Jak minął dzień 12

25 lutego 2022 11:13 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

I ten "idiota" ograł tyłu polityków? 
I nadal właściwie jest ponad nimi. 

Najgorsi są tacy w uśpieniu, czasem ziewnie ,przeciągnie się lekko by było wiadomo że żyje a jak się przebudzi to już wesoło nie ma .
On się do tego przygotowywał długo i starannie. 
25 lutego 2022 11:25 / 3 osobom podoba się ten post
Mogę być i z linczowana tutaj za to co teraz napisze. 
Zajmowali się wirusem rujnując gospodarki a on sie zbroil i teraz zaatakował. Teraz możemy obudzić się z ręką w nocniku. 
25 lutego 2022 11:28 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Najgorsi są tacy w uśpieniu, czasem ziewnie ,przeciągnie się lekko by było wiadomo że żyje a jak się przebudzi to już wesoło nie ma .

Obudż się Konwalia. Nie spią. Ew. oficjalna baza NATO na Ukrainie-mówi Ci to coś? 
Z drugiej strony zależnosci gospodarcze. Teraz będzie cięzko.

25 lutego 2022 11:30 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Niby nie powinno się politykować . Ale już Gusia pisała , pozwolono na to . Ekonomia , Nordstream
Od 2014? Chyba Krym , przedtem Gruzja , to idziemy dalej . 
On nie ziewał tylko zajmowal po kawałku sąsiedzkie kraj er . 
25 lutego 2022 11:32 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Zajmowali się wirusem rujnując gospodarki a on sie zbroil i teraz zaatakował. Teraz możemy obudzić się z ręką w nocniku. :-(

A skąd ta broń? Od przyjaciół 
25 lutego 2022 11:33 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

A skąd ta broń? Od przyjaciół:chaplin: 

Tak własnie. Biznes jest biznes. 
25 lutego 2022 11:34 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Obudż się Konwalia. Nie spią. Ew. oficjalna baza NATO na Ukrainie-mówi Ci to coś? 
Z drugiej strony zależnosci gospodarcze. Teraz będzie cięzko.

NATO na Ukrainie to chyba był zły pomysł ,  teraz to wychodzi . Nikt nie pomoże Ukrainie. Sami zostali . Bo jednak nie są w NATO. Może niepotrzebnie robione im nadzieję? 
25 lutego 2022 11:45 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

NATO na Ukrainie to chyba był zły pomysł ,  teraz to wychodzi . Nikt nie pomoże Ukrainie. Sami zostali . Bo jednak nie są w NATO. Może niepotrzebnie robione im nadzieję? 

Dorota- tak czy owak- zwykły człowiek zostanie z ręką w nocniku. Ci na świecznikach spadną na 4 łapy , a nawet dalej będą sobie je ściskać. Tak to widzę. Ludzie są wkręcani w rózne gierki i manipulacje. Chociażby dezinformacja antyszczepionkowa. Kto to nakręcał jeśli nie ruskie trolle, a ile to zamętu wprowadziło? A jak myslisz-kim może byc taki trollik-marionetka? To samo z formacją drobnych hakerów. Jedna dywersja-w zasadzie z tych mniej poważnych i nawet stłumiona w zarodku- a ile strachu i zamętu wprowadzi u ludzi nieświadomych? Chodzi też o zasłonę dymną. 
25 lutego 2022 11:55 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dorota- tak czy owak- zwykły człowiek zostanie z ręką w nocniku. Ci na świecznikach spadną na 4 łapy , a nawet dalej będą sobie je ściskać. Tak to widzę. Ludzie są wkręcani w rózne gierki i manipulacje. Chociażby dezinformacja antyszczepionkowa. Kto to nakręcał jeśli nie ruskie trolle, a ile to zamętu wprowadziło? A jak myslisz-kim może byc taki trollik-marionetka? To samo z formacją drobnych hakerów. Jedna dywersja-w zasadzie z tych mniej poważnych i nawet stłumiona w zarodku- a ile strachu i zamętu wprowadzi u ludzi nieświadomych? Chodzi też o zasłonę dymną. 

Masz rację . Tylko jestem  zwykłym człowiekiem , nie wiem czy już się boje ? Czy też sami nn ie zostaniemy ? 
Właściwie nic się nie zmieniło, wojna trwa a świat się przygląda. 
25 lutego 2022 12:19 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Zajmowali się wirusem rujnując gospodarki a on sie zbroil i teraz zaatakował. Teraz możemy obudzić się z ręką w nocniku. :-(

Dusia przestań się w końcu tłumaczyć ze swoich poglądów ,każdy ma jakieś, swoje i tyle .
Tu nikt nikogo nie linczuje ?
Można kogoś podczytywać i nie komentować dla dobra sprawy jeśli miałoby to wywołać wojenkę albo dobrać odpowiednie słowa by nikogo nie urazić. ?
25 lutego 2022 12:21 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Życzę, bo wierzę w twoją wydolność oddechową :) 

I za to ja Ciebie ajlowjuję 
25 lutego 2022 12:25 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Niby nie powinno się politykować . Ale już Gusia pisała , pozwolono na to . Ekonomia , Nordstream
Od 2014? Chyba Krym , przedtem Gruzja , to idziemy dalej . 
On nie ziewał tylko zajmowal po kawałku sąsiedzkie kraj er . 

Napisałam b.ogólnie. Zajmowanie po kawałku nie uważam za ziewnie. To już było przebudzenie .
Tak czy siak  przyzwolenie było a biznes to biznes już wspomniałyście o tym .
Idę szykować obiad bo mnie głowa rozbolała od tego wszystkiego ,też źle spałam. ?
25 lutego 2022 12:36 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dusiu, powtórzę się,ale tyle razy już pisaliśmy tutaj, że każdy ma prawo mieć swoje zdanie, poglądy i je wyrażać. Dyskutować na ten temat nie ma potrzeby. Zlinczować, gdybym miała taką możliwość, to chętnie zlinczowalabym olsztyńskich radnych z PiS-u. Nie poparli,na specjalnym posiedzeniu Rady Miasta,uchwały wyrażającej sorzeciw przeciwko działaniom wojennym Rosji i poparcia dla Ukrainy ! Jest mi za nich wstyd 
25 lutego 2022 12:41 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Tak własnie. Biznes jest biznes. 

A na biznesie wojennym, zbrojeniowym, od zawsze najbogatsi biznesmeni bogacili się jeszcze bardziej 
25 lutego 2022 12:42 / 2 osobom podoba się ten post
Każdy jest pełen niepokoju. Też zke spałam. Teraz próbuje cos zobaczyć w internecie no jednak ten sam smutny temat. Pamiętajmy jedna, że jeśli wojna ( nie daj Boże) pójdzie dalej to i Ci bogaci zostaną z niczym. Wojna zabiera i bogatych i biednych. Pozostaje nam mieć nadzieję, że Putin się opamięta i zaprzestanie działań wojennych.