Babcia jak babcia, wiadomo, że nie nasza, tylko czyjaś:-)
Myślę że wiesz o co mi chodzi.

Babcia jak babcia, wiadomo, że nie nasza, tylko czyjaś:-)
No to chyba podopieczna...
Myślę że wiesz o co mi chodzi.:-)
Piknik Wielkanocny:wielkanoc3:
Pomyliło mi się, tam gdzie tulipany wstawiłam, miało być śniadanie a "tulpy "na końcu wpisu ?
Piknik Wielkanocny:wielkanoc3:
Fajnie, że miło spędziłyście czas.
Też byłem na dłuższym spacerze, a jutro rowerkiem, bo... mam wolne już po obiedzie, do 18. Druga córka mamę zaprasza, hurra. Babcia zmęczona, troszkę zjadła i pojechała liftem do góry. Ja jej tylko skarpety i pończochy uciskowe zdjąłem i założyłem białe na noc. Tyle roboty przy babci.
Dwie fotki...
Pierwsza to wieża, z której ostrzegano przez nadmiernym wezbraniem wody w Łabie, z zamontowaną syreną (tak jak straż ma). Miejscowości nad Łabą strzegą wysokie wały (bynajmniej z mojej strony). Podobnie jest w Holandii.
A druga fotka... Nie wiem, co to za drzewo ?
Fajnie, że miło spędziłyście czas.
Też byłem na dłuższym spacerze, a jutro rowerkiem, bo... mam wolne już po obiedzie, do 18. Druga córka mamę zaprasza, hurra. Babcia zmęczona, troszkę zjadła i pojechała liftem do góry. Ja jej tylko skarpety i pończochy uciskowe zdjąłem i założyłem białe na noc. Tyle roboty przy babci.
Dwie fotki...
Pierwsza to wieża, z której ostrzegano przez nadmiernym wezbraniem wody w Łabie, z zamontowaną syreną (tak jak straż ma). Miejscowości nad Łabą strzegą wysokie wały (bynajmniej z mojej strony). Podobnie jest w Holandii.
A druga fotka... Nie wiem, co to za drzewo ?