Powitajki przy kawie 68

24 stycznia 2022 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Czyli rzeka i tara?:-)

Tara weszła później. Nie wyprzedzaj epok, w Polszcze najsampierw była owszem rzeka ale do kpl kijanka i kamień.
Zaawansowany wiekowo i technologicznie "zachód", cały czas nie może wyjść z podziwu, że srać nie latamy już za chałupę(przynajmniej obecne pokolenie) i nie wiedzą też, że Jurek Gagarin podcierał się w przestworzach "Prawdą", bo papier toaletowy wszedł kilka lat później.
24 stycznia 2022 19:23
Bo ta "Prawda" nadawała się jedynie do tego.
24 stycznia 2022 19:42 / 5 osobom podoba się ten post
creyzy

witam wszystkich w nowym tygodiu i oby do przodu babci córka zrobiła mi dzisiaj iespodziakę z okazji urodzin upiekła torta dostałam też czekoladki i prymulkę miłego popołudnia :aniolki:

Bardzo miły gest że strony córki twojej pdp ?
Ja też życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ??????
25 stycznia 2022 05:47 / 12 osobom podoba się ten post
Doberek wtorkowo, kawa już wypita, teraz przegląd portali społecznościowych i trochę poleniuchuje na sofie. Życzę Wszystkim spokojnego dnia. 
25 stycznia 2022 06:40 / 11 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Wam 
Spać nie umiem bo niestety trochę boli(ten zabieg  dość ,,brutalny") ,cztery  nacięcia ,noga w pończosze + bandaz.Najbardziej dokucza w pachwinie .Ale ruch wskazany bez forsowania w czwartek jeszcze zmiana opatrunku a potem kontrolna wizyta.Za mną wchodził Pan i nawet nie dzwonil zębami ?Trzeba to było zrobić i już.A jaki cyrk z wślizgnięciem się do auta ? Dobrze że gabarytowo nie przypomina malucha ?
Dziękuję wszystkim za kciuki i pozytywną energię 
Miłego dnia milusińscy ja może w końcu oko zmrużę. 
Maluda Ty n sofie więc mąż chrapie ??
25 stycznia 2022 06:49 / 7 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dzień dobry Wam :bravo:
Spać nie umiem bo niestety trochę boli(ten zabieg  dość ,,brutalny") ,cztery  nacięcia ,noga w pończosze + bandaz.Najbardziej dokucza w pachwinie .Ale ruch wskazany bez forsowania w czwartek jeszcze zmiana opatrunku a potem kontrolna wizyta.Za mną wchodził Pan i nawet nie dzwonil zębami ?Trzeba to było zrobić i już.A jaki cyrk z wślizgnięciem się do auta ? Dobrze że gabarytowo nie przypomina malucha ?
Dziękuję wszystkim za kciuki i pozytywną energię :buziaki1:

Zdrówka Konwalia. Tu już nie chodzi o chrapanie, tylko przy Jego PoChp kaszle tak, że w ogóle bym pewnie nie spała. Co prawda jest już lepiej, ale ja i tak budzę się koło piątej. 
25 stycznia 2022 06:52 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Zdrówka Konwalia. Tu już nie chodzi o chrapanie, tylko przy Jego PoChp kaszle tak, że w ogóle bym pewnie nie spała. Co prawda jest już lepiej, ale ja i tak budzę się koło piątej. :tak:

Ranny ptaszku dziekuje 
Oj to zdrówka życzę dla Piotra .
25 stycznia 2022 06:55 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień Dobry Słoneczkom!
"...,pchnięcie młotem,... równo proszę..."
☝️??⏳???***

https://youtu.be/Voy1A_uR6_g

25 stycznia 2022 07:01 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Zdrówka Konwalia. Tu już nie chodzi o chrapanie, tylko przy Jego PoChp kaszle tak, że w ogóle bym pewnie nie spała. Co prawda jest już lepiej, ale ja i tak budzę się koło piątej. :tak:

25 stycznia 2022 07:02 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

"ban dasz", w tym jestem opcykany ????

Zdrówka, spokoju i trzymaj się❤?✅
25 stycznia 2022 07:05 / 8 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Szybkiego powrotu do formy ?? co by nie bolało ?????
25 stycznia 2022 07:08 / 7 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Konwalia-szybkiego powrotu do zdrowia
25 stycznia 2022 07:12 / 12 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowego wtorku.Na balkonie zmian- w miarę ciepło.Zaczynam 3 tydzień pracy,aby leciało tak szybko jak do tej pory.Nie przemęczajcie się.
25 stycznia 2022 07:28 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Za oknem jeszcze ciemno a wiem to bo wstawałam na pipi. i zaglądam przez okno. Dzis żadnych terminów nie mamy i cały ten tydzień więc siedzimy w domu. Może spacer w porze pauzy? No zobaczymy jak to się ułoży. Wam spokojnego i pogodnego dnia życzę. 
25 stycznia 2022 07:39 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Dziś wcześniej, bo za godzinę przyjdzie fizjoterapeutka i o 8 muszę dziadka obudzić. 
Życzę Wam spokojnego dnia