Powitajki przy kawie 68

20 stycznia 2022 09:23 / 5 osobom podoba się ten post
Witajcie ?
U mnie rano strasznie  sypało tzn .ok 7 .Teraz piękne słońce. Ja już laboratorium zaliczyłam i aptekę bo Codoban(bandaż)zakupić kazali a już myślałam ,że to w tym rachunku za zabieg się znajdzie ?Szwy zdejmą po tygodniu . 
Myśli sobie zajmuję buszujac w kuchni .Ogórkowa będzie z oblizywaniem ,ale nie wiem jak daleko ?Obstawiam usta i to będzie dla mnie satysfakcjonujące ?
Miłego dnia bez stresu i nawału pracy?
20 stycznia 2022 09:28 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dzień dobry w pogodny dzionek. Jednak mam małego dołka przedwyjazdowego. Jak mi się nie chce. Ale emeryturkę porządną chce się miec i na pracę nie mam co narzekać , bo spokój  , przestrzegane prawa pracownika i szereg innych nie bez znaczenia dla mnie atutów, dzięki którym nie wpadam do domu tak jak po ogien, ale mam porządny urlop.
Luke mnie rozśmieszył z tymi nartami w piwnicy. Zostaw je w spokoju, pewnie ktoś je pogubił i może po nie wróci :)
Dobrego dnia :) 

Byle nie z zaświatów powrót po te narty
20 stycznia 2022 09:30 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry, wieje ale słoneczko świeci :-). Dzisiaj też wcześniej musiałam wstać, bo wodę mi zaraz na kilka godzin zabiorą. Teraz już świeża i pachnąca mogę się z Wami przywitać. 
Wczoraj sprawdziłam, kto wcześnie wstaje, wcale nie ma dłuższego dnia, bo wieczorem zmęczony wcześniej zasypia. A Paramount Channel, późno bardzo takie fajne filmy puszcza. Wczoraj zasnęłam na dokumencie o Channel ?.
Pięknego dnia życzę 

No tak na forum trzeba na świeżo i pachnąco bo wszystko wyczujemy takie nosy wrażliwe ??
20 stycznia 2022 09:30 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Witajcie ?
U mnie rano strasznie  sypało tzn .ok 7 .Teraz piękne słońce. Ja już laboratorium zaliczyłam i aptekę bo Codoban(bandaż)zakupić kazali a już myślałam ,że to w tym rachunku za zabieg się znajdzie ?Szwy zdejmą po tygodniu . 
Myśli sobie zajmuję buszujac w kuchni .Ogórkowa będzie z oblizywaniem ,ale nie wiem jak daleko ?Obstawiam usta i to będzie dla mnie satysfakcjonujące ?
Miłego dnia bez stresu i nawału pracy?

Konwalio, zrób jeszcze pyzy jak już tak w tej kuchni buszujesz ?
Nawet jak nie będzie jak u mamy, to na pewno będzie jak u Tiny (dzisiaj)?
No i usta do oblizywania nie wystarczą,trzeba będzie bardziej językiem popracować 
20 stycznia 2022 09:34 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

No i usta do oblizywania nie wystarczą,trzeba będzie bardziej językiem popracować  :lol2:

Może mi Tina prześle ,zawsze zrobione innymi rękami lepiej smakują ,może jeszcze coś do środka załaduje i będą pyzy z niespodzianką ?
20 stycznia 2022 09:35 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

No i usta do oblizywania nie wystarczą,trzeba będzie bardziej językiem popracować  :lol2:

O bożenciu-wiecie w ilu domach się teraz pyzy gotują? To się będzie działo c'nie? 
20 stycznia 2022 09:36 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

O bożenciu-wiecie w ilu domach się teraz pyzy gotują? To się będzie działo c'nie? 

Ty już lepiej pakuje te swoje pyzy i kariera do Konwalii zamawiaj 
20 stycznia 2022 09:36 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Język do pyzy nie starczy ale jedynki i dwójki już tak ?
20 stycznia 2022 09:36 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Może mi Tina prześle ,zawsze zrobione innymi rękami lepiej smakują ,może jeszcze coś do środka załaduje i będą pyzy z niespodzianką ?

Nie-a oczy w słup  żartuję :) gdybym mogła to bym Ci wysłała nie tylko z odpowiednim nadzieniem, ale i polewą ze smalcu 
20 stycznia 2022 09:37 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie-a oczy w słup :lol1: żartuję :) gdybym mogła to bym Ci wysłała nie tylko z odpowiednim nadzieniem, ale i polewą ze smalcu :-)

Oszaleję zaraz 
20 stycznia 2022 09:39 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ty już lepiej pakuje te swoje pyzy i kariera do Konwalii zamawiaj :lol2:

Mniemam że karier to seksowniejsza wersja kuriera ??
Oj nie trzeba ??
20 stycznia 2022 09:40 / 5 osobom podoba się ten post
Witam , dzień świstaka  A nie , za chwilkę  pojadę do Gemeinde opłacić  pozwolenie na pobyt w CH.Wczoraj przyszlo pocztą. Za oknem szaro ..czekamy na  zapowiadany śnieg Spokojnego dnia życzę  nam wszystkim 
20 stycznia 2022 09:42 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ty już lepiej pakuje te swoje pyzy i kariera do Konwalii zamawiaj :lol2:

Sama siebie cytuję i poprawiam, zanim Jan moje błędy wypunktuje ?
Miało być:Ty już lepiej pakuj te swoje pyzy i kuriera do Konwalii zamawiaj. 
A karierę to zrobisz, jak pyzy na Forum podeślesz 
20 stycznia 2022 09:44 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Sama siebie cytuję i poprawiam, zanim Jan moje błędy wypunktuje ?
Miało być:Ty już lepiej pakuj te swoje pyzy i kuriera do Konwalii zamawiaj. 
A karierę to zrobisz, jak pyzy na Forum podeślesz :lol3:

E tam. Zajrzyj w wypieki. On tam pruszy , ale czymś z Pruszkowa , bo nos po tym swędzi 
Eeee-karierę powiadasz? Dobre i to 
20 stycznia 2022 09:45 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Mniemam że karier to seksowniejsza wersja kuriera ??
Oj nie trzeba ??

O,fajnie, podoba mi się ?