Powitajki przy kawie 67

02 listopada 2021 21:03 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ta do domu i ta i jeszcze tamta :zaskoczenie1:
Sorki a będzie się tu z kim kawy rano napić? bo juz  sama nie wiem ...??

Ja też póki co zostaje. Jeszcze 40 dni i nocy. Kawka z Wami to obowiązkowy rytuał dnia. 
02 listopada 2021 21:24 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Ja też póki co zostaje. Jeszcze 40 dni i nocy. Kawka z Wami to obowiązkowy rytuał dnia. :kawa:

Ja też  nigdzie się nie wybieram..raczej
02 listopada 2021 22:46 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Ja też póki co zostaje. Jeszcze 40 dni i nocy. Kawka z Wami to obowiązkowy rytuał dnia. :kawa:

Oczywiście że rytuał 
02 listopada 2021 22:47 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Ja też  nigdzie się nie wybieram..raczej:-)

Niebawem Gusia zamknie peleton to Ci nie będzie po pleckach wiało
02 listopada 2021 22:48 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Oj będzie, będzie 
W przyszły poniedziałek to już i ja będę z Wami kawkę popijała na wyjeździe :-)
Mam nadzieję że wypali to w końcu i nic się nie zmieni. Jeśli tak, to 8.11 dołączę do Odliczajek :-)

No kurde nareszcie ??
A na ile ?a może blisko gdzieś 
02 listopada 2021 23:31 / 7 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No kurde nareszcie ??:niech zyje:
A na ile ?a może blisko gdzieś :hihihi:

A na 6 tygodni 
Miasteczko z Bad na początku ,niedaleko od Euskirchen 
03 listopada 2021 05:37 / 13 osobom podoba się ten post
Witam środowo w środku tygodnia
Środa minie - tydzień zginie. Mi minie drugi "na adresie"
Dziś na pauzie schopping być może z koleżanką, a jak nie to sama
Miłego dnia ludu pracujący
03 listopada 2021 06:03 / 11 osobom podoba się ten post
Doberek, no i Malgi mnie ubiegla. Dzisiaj czekam na telefon z akceptacją i w piątek wyjazd. Tak się broniłam przed dużymi odległościami a chyba będę przebywać we Frankfurcie. Cóż, wyjechać i tak muszę... Tylko very, very nie lubię rozmawiać z rodowitymi Niemcami. Rozmawiałam już z niemieckim koordynatorem i dostałam niezłą stawkę. To narazie jedna z tych dobrych stron. Niespiacych zapraszam na kawę lub herbatę no i tradycyjne-środa minie, tydzień zginie. 
03 listopada 2021 06:32 / 11 osobom podoba się ten post
Witam. Środa przeleci tydzień obleci. Dziś na szczęście żadnych terminów z babcia nie mamy i siedzimy w domu. Dopiero w przyszły czwartek ma wizytę u ortopedy i podejmie decyzję ws operacji biodra. Operacja ok ale serducho marne i narkoza może być problemem. Musi być jakieś wyjście bo kroku nie może zrobić syczy z bólu a i tyle tabletek p/ bólowych co dzień brać to też nie jest rozwiązanie. Póki co narazie spokojnie i bez większych niespodzianek. Może po obiedzie spacer na małe babskie zakupki. Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia i oby do przodu. 
03 listopada 2021 06:45 / 11 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowej środy.Jutro w końcu kierunek-dom.Dzisiaj przyjeżdża zmiana.Ja tez już dzisiaj sie pożegnam- życzę Wam szybko upływajacych,spokojnych dni.Do następnego.
03 listopada 2021 06:55 / 5 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim bezstresowej środy.:kwiatek dla ciebie:Jutro w końcu kierunek-dom.:radosc1:Dzisiaj przyjeżdża zmiana.:radosc1:Ja tez już dzisiaj sie pożegnam- życzę Wam szybko upływajacych,spokojnych dni.:upup:Do następnego.:buziaki2:

Ewita, bezpiecznego powrotu do domu 
03 listopada 2021 07:22 / 10 osobom podoba się ten post
Witam  w środę
Życzę Wam miłego dnia 
03 listopada 2021 07:22 / 5 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim bezstresowej środy.:kwiatek dla ciebie:Jutro w końcu kierunek-dom.:radosc1:Dzisiaj przyjeżdża zmiana.:radosc1:Ja tez już dzisiaj sie pożegnam- życzę Wam szybko upływajacych,spokojnych dni.:upup:Do następnego.:buziaki2:

Szczęśliwej podróży i fajnego urlopu 
03 listopada 2021 07:44 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam wszystkich i pięknego dzionka życzę 
03 listopada 2021 07:45 / 6 osobom podoba się ten post
ewita

Szczęśliwej podróży