Myślałam, że damy radę pójść na piechotę ale niestety ból nogi w biodrze jest tak duży, że ledwo zejdzie z 2 piętra bo to blok i już nie ma siły. Sąsiadka i sobie przy okazji termin zarezerwowała to i moja się załapie a autem to będzie 5 minut jazdy. Niech będzie zadbana, lepiej się będzie czuła i mnie jest przyjemniej. 
02 listopada 2021 07:31 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Tinóś głosy to słyszy moja pedepcia:niebo pieklo:, ja tam wolę radia słuchać.:slucha muzyki:
Duchów się nie boję - jestem wiedźmą:agent: więc mają one pieczę nade mną:yeah:

A mnie dzis o 4 sycząca niedokręcona butelka z wodą gazowaną obudziła co przy łóżku stoi a myślałam że to komar .?
02 listopada 2021 07:37 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Nie naprawdę zadbana kobieta. Myślałam, że damy radę pójść na piechotę ale niestety ból nogi w biodrze jest tak duży, że ledwo zejdzie z 2 piętra bo to blok i już nie ma siły. Sąsiadka i sobie przy okazji termin zarezerwowała to i moja się załapie a autem to będzie 5 minut jazdy. Niech będzie zadbana, lepiej się będzie czuła i mnie jest przyjemniej. 

Wierz czy nie mnie się dziś fryzjerka śniła ale włosów nie obcinała tylko pomajstrowala w nich i fryzura była odlotowa ?
02 listopada 2021 07:42 / 10 osobom podoba się ten post
I dzień dobry ?wszystkim ale tu ruch z rana balkon, tarasy ,opalone ludzie przez fajeczki i piękne opale, nawet odkurzacz juz na stanowisku gotowy do współpracy☺szampan się leje,kawa też, tańce ...czy to Opiekunkiwo ?Jasne że tak ?