Powitajki przy kawie 70

29 kwietnia 2022 10:40 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

W sumie mogę samolotem,ale to raczej tylko w jedną stronę.W druga musiałabym sama płacić ,a to już mi nie pasuje:-)

Nawet easy jetem, czy inną tanią linią lotniczą? Easy jetem leciałam, niedawno tez sprawdzalam ceny z miesiecznym wyprzedzeniem i z bagazem rejestrowanym wyszłoby mnie ok mniej wiecej 70 CHF w jedną stronę. 
29 kwietnia 2022 10:53 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nawet easy jetem, czy inną tanią linią lotniczą? Easy jetem leciałam, niedawno tez sprawdzalam ceny z miesiecznym wyprzedzeniem i z bagazem rejestrowanym wyszłoby mnie ok mniej wiecej 70 CHF w jedną stronę. 

W taki razie muszę sprawdzić połączenia 
29 kwietnia 2022 11:46 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Wszystkiego dokładnie się dowiedz. Wczoraj  jechała busem dziewczyna po takim kursie. Za dużo jej nie dał, a rok czasu musi w firmie zostać. Trzeba ten kurs odrobić. Niby darmowy ,ale tylko niby, nie dość że  stawkę dostała niską, to w ciągu roku na podwyżkę raczej się nie zanosi. Ogólnie nie była zadowolona 

To kurs integracyjny w Niemczech ;) Nie muszę za niego nic "odrabiać". Ale dzięki!
29 kwietnia 2022 13:07 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo w planach kijki , rower wieczorem 
30 kwietnia 2022 07:18 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Za oknem słońce.  W planach pranie seniorki i zakupy. Resztę się zobaczy.  We wtorek wieczorem jade w nowe miejsce. Niedaleko od tego tylko 30 km. Rodzina mnie odbierze. Tutaj seniorka idzie do Alterheimu. Jutro ma być córka i ja spakować. Mam nadzieję, że kupi  jakieś nowe ciuchy bo przykro mówić tu nie ma nic takiego co by się nadawało. Wszystko sprane, albo za małe albo za duże a bielizna.. Ach szkoda gadać. To samo i reczniki. Dzieci jeżdżą super furami, mają firmy a matka.  no cóż. 
Wszystkim spokojnego dnia i do popisania/ czytania potem . 
30 kwietnia 2022 07:51 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ?
Wczoraj poznałam PDP.Wszystko dobrze poszło ,posiedziałyśmy 4 godz i koniec Po południu zazwyczaj jest ok.Raczej do południa są problemy, wtedy bardziej obiawia sie depresja , trzeba wtedy ograniczyć kontakt z nią i ustąpić ,wycofać sie.Dziś będę już sama pracować więc coś więcej wieczorem skrobnę  Okolica piękna jest gdzie połazić i oko nacieszyć ?Miłego dnia ?  
30 kwietnia 2022 08:06 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich serdecznie
Dziś dzień rybny więc po śniadaniu pojadę na rynek jakąś świeżą rybkę złowić. Ostatnio był sandacz, pyszny i delikatny .A dziś , zobaczymy co się złowi  Po obiedzie oczywiście rower..
Miłego dnia
30 kwietnia 2022 08:48 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ciepło, słonecznie, w sam raz na wycieczkę rowerową 
30 kwietnia 2022 12:47 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, widzę, że same aktywne fizycznie osoby :D Ja dziś upolowałam na ebayu rolki za 8 euro, więc też można mnie zaliczyć do tego grona :D 
30 kwietnia 2022 12:53 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Za oknem słońce. :-) W planach pranie seniorki i zakupy. Resztę się zobaczy. :-) We wtorek wieczorem jade w nowe miejsce. Niedaleko od tego tylko 30 km. Rodzina mnie odbierze. Tutaj seniorka idzie do Alterheimu. Jutro ma być córka i ja spakować. Mam nadzieję, że kupi  jakieś nowe ciuchy bo przykro mówić tu nie ma nic takiego co by się nadawało. Wszystko sprane, albo za małe albo za duże a bielizna.. Ach szkoda gadać. To samo i reczniki. Dzieci jeżdżą super furami, mają firmy a matka.  no cóż. :-(
Wszystkim spokojnego dnia i do popisania/ czytania potem . 

Dusiu, życzę Ci powodzenia w nowym miejscu pracy. Też miałam podobne odczucia i to wielokrotnie. Dlatego właśnie zabieram ręczniki ze sobą zawsze, bo kiedyś jak w szafie zobaczyłam takie z dziurami jak szwajcarski ser, to podziękowałam. Przykre to bardzo.
30 kwietnia 2022 18:07 / 4 osobom podoba się ten post
Witam Was własnymi  kwiatami i życzę spokijnego weekendu
30 kwietnia 2022 20:39 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam Was własnymi  kwiatami i życzę spokijnego weekendu:najlepszego3:

A u mnie też tyle kwiatów ?i oko cieszę .A dziś tak grzmiało i deszcz ze słońcem na zmianę że moja PDP  do południa tylko oko otworzyła i dalej  spala, ale zjeść zjadła wszystko ?
01 maja 2022 06:49 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień Dobry Słoneczkom!
01 maja 2022 07:15 / 4 osobom podoba się ten post
Witam.  Zaczynamy nowy miesiąc. Zawsze w ten dzień chodziło się na 1 majowy pochód.  Młodsi się śmieją a my wspominamy. 

Spokojnego dnia dla Was. 
01 maja 2022 07:48 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ☺️
Nie pada ,ptaszki nadają . szybko tu usypiam ale i szybko  też się budzę (chociaż nie muszę) 6 godz i oko otwarte .Hmmm ale mi się odmieniło ?Miłego , bezstresowego dnia życzę a kto dziś griluje to niech podeśle trochę do mnie ☺️?