I ten "idiota" ograł tyłu polityków?
I nadal właściwie jest ponad nimi.
I ten "idiota" ograł tyłu polityków?
I nadal właściwie jest ponad nimi.
Najgorsi są tacy w uśpieniu, czasem ziewnie ,przeciągnie się lekko by było wiadomo że żyje a jak się przebudzi to już wesoło nie ma .
On się do tego przygotowywał długo i starannie.
Najgorsi są tacy w uśpieniu, czasem ziewnie ,przeciągnie się lekko by było wiadomo że żyje a jak się przebudzi to już wesoło nie ma .
On się do tego przygotowywał długo i starannie.
Mogę być i z linczowana tutaj za to co teraz napisze.
Zajmowali się wirusem rujnując gospodarki a on sie zbroil i teraz zaatakował. Teraz możemy obudzić się z ręką w nocniku. :-(
A skąd ta broń? Od przyjaciół:chaplin:
Obudż się Konwalia. Nie spią. Ew. oficjalna baza NATO na Ukrainie-mówi Ci to coś?
Z drugiej strony zależnosci gospodarcze. Teraz będzie cięzko.
NATO na Ukrainie to chyba był zły pomysł , teraz to wychodzi . Nikt nie pomoże Ukrainie. Sami zostali . Bo jednak nie są w NATO. Może niepotrzebnie robione im nadzieję?
Dorota- tak czy owak- zwykły człowiek zostanie z ręką w nocniku. Ci na świecznikach spadną na 4 łapy , a nawet dalej będą sobie je ściskać. Tak to widzę. Ludzie są wkręcani w rózne gierki i manipulacje. Chociażby dezinformacja antyszczepionkowa. Kto to nakręcał jeśli nie ruskie trolle, a ile to zamętu wprowadziło? A jak myslisz-kim może byc taki trollik-marionetka? To samo z formacją drobnych hakerów. Jedna dywersja-w zasadzie z tych mniej poważnych i nawet stłumiona w zarodku- a ile strachu i zamętu wprowadzi u ludzi nieświadomych? Chodzi też o zasłonę dymną.
Zajmowali się wirusem rujnując gospodarki a on sie zbroil i teraz zaatakował. Teraz możemy obudzić się z ręką w nocniku. :-(
Życzę, bo wierzę w twoją wydolność oddechową :)
Niby nie powinno się politykować . Ale już Gusia pisała , pozwolono na to . Ekonomia , Nordstream
Od 2014? Chyba Krym , przedtem Gruzja , to idziemy dalej .
On nie ziewał tylko zajmowal po kawałku sąsiedzkie kraj er .
Tak własnie. Biznes jest biznes.