Powitajki przy kawie 67

03 listopada 2021 07:50 / 10 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Opiekunkowo 
03 listopada 2021 07:50 / 6 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim bezstresowej środy.:kwiatek dla ciebie:Jutro w końcu kierunek-dom.:radosc1:Dzisiaj przyjeżdża zmiana.:radosc1:Ja tez już dzisiaj sie pożegnam- życzę Wam szybko upływajacych,spokojnych dni.:upup:Do następnego.:buziaki2:

Dotrzyj szczęśliwie i fajowego urlopu
03 listopada 2021 07:52 / 9 osobom podoba się ten post
Dzien doberek kochani   milej srody 
03 listopada 2021 07:53 / 10 osobom podoba się ten post
Witam i ja 
Juz siedzimy w środzie niech będzie bezstresowo .Kawy ?
03 listopada 2021 08:25 / 6 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim bezstresowej środy.:kwiatek dla ciebie:Jutro w końcu kierunek-dom.:radosc1:Dzisiaj przyjeżdża zmiana.:radosc1:Ja tez już dzisiaj sie pożegnam- życzę Wam szybko upływajacych,spokojnych dni.:upup:Do następnego.:buziaki2:

Szczęśliwego powrotu do domku i odpoczywaj 
03 listopada 2021 08:26 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
03 listopada 2021 08:30 / 10 osobom podoba się ten post
Mnie gdzieś zginęły przywitajkii i musiałam ich szukać,ale znalazłam  Witam wszystkich w środku tygodnia i życzę spokojnego dzionka 
03 listopada 2021 09:18 / 6 osobom podoba się ten post
ewita

Ewita,przyjemnej i bezpiecznej podróży do domku i udanego urlopu 
03 listopada 2021 09:28 / 10 osobom podoba się ten post
Witam i dzień dobry bardzo 
Dzisiaj i jutro mam trochę biegania, kilka spraw do załatwienia a tu deszcz od wczoraj padać nie przestaje. 
Wczoraj wieczorem info o wyjeździe, szybka decyzja i teraz stresik trochę, żeby  wszystko ogarnąć. Mialo być 14 ,a tu tydzień wcześniej. 
Czeka mnie długa podróż, bo transport tylko z firmą, z którą wyjeżdżam. Żeby do nich dojechać, to jeszcze nocleg w Polsce zaliczę. Już mi go nawet zarezerwowano. Trochę Polskę pozwiedzam?
Przyjemnego dnia 

03 listopada 2021 09:29 / 11 osobom podoba się ten post
Dzien dobry środowoSpokojnie monnotonie leci dzień za dniem.Trzeba pomyśleć o organizowaniu pokowania....jakies ostatnie zakupy. wypita teraz troche popracuję,obiad i wolne.Wszystkim powracajacym  niezależnie od kierunku ostrożnosci i spokoju w drodze.Miłego dnia
03 listopada 2021 10:10 / 5 osobom podoba się ten post
https://youtu.be/Svki4Rp9tlU

Serwus Słoneczkom ❤?❤?❤?!*
03 listopada 2021 10:16 / 3 osobom podoba się ten post
JanOp1979

https://youtu.be/Svki4Rp9tlU

Serwus Słoneczkom ❤?❤?❤?!*

Ja sobie to włączę jak placki zacznę  robić pójdzie luksusowo sorry naleśniki 
03 listopada 2021 10:19 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Witam i dzień dobry bardzo :-)
Dzisiaj i jutro mam trochę biegania, kilka spraw do załatwienia a tu deszcz od wczoraj padać nie przestaje. 
Wczoraj wieczorem info o wyjeździe, szybka decyzja i teraz stresik trochę, żeby  wszystko ogarnąć. Mialo być 14 ,a tu tydzień wcześniej. 
Czeka mnie długa podróż, bo transport tylko z firmą, z którą wyjeżdżam. Żeby do nich dojechać, to jeszcze nocleg w Polsce zaliczę. Już mi go nawet zarezerwowano. Trochę Polskę pozwiedzam?
Przyjemnego dnia :jesien:

Byłam raz w Badzie Kissingen
03 listopada 2021 10:24 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Byłam raz w Badzie :do bani:Kissingen

To na południu, w Bawarii. 
Ja najczęściej trafiam na Nadrenię. 
Tym razem Bad Műnstereifel. 
Może jest ktoś w pobliżu? 
03 listopada 2021 10:30 / 6 osobom podoba się ten post
ewita

Szerokości!! I wspaniałego pobytu w domku ???