Powitajki przy kawie 67

03 listopada 2021 10:45 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

To na południu, w Bawarii. 
Ja najczęściej trafiam na Nadrenię. 
Tym razem Bad Műnstereifel. 
Może jest ktoś w pobliżu? 

Gusia to miasto leży w NW  nie na Bawarii sprawdziłam może są dwa? ?Ja tez w NW teraz kolo Bielefeldu  .No chyba że Cie żle  zrozumiałam a w Bad Kissingen byłam  w tym roku ale omijam szerokim łukiem ?
03 listopada 2021 10:57 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Gusia to miasto leży w NW  nie na Bawarii sprawdziłam może są dwa? ?Ja tez w NW teraz kolo Bielefeldu  .No chyba że Cie żle  zrozumiałam a w Bad Kissingen byłam  w tym roku ale omijam szerokim łukiem ?

Ja myślałam że Bad Kissingen leży w Bawarii, ale pewna nie jestem. Kto by tam znał te wszystkie niemieckie Bady..?. Teraz będę w NRW ,sprawdziłam przed chwilą, ponad 250 km od Bielefeld ,ok 60 km od Kolonii 
03 listopada 2021 11:43 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ja myślałam że Bad Kissingen leży w Bawarii, ale pewna nie jestem. Kto by tam znał te wszystkie niemieckie Bady..?. Teraz będę w NRW ,sprawdziłam przed chwilą, ponad 250 km od Bielefeld ,ok 60 km od Kolonii 

I masz racje bo Bad Kissingen gdzie byłam w maju i czerwcu leży na Bawarii ale nad München i nawet nad Norymbergą ,czyli żadne południowe Bayery a że tych Badów tam sporo to skojarzyłam że na Bawarię jedziesz  .I tak żeśmy się fantastycznie dogadały ?Nie ma to jak zadzwonić ?.A co do tej Steli gdzie teraz jestem koło Bielefeldu to faktycznie mamy do siebie 3 h autem i pewnie z 5 pociągiem ,szkoda .Kolo Koloni i pod Bonn tez pracowałam w zeszłym roku ?ale chyba to wiesz.
03 listopada 2021 12:12 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

... i 180 km na południowy wschód od Mainz ?
03 listopada 2021 12:59 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

... i 180 km na południowy wschód od Mainz ?

No nijak ją zajść Ale Ty się już z Gusią spotkałeś a ja  nie 
03 listopada 2021 13:04 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No nijak ją zajść :-)Ale Ty się już z Gusią spotkałeś a ja  nie :lata na miotle:

To dawaj kiedyś na Warmię  i nad jeziora
03 listopada 2021 13:15 / 5 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim bezstresowej środy.:kwiatek dla ciebie:Jutro w końcu kierunek-dom.:radosc1:Dzisiaj przyjeżdża zmiana.:radosc1:Ja tez już dzisiaj sie pożegnam- życzę Wam szybko upływajacych,spokojnych dni.:upup:Do następnego.:buziaki2:

szęśliwejpodrózy i udanego urlopu 
03 listopada 2021 13:51 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

I masz racje bo Bad Kissingen gdzie byłam w maju i czerwcu leży na Bawarii ale nad München i nawet nad Norymbergą ,czyli żadne południowe Bayery a że tych Badów tam sporo to skojarzyłam że na Bawarię jedziesz  .I tak żeśmy się fantastycznie dogadały ?Nie ma to jak zadzwonić ?.A co do tej Steli gdzie teraz jestem koło Bielefeldu to faktycznie mamy do siebie 3 h autem i pewnie z 5 pociągiem ,szkoda .Kolo Koloni i pod Bonn tez pracowałam w zeszłym roku ?ale chyba to wiesz.

I 210 km od Fellbach. 
03 listopada 2021 18:48 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

I 210 km od Fellbach. :-(

Tez daleko?
03 listopada 2021 19:08 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Tez daleko?

A jest ktoś w pobliżu?
Kod pocztowy 53902
03 listopada 2021 20:00 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

A jest ktoś w pobliżu?
Kod pocztowy 53902

Może lepiej umiesc te pytanko w topiku Kod miejscowości  albo Szukam koleżanki bądź kolegi albo razem najlepiej 3 przy stoliku kawowym to już baaaarrrdzzzoo wesoło i gwarnie ?
03 listopada 2021 20:36 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Może lepiej umiesc te pytanko w topiku Kod miejscowości  albo Szukam koleżanki bądź kolegi albo razem najlepiej 3 przy stoliku kawowym to już baaaarrrdzzzoo wesoło i gwarnie ?

Najpierw muszę tam dojechać i się rozeznać co i jak ?
Pól i co to w domku jeszcze jestem, ale walizka już do połowy pełna ?
03 listopada 2021 20:54 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

A jest ktoś w pobliżu?
Kod pocztowy 53902

W dalekim pobliżu. Aż za Kolonią będziesz
03 listopada 2021 21:49 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

W dalekim pobliżu. Aż za Kolonią będziesz:-(

No,niestety