Spokojnej drogi i wspaniałego urlopu:flaga Polski:

Spokojnej drogi i wspaniałego urlopu:flaga Polski:
Dzięki Maluda. Mam meila w profilu, Malgi ma tez tel do mnie. Weż od niej to Ci powiem co i jak. To tylko tak skomplikowanie wygląda, ale jest do zrobienia.
Od razu się witam zez Forum w ten pogodny dzionek . Dzień dobry :najlepszego3:
Wydałam Twój :telefon1:, ale dopiero teraz sprawdziłam, że pozwoliłaś. :aniolki:
Życzenia dla syna i wspaniałego urlopu dla Ciebie:moje_wakacje:
Ja jeszcze nie miałam czasu za grzybkami polatać, ale to MUSI się zmenić...:angel1:
Dzień dobry Opiekunkowo
Bezpiecznej, szerokiej drogi. Dojedź szczęśliwie :flaga Polski:
Dzień dobry :bravo:
Na kole siedzę, bus pełny. Już po stronie niemieckiej ,pogoda ładna, nastawienie pozytywne ,zobaczymy jak i co na miejscu .Miłego dnia ?
Damessa wypatrujesz mnie od rana ???
Dzień dobry Opiekunkowo:-)piękny , najcieplejszy dzień :Damessa , Konwaliao zserokos i :flaga Polski:
Na kole siedzę, bus pełny. Już po stronie niemieckiej ,pogoda ładna, nastawienie pozytywne ,zobaczymy jak i co na miejscu .Miłego dnia ?
Dzięki za dobry PR :-) Sama nie mam takich zdolności , aby się nad sobą tak skromnie rozwodzić hihi- a może trzebaby już w ramach werbungu zacząć, bo latka lecą :lol1:
O matko, a co to za jedni?
O takich wymogach to jeszcze nie słyszałam. Pukaj do innych, jest wiele ofert na "od zaraz ".
Powodzenia ?