Powitajki przy kawie 68

19 stycznia 2022 22:11 / 7 osobom podoba się ten post
Witam Towarzystwo ?Zmęczona po kolejnej porcji ćwiczeń ,ale dobrze jest .Niestety od jutra już przestaję chodzić bo stety w poniedzialek na 100% zabieg .No w końcu!. Będę Was prosić żebyście trzymali wtedy za mnie kciuki to może lepiej to zniosę?
Dobranoc zatem ?U mnie dziś bez emocji i chrapania, łóżko całe dla mnie?a tak w ogóle to NIECH KWITNIE WZAJEMNA PARTNERSKA UPRZEJMOŚĆ.Słit drims?? 
19 stycznia 2022 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Witam Towarzystwo ?Zmęczona po kolejnej porcji ćwiczeń ,ale dobrze jest .Niestety od jutra już przestaję chodzić bo stety w poniedzialek na 100% zabieg .No w końcu!. Będę Was prosić żebyście trzymali wtedy za mnie kciuki to może lepiej to zniosę?
Dobranoc zatem ?U mnie dziś bez emocji i chrapania, łóżko całe dla mnie?a tak w ogóle to NIECH KWITNIE WZAJEMNA PARTNERSKA UPRZEJMOŚĆ.Słit drims?? 

W biodynamiku jest bardzo dobrze ?
Będzie też niedzielny szturm! ?❤

19 stycznia 2022 22:28 / 4 osobom podoba się ten post
JanOp1979

W biodynamiku jest bardzo dobrze ?
Będzie też niedzielny szturm! ?❤

Każdą pozytywną energię przyjmuję☺ Bez opamiętania chłonąć kcem,przynajmniej tego konkretnego dnia  ??
19 stycznia 2022 22:31 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Każdą pozytywną energię przyjmuję☺ Bez opamiętania chłonąć kcem,przynajmniej tego konkretnego dnia  ??

Nie załap teraz niczego niepotrzebnego, bo 5 dni się wylęga to nowe dziadostwo.
??
I spoko.
19 stycznia 2022 22:54 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Konwalio :) Kobiety zniosą wszystko oprócz jajka ( nie jesteśmy kwokami) i wszelakich przejawów ekstremizmów :)
Kciuki będę mocno zaciskac, zęby nie- żebym w wieku lat 70 ciu nie była królową z koronami-ale na zębach 
Oszczędzaj się, uważaj na siebie-wszystko się uda i nie będzie bolało 
19 stycznia 2022 23:19 / 8 osobom podoba się ten post
Spróbuję niczego nie złapać dziadostwa to już wcale  i oszczędzać  się, dziekuje Wam nocne Marki 
19 stycznia 2022 23:21 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Spróbuję niczego nie złapać dziadostwa to już wcale  i oszczędzać  się, dziekuje Wam nocne Marki :aniolki:

20 stycznia 2022 07:00 / 8 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowego czwartku.Ciemno,zimno i do domu daleko.Ale w sumie lepiej być w pracy zimą niż latem.Powoli i do przodu.
20 stycznia 2022 07:06 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Konwalio - zdrówka i trzymam kciuki ??
20 stycznia 2022 07:15 / 7 osobom podoba się ten post
Dobry czwartkowo ??? na "wyjeździe" mimo tylko dwóch (moich) wybudzeń, noc mi jest zawsze za krótka. Za oknem ciemnica i śnieg pada ( będzie tylko chlapa bo ma być na plusie). Pierwszy tydzień w pracy minął i dalej do przodu... ????
20 stycznia 2022 08:07 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Wieje, zimno. Śnieg nadciąga. Sanek muszę poszukać, bo narty w piwnicy są
Życzę Wam spokojnego dnia 
20 stycznia 2022 08:32 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, wieje ale słoneczko świeci . Dzisiaj też wcześniej musiałam wstać, bo wodę mi zaraz na kilka godzin zabiorą. Teraz już świeża i pachnąca mogę się z Wami przywitać. 
Wczoraj sprawdziłam, kto wcześnie wstaje, wcale nie ma dłuższego dnia, bo wieczorem zmęczony wcześniej zasypia. A Paramount Channel, późno bardzo takie fajne filmy puszcza. Wczoraj zasnęłam na dokumencie o Channel ?.
Pięknego dnia życzę 
20 stycznia 2022 09:04 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w pogodny dzionek. Jednak mam małego dołka przedwyjazdowego. Jak mi się nie chce. Ale emeryturkę porządną chce się miec i na pracę nie mam co narzekać , bo spokój  , przestrzegane prawa pracownika i szereg innych nie bez znaczenia dla mnie atutów, dzięki którym nie wpadam do domu tak jak po ogien, ale mam porządny urlop.
Luke mnie rozśmieszył z tymi nartami w piwnicy. Zostaw je w spokoju, pewnie ktoś je pogubił i może po nie wróci :)
Dobrego dnia :) 
20 stycznia 2022 09:09 / 4 osobom podoba się ten post
magmab

Konwalio - zdrówka i trzymam kciuki ??

Dziękuję w poniedz proszę ok 16ej na 1 godz .Chyba nie za długo?
20 stycznia 2022 09:10 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień dobry :kawa1:
Wieje, zimno. Śnieg nadciąga. Sanek muszę poszukać, bo narty w piwnicy są:smiech3:
Życzę Wam spokojnego dnia :buziaki2:

Biegówki??Jeśli tak to bezpieczniejsze ?