Powitajki przy kawie 67

11 listopada 2021 06:53 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam serdecznie. :chaplin: Dziś nie pośpimy z babcia bo około 8 jedzie z synem do Stuttgart do kliniki na wizytę u ortopedy ws biodra. Zresztą coś i tak nie mogłam spać bo co trochę mnie budziły głupie sny. Wszystkim życzę spokojnego dnia a rodakom w Pl szczególnie spokoju i oby Dzień 11 Listopada:flaga Polski:  przebiegł normalnie i bez większych problemów. Spokojnego dnia dla Wszystkich. 

Kubki z kawą w moim typie 
11 listopada 2021 06:57 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, już przy kawce pierwszej siedzę. W nocy przymrozki ale w ciągu dnia ostatnio piękna, słoneczna pogoda 
Dzisiaj luksusowo, spokojnie, sama, czytam wiadomości kawą popijając. Na górze jeszcze cicho, pewnie podopieczny w nocy wędrował to teraz dosypia. Śniadanie dla niego przygotowane, dzień rozpoczęty. Jeden od drugiego różni się tym, że raz o 5-tej, innym razem o 7-ej się zaczyna. Aby do końca tygodnia, w sobotę wieczorem wyjazd stąd. Do miasteczka małego, ze sklepami ,ludźmi na ulicach i Polką, opiekunką z tej samej firmy po sąsiedzku. 
Babcia podobno czepiająca się i upierdliwa, ale czas przynajmniej szybciej zleci?
Miłego dnia 
11 listopada 2021 06:58 / 4 osobom podoba się ten post
magmab

Kubki z kawą w moim typie :kwiatek dla ciebie:

Ja nie kociara ale podobają mi się bardzo ?
11 listopada 2021 06:58 / 6 osobom podoba się ten post
opiekunkowo kto od JUTRA przejmie ODLICZANKI ???? 
smialo, nie bac sie 
11 listopada 2021 07:08 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ja nie kociara ale podobają mi się bardzo ?

Gusiu ja ogólnie każde zwierzątko  ale w domu akurat czekają dwa koty, piesek ( oficjalnie siostry ale codziennie jest u nas jak jedzie do pracy).  Jak byłam młodsza to u nas zawsze było w domu "zoo". 
11 listopada 2021 07:21 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim ja już po herbatce  nie mogę tu znaleźć herbaty  Miłego o bezstresowego dnia wszystkim życzę  i pomału się ogarnąć i o 8,00 do pracy hihi 
11 listopada 2021 07:29 / 7 osobom podoba się ten post
Witam w czwartek, roboczy dzień w Niemczech. Ci, którzy w kraju, świętują dziś. 
, ale już nie na balkonie, zimno. Chociaż ma się w dzień ocieplić. Dziadek śpi, daję mu czas do 8, do 7.40, różnie. Bo po śniadaniu dalej śpi. Qrcze, wczoraj po 9 upadł, ale go w porę  przytrzymałem, unikając uderzenia na przykład głową w podłogę. Ale podnieść go to już nie dałem rady. Od czego są  służby... Przyjechał Die Johanniter i wspólnie go podnieśliśmy. Hrabia jak zawsze wstał z fotela, by iść do ubikacji i nagle ugięły mu się nogi.
Mówiłem, że praca tutaj to lajcik, niemniej jednak muszę śledzić każdy ruch podopiecznego, obserwować. W nocy jakby upadł, to trudno. Śpi na dole. Ale oby nie upadł.
Spokojnego dnia Opiekunkowo
11 listopada 2021 07:36 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry za oknem mróz, ale w domu Pdp cieplutko. Zaraz czas na kawę wszystkim życzę spokojnego dnia 
11 listopada 2021 07:40 / 4 osobom podoba się ten post
magmab

:kwiatek dla ciebie1: Gusiu ja ogólnie każde zwierzątko :serce: ale w domu akurat czekają dwa koty, piesek ( oficjalnie siostry ale codziennie jest u nas jak jedzie do pracy).  Jak byłam młodsza to u nas zawsze było w domu "zoo". 

U mnie od zawsze były psy, nigdy nie mieliśmy żadnego kiciorka. 
Ale był czas, że na 49m2 byłam ja,troje dzieci ,2 psy (kundelek i jamnik) i mąż na dokładkę ?
11 listopada 2021 07:55 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie! Pola , łąki  pobielone przez mróz  ale  liczę  na sloneczko Spokojnego dnia życzę  Wszystkim. 
11 listopada 2021 08:13 / 4 osobom podoba się ten post
magmab

Kubki z kawą w moim typie :kwiatek dla ciebie:

W moim też
11 listopada 2021 09:57 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo to swietujmy
11 listopada 2021 13:16 / 8 osobom podoba się ten post
Witam ponownie jest pauza a ja siedzę w domu bo na dworze siąpi kapuśniaczek a miałam dziś w planach jechać rowerkiem do centrum co sobie upatrzyłam i boję się że mi wykupią. Myślę i myślę co tu robić ale jeszcze chwilkę odczekam może przestanie siąpić to pojadę spokojnej i miłej pauzy życzę wszystkim 
11 listopada 2021 17:09 / 4 osobom podoba się ten post
Dobry wieczórWcale tu dziś nie byłam a to dopiero numer? .Ale witam wszystkich b.serdecznie wieczorem .Jakaś herbatka ziołowa może??
11 listopada 2021 17:10 / 2 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór Słoneczka ❤??❤

Jest njus24!!!
My boso na spacer a tu ci dywan zaiwanili!!! ?
? chyba ci z MM... ???
Aż Theodorem wstrząsnęło! ?