Powitajki przy kawie 67

10 listopada 2021 14:53 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

,, Grudnik,,  to stary kwiat.Uwielbiam, też  mam ale  jeszcze nie kwitnie:kwiatek dla ciebie2:

Nie wiem jaki stary ale co roku wiecej pączków wiem bo byłam tu w zeszłym roku .
10 listopada 2021 14:59 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Nie wiem jaki stary ale co roku wiecej pączków wiem bo byłam tu w zeszłym roku .

,, stary ,, bo moja babcia  miała....
10 listopada 2021 15:01 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

To całkiem przyzwoicie  ale przyciśnij trochę to wiatr przegonisz :yahoo:

Przycisnéłam i co   żartowałam nie jest ze mną tak źle,wróciłam cała i zdrowa chociaż ten rower to grat pordzewiały i skrzypi ale jedzie myślę że do mojego odjazdu z tąd wytrzyma ,a teraz koniec pauzy trzeba iść do pracy 
10 listopada 2021 15:09 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Przycisnéłam i co :jazda na rowerze1: :-) żartowałam nie jest ze mną tak źle,wróciłam cała i zdrowa chociaż ten rower to grat pordzewiały i skrzypi ale jedzie myślę że do mojego odjazdu z tąd wytrzyma :yahoo:,a teraz koniec pauzy trzeba iść do pracy :tak:

Może ten Twój rower pamięta czasy takiego z wąsikiem i grzywką na lewo?Starsi ludzie różne starocie trzymają. 
10 listopada 2021 15:12 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Co tak zacieszasz, co Ci się tak należało?
Czy to tylko albo aż pauza tak cieszy ?:lol1:

Miałam na myśli tego osobnika co wczoraj wieczorem tak cię zdenerwował,ja weszłam na forum i zgłupiałam co tam się działo jakieś kropki,przecinki i inne poprawki wolałam wyjść z forum,a przerwa też cieszy 
10 listopada 2021 15:19 / 4 osobom podoba się ten post
nincia

Miałam na myśli tego osobnika co wczoraj wieczorem tak cię zdenerwował,ja weszłam na forum i zgłupiałam co tam się działo jakieś kropki,przecinki i inne poprawki wolałam wyjść z forum,a przerwa też cieszy :yahoo:

Ależ Nincia, ja się fajnie z nim przekomarzałam ,absolutnie mnie nie zdenerwował ,ale dzięki za troskę 
Ten osobnik to JanOp ?
Dzisiaj napisałam trochę więcej właśnie po to, żeby nikt nie uciekał i nie bał się buzi otworzyć.
Trzymaj się 
10 listopada 2021 15:26 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

?

To zacytuję, bo krótsze - BRAWO TY!!! Pewnie każdy (każda) z nas chciała coś skrobnąć, ale nie chciała wywoływać nowej wojny. Już niejedna na tym forum była... I to nie zawsze na dobre wychodziło Niektórzy opuścili to miejsce na zawsze, a niektórzy czasami popatrują zza krzaczków.
10 listopada 2021 17:04 / 6 osobom podoba się ten post
Malgi

To zacytuję, bo krótsze - BRAWO TY!!!:niech zyje: Pewnie każdy (każda) z nas chciała coś skrobnąć:pisze_listy:, ale nie chciała wywoływać nowej wojny.:pojedynek: Już niejedna na tym forum była...:boks1: I to nie zawsze na dobre wychodziło:bezradny: Niektórzy opuścili to miejsce na zawsze, a niektórzy czasami popatrują zza krzaczków.:strach przed noca:

Malgi, ja nie chcę wywoływać żadnej wojny, daleka jestem od wszelkich sporów. Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem, czemu mają służyć takie zaczepki. Każdy z nas wykonuje podobną pracę, jedni mają lżej inni trudniej. Nie znamy się osobiście ,nieliczni mieli okazję spotkać się w realu. Domyślam się tylko, że jest kilka osób, które szczególną sympatią do siebie nie pałają. Być może kiedyś  powiedziano sobie kilka słów za dużo. Ale po co wracać do tego?
Po co złośliwości? Nie jesteśmy przecież konkurencją dla siebie, nie zabieramy sobie miejsc pracy bo tych jest więcej niż opiekunów. Każdy z nas jest w czymś dobry, może lepszy od innych, każdy ma słabsze strony.
Powtórzę się pewnie, bo tyle już razy pisano, że na Forum jest miejsce dla wszystkich. Dla JanaOp też. Chwalmy się wszystkim czym chcemy się pochwalić, ale nie przechwalajmy się aby pokazać jacy to jesteśmy wspaniali,lepsi od innych. Wyrzucajmy z siebie swoje żale, mówmy o problemach, wspierajmy się i żartujmy.
Po to chyba spotykamy się  tutaj?
A jeśli ktoś sam nie zauważa że może kogoś onieśmiela, komuś sprawia przykrość, to trzeba o tym mówić i nikt nie powinien się obrażać. 
Przecież wszyscy mamy dystans do siebie ?
10 listopada 2021 18:44 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Może ten Twój rower pamięta czasy takiego z wąsikiem i grzywką na lewo?Starsi ludzie różne starocie trzymają. 

Rodzina mówiła że to po pdp ona podobno jeszcze 3 lata temu podobno jeździła tym rowerem a jest już wiekowa po 90tce i nie wierzę że na takim jeździłam bo wiem że ona była dama,więc może masz rację że pamięta czasy tego zwąsikiem i i grzywką na lewo  najważniejsze że hamulce ma w pedałach  bo ja z tych co nauczona na takim jeździć.
10 listopada 2021 18:55 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Rodzina mówiła że to po pdp ona podobno jeszcze 3 lata temu podobno jeździła tym rowerem a jest już wiekowa po 90tce i nie wierzę że na takim jeździłam bo wiem że ona była dama,więc może masz rację że pamięta czasy tego zwąsikiem i i grzywką na lewo :zaskoczenie1: najważniejsze że hamulce ma w pedałach :hihi: bo ja z tych co nauczona na takim jeździć.:smiech3:

Też wolę hamulce w pedałach jakoś tak byłam.nauczona i bez rurki ?Ja to swego czasu szczęście do męskich miałam pisałam o nich tutaj.
10 listopada 2021 19:16 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

Zaraz będzie  jazda..tylko wydawkę skończy :-)

Ooo nie! "Raz cygan...". ☝️???
10 listopada 2021 21:45 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Też wolę hamulce w pedałach jakoś tak byłam.nauczona i bez rurki ?Ja to swego czasu szczęście do męskich miałam pisałam o nich tutaj.

Pamiętam jak byłam dzieckiem to się pedałowało  pod rurką, a teraz się zastanawiam jak to było możliwe  
11 listopada 2021 05:46 / 7 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo
Dziś dzień zakupów, więc szybko zleci.
Miłego dnia wszystkim
11 listopada 2021 06:12 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  Dziś nie pośpimy z babcia bo około 8 jedzie z synem do Stuttgart do kliniki na wizytę u ortopedy ws biodra. Zresztą coś i tak nie mogłam spać bo co trochę mnie budziły głupie sny. Wszystkim życzę spokojnego dnia a rodakom w Pl szczególnie spokoju i oby Dzień 11 Listopada  przebiegł normalnie i bez większych problemów. Spokojnego dnia dla Wszystkich. 
11 listopada 2021 06:33 / 7 osobom podoba się ten post
Dzien doberek opiekunkowo , zimno ze hej 
milego dnia zycze