Pierwszy raz takie cudo pisiadam:-)

Pierwszy raz takie cudo pisiadam:-)
Dostalam bodylioton ,, si" czerwone..ładnie pachnie . Pomyślałam , że jak połączę to będzie bardzo trwały zapach.:piekna:
Gusia wspominała że ma problem kubek wstawić no to wstawiam za jej prośbą ❤
Gusia wspominała że ma problem kubek wstawić no to wstawiam za jej prośbą ❤
Aaa... , sparowały się spikawki... :oczko:
:piekna: & :piekna:
:chowa sie:
:yahoo: :rozejm: :yahoo:
Aaa... , sparowały się spikawki... :oczko:
:piekna: & :piekna:
:chowa sie:
:yahoo: :rozejm: :yahoo:
Napiszę po mojemu zawsze sobie pomocne jesli zachodzi potrzeba ,:super1: bezinteresownie, bezapelacyjnie .:oklaski3:
No to pierwsze koty za płoty, babcia ok 16-tej wróciła do domu. Czekałam na nią z jedną z jej córek. Wiele rzeczy dla mnie nowych. Trzeba pomóc przy przesiadaniu się z wózka na toaletę, lift czy do łóżka. Na szczęście seniorka umysłowo całkowicie sprawna, pomaga, podpowiada a przede wszystkim rozumie, że muszę się tego nauczyć. Stresu nie ma, bo podopieczna z poczuciem humoru, na luzie i cierpliwa.
Po kolacji ok 18:30 ogląda telewizję i grzeje telefon ?
Trochę długo siedzi przed tv, bo do 22 i chociaż nie muszę siedzieć z nią razem, to w każdej chwili może potrzebować mojej pomocy ,gdy zechce wyjść do toalety. A później jeszcze pomoc przy ulokowaniu się w łóżku. W nocy może też chcieć siusiu ?,zobaczymy jak się sytuacja rozwinie i jak długo będzie "dobrzała"noga po operacji. Na pewno nie wydobrzeje podczas mojego turnusu. Cóż, nowe doświadczenie, zawsze może się przydać.
Asa...,co to za jedne?
Te spikawki :hihi:
Asa...,co to za jedne?
Te spikawki :hihi:
Z tego co wiem to spiknąć się znaczy spotkać się ?Może w końcu do tego dojdzie w przyszłym roku, prędzej w De niż w Pl ,tyle się już znamy
ze 2 wiosny jak nic ??
To są dwie kobiety, które się elegancko ze sobą spiknęły ?? :yahoo: :figiel:
Dzień dobry Słoneczka!
???❤❤❤