,, Grudnik,, to stary kwiat.Uwielbiam, też mam ale jeszcze nie kwitnie:kwiatek dla ciebie2:
,, Grudnik,, to stary kwiat.Uwielbiam, też mam ale jeszcze nie kwitnie:kwiatek dla ciebie2:
Nie wiem jaki stary ale co roku wiecej pączków wiem bo byłam tu w zeszłym roku .
To całkiem przyzwoicie ale przyciśnij trochę to wiatr przegonisz :yahoo:
Przycisnéłam i co :jazda na rowerze1: :-) żartowałam nie jest ze mną tak źle,wróciłam cała i zdrowa chociaż ten rower to grat pordzewiały i skrzypi ale jedzie myślę że do mojego odjazdu z tąd wytrzyma :yahoo:,a teraz koniec pauzy trzeba iść do pracy :tak:
Co tak zacieszasz, co Ci się tak należało?
Czy to tylko albo aż pauza tak cieszy ?:lol1:
Miałam na myśli tego osobnika co wczoraj wieczorem tak cię zdenerwował,ja weszłam na forum i zgłupiałam co tam się działo jakieś kropki,przecinki i inne poprawki wolałam wyjść z forum,a przerwa też cieszy :yahoo:
To zacytuję, bo krótsze - BRAWO TY!!!:niech zyje: Pewnie każdy (każda) z nas chciała coś skrobnąć:pisze_listy:, ale nie chciała wywoływać nowej wojny.:pojedynek: Już niejedna na tym forum była...:boks1: I to nie zawsze na dobre wychodziło:bezradny: Niektórzy opuścili to miejsce na zawsze, a niektórzy czasami popatrują zza krzaczków.:strach przed noca:
Może ten Twój rower pamięta czasy takiego z wąsikiem i grzywką na lewo?Starsi ludzie różne starocie trzymają.
Rodzina mówiła że to po pdp ona podobno jeszcze 3 lata temu podobno jeździła tym rowerem a jest już wiekowa po 90tce i nie wierzę że na takim jeździłam bo wiem że ona była dama,więc może masz rację że pamięta czasy tego zwąsikiem i i grzywką na lewo :zaskoczenie1: najważniejsze że hamulce ma w pedałach :hihi: bo ja z tych co nauczona na takim jeździć.:smiech3:
Zaraz będzie jazda..tylko wydawkę skończy :-)
Też wolę hamulce w pedałach jakoś tak byłam.nauczona i bez rurki ?Ja to swego czasu szczęście do męskich miałam pisałam o nich tutaj.