Dzięki Malgi aż mi było wstyd znów Cie prosić :buziaki1:
Pożyjom uwidim co to i kto to :bezradny:

Zwłaszcza w sobotę i niedzielę nie będzie mnie tutaj zbyt dużo, bo mam ciekawe plany na weekend

Dzięki Malgi aż mi było wstyd znów Cie prosić :buziaki1:
Pożyjom uwidim co to i kto to :bezradny:
Tak, jak się skaleczy to mąż ranę opatrzy, pocałuje i od razu będzie lepiej. Nawet blizna nie zostanie :-).
Pewnie z tą wątrobą jest tak jak mówisz. Ja kompletna lajka czy laik w tej dziedzinie jestem, dlatego też lekarka wytłumaczyła mi to tak, jak chłop krowie na miedzy, żebym dała radę to ogarnąć. W pracy zamierzam ćwiczyć (jak będę miała czas ?),a ogólnie dużo się ruszam ,kijki, spacery, zaczęłam unikać windy i coraz mniej sapie po osiągnięciu, schodami, mojego 4 piętra ?
Chłopy z paniusiami gadać nie chcą, to możesz się czuć zaszczycona :)
A jak się juz kondycja poprawi i bez zadyszki będziesz wchodzic na 4 piętro, to może bedziesz mogła zamieszkać na siódmym :-)
Tradycji stało się zadość...pączusie z malinkami a następnie hazard:-)/ Halma/ zawsze przegrywam :-(
Wróciłam do domu i wieczór mija...przed telewizorem. Jakoś nie mogę się odciąć od tego. W poczekalni u dentysty temat wojny, w centrum handlowym ludzi mniej niż zwykle, kolejki po pączki tylko do cukierni, w marketach zalegają. Chyba ludzie stracili apetyt. W tramwaju, gdzie zazwyczaj większość siedzi ze smartfonami przed nosem, dzisiaj obcy sobie ludzie rozmawiali, wymieniali się informacjami na temat sytuacji na Ukrainie. Czuje się niepokój, to wszystko dzieje się tak blisko naszej granicy.
I jak nie myśleć, nie oglądać wiadomości, nabrać dystansu, bo to nie u nas? Aż trudno uwierzyć, że dzieje się to naprawdę.
Oby sankcje powstrzymały Putina. Polska armia w gotowości, jakby co będą sięgac do rezerwy. Boję się.
Ja też. Mam wrażenie, że Putin to człowiek nieobliczalny. Boję się, że żadne sankcje nie powstrzymają go w dążeniu do osiągnięcia swoich celów . Ludzie,nawet jego własny naród ,nic dla niego nie znaczą. Polityka zachodu ,w tym Niemiec,trochę chyba pomogła umocnić pozycję Putina. Cóż, okazuje się, że nie tylko Polak mądry po szkodzie ☹
Ja też. Mam wrażenie, że Putin to człowiek nieobliczalny. Boję się, że żadne sankcje nie powstrzymają go w dążeniu do osiągnięcia swoich celów . Ludzie,nawet jego własny naród ,nic dla niego nie znaczą. Polityka zachodu ,w tym Niemiec,trochę chyba pomogła umocnić pozycję Putina. Cóż, okazuje się, że nie tylko Polak mądry po szkodzie ☹
No nie, ale z Ciebie @złośliwa(?) zero współodczuwania, na 4-tym dyszę a Ty mi 7 życzysz ?:placze1:
Moja babcia mało. Mówi i ogląda polityki ale wczoraj na to wszystko padł tylko jeden komentarz " Putin idiota". :-( i żeśmy z babcia już nic nie mówiły. :-(