Powitajki przy kawie 67

10 listopada 2021 11:18 / 5 osobom podoba się ten post
Fiore

moj internet padl  :-(:strach na wroble:, rodzina zamowila nowy WLAN ,ale za nim przyjdzie to mnie juz nie bedzie :ferrari: z internet komorkowy tez nie lepszy :smiech3: 
Dusia1978  mozesz od jutra poprowadzic odliczanki? mi zostalo i tak 5 dni a nie bede walczyl z netem :nerwowy: bede wdzieczny :buziaki1:

Tak żeś szalał aż się zjarał ??
10 listopada 2021 11:20 / 6 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Napisze nie gramatycznie może? :oczko:Gusia Brawo Ty. :kwiatek dla ciebie::oklaski:bo to już zaczyna być żałosne i nudne jak ten Pan tutaj się przechwala i irytuje chyba nie tylko mnie. 

Dusiu, mnie specjalnie nie irytuje ani denerwuje. Trudno jest mnie z równowagi wyprowadzić, bo ja niespotykanie spokojna jestem ?do czasu oczywiście ?
Mnie akurat nie ostraszają czyjeś uwagi, jeśli słuszne to przyjmuję i wyciągam wnioski, jeśli się z nimi nie zgadzam, to się nie przejmuję. 
Zauważyłam jednak, że taka zabawa w nauczyciela języka polskiego, niektórym sprawia przykrość , innych  blokuje. A tego chyba nikt z nas nie chce. Pomagajmy sobie, bawmy się i żartujmy choćby wirtualnie ,a nie czepiajmy się rzeczy malo istotnych na tym Forum ?
10 listopada 2021 12:09 / 4 osobom podoba się ten post
Witam  w południe Miałam  zawirowania   w domu...telefon gorący. Już  wszystko ok.Dzień dobry kochaniNic i nikt mnie nie wku..wi
10 listopada 2021 12:18 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dusiu, mnie specjalnie nie irytuje ani denerwuje. Trudno jest mnie z równowagi wyprowadzić, bo ja niespotykanie spokojna jestem ?do czasu oczywiście ?
Mnie akurat nie ostraszają czyjeś uwagi, jeśli słuszne to przyjmuję i wyciągam wnioski, jeśli się z nimi nie zgadzam, to się nie przejmuję. 
Zauważyłam jednak, że taka zabawa w nauczyciela języka polskiego, niektórym sprawia przykrość , innych  blokuje. A tego chyba nikt z nas nie chce. Pomagajmy sobie, bawmy się i żartujmy choćby wirtualnie ,a nie czepiajmy się rzeczy malo istotnych na tym Forum ?

Może minął się z powołaniem? Zamiast opieka dach nauczyciela albo piekarza powinien wykonywać. 
10 listopada 2021 12:23 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Tak żeś szalał aż się zjarał ??:aniolki:

10 listopada 2021 12:24 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Może minął się z powołaniem? Zamiast opieka dach nauczyciela albo piekarza powinien wykonywać. :-)

10 listopada 2021 12:25 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Może minął się z powołaniem? Zamiast opieka dach nauczyciela albo piekarza powinien wykonywać. :-)

Zaraz będzie  jazda..tylko wydawkę skończy 
10 listopada 2021 12:46 / 6 osobom podoba się ten post
Niebawem wszystkie pączki się otworzą będzie piękny ❤
10 listopada 2021 12:49 / 5 osobom podoba się ten post
   należało się. Zaczynamy pauzę ja na rowerek chociaż brakuje słoneczka ale jest mały wiatr tylko 8km/h   to mi dobrze zrobi 
10 listopada 2021 12:53 / 5 osobom podoba się ten post
nincia

:oklaski1: :oklaski:  należało się. Zaczynamy pauzę ja na rowerek chociaż brakuje słoneczka ale jest mały wiatr tylko 8km/h  :jazda na rowerze: to mi dobrze zrobi :papa:

To całkiem przyzwoicie  ale przyciśnij trochę to wiatr przegonisz 
10 listopada 2021 13:28 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Nauczyciel, taki z powołania, to trudny zawód i niewdzięczny. Najlepsze jest indywidualne podejscie do każdego ucznia i motywowanie , a nie tłamszenie. Dla dobra dzieci własne ambicje trzeba schować do kieszeni. Tymi, którzy chcą to robić, aby jakoś budżet w domu opędzić już rynek pracy jest przesycony .
10 listopada 2021 14:13 / 4 osobom podoba się ten post
nincia

:oklaski1: :oklaski:  należało się. Zaczynamy pauzę ja na rowerek chociaż brakuje słoneczka ale jest mały wiatr tylko 8km/h  :jazda na rowerze: to mi dobrze zrobi :papa:

Co tak zacieszasz, co Ci się tak należało?
Czy to tylko albo aż pauza tak cieszy ?
10 listopada 2021 14:38 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Niebawem wszystkie pączki się otworzą będzie piękny ❤

,, Grudnik,,  to stary kwiat.Uwielbiam, też  mam ale  jeszcze nie kwitnie
10 listopada 2021 14:40 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Właśnie  wróciłam, fajne tak pojeździć 
10 listopada 2021 14:41 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

,, Grudnik,,  to stary kwiat.Uwielbiam, też  mam ale  jeszcze nie kwitnie:kwiatek dla ciebie2:

Też uwielbiam 
Kupuję zawsze trzy, biały, różowy i czerwony. Jak już są w pełnym rozkwicie, to zachwycam się nimi każdego ranka ?