:pije kawe2: :gazeta1: i zadnych innych informacji o "wojnie" na pograniczu :gwizdanie:
:pije kawe2: :gazeta1: i zadnych innych informacji o "wojnie" na pograniczu :gwizdanie:
Bardzo dobrze! Wygrałeś krewetkę z makaronem :lol1:
Za jednym zamachem witam Opiekunkowo w pierwszą niedzielę adwentu. Zdjęcie , które Konwalia zamiesciła od razu przywiodło mi na myśl kandyzowaną jarzębinę, którą sama przyrządzam, a potem dodaję do ciast( keks ), musli, albo tak zamiast słodyczy np. Można już się zabrać za pierwsze wypieki. Ciastka, do których przepis zamieszczała i Mleczko i Zakręcona Mamuela. Są tak pyszne, że teraz są co roku must have. Oprócz tego można już zacząć piec pierniki. Jeden, lub dwa -potem do komórki z nimi i niech czekają na swoją kolej :)
Minister zdrowia, szczęścia i pomyślności życzy spokojnej niedzieli :)
Doberek w moj pierwszy dzien na szteli. Dzisiaj pakuje starsza na wozek I jade po normalna kawe, bo pijac ta czuje sie jak matka karmiaca. Zasnac nie moglam, glowa mnie bolala I ktos latal nademna, no to kilkupietrowy apartamentowiec. Musze kiknac do umowy, czy czasem nie mam mycia okien, no sa wielkie. Niech ktos podrzuci kawy wielgachny kubek, Co? Bede stokrotnie wdzieczna :kawa::pije kawe::pije kawe2:
Maluda Ty zawsze wcześniej na nogach ,dużo wcześniej niż ja ,mogłabyś przejąć Odlczajki ????
A ja odetchnę trochę ?
A i przy okazji witam wszystkich ostatniego dnia listopada ?
Oki Konwalijko, odpocznij :aniolki:
Ja już ogarnięta,prasa internetowa poczytana pdp już się ubiera a ja czekam że śniadaniem. Co się porobił u mnie też leje chyba całą padało :pada_deszcz: no ale to jesień:jesien: spokojnego dnia :hejka: