W sumie mogę samolotem,ale to raczej tylko w jedną stronę.W druga musiałabym sama płacić ,a to już mi nie pasuje:-)
W sumie mogę samolotem,ale to raczej tylko w jedną stronę.W druga musiałabym sama płacić ,a to już mi nie pasuje:-)
Nawet easy jetem, czy inną tanią linią lotniczą? Easy jetem leciałam, niedawno tez sprawdzalam ceny z miesiecznym wyprzedzeniem i z bagazem rejestrowanym wyszłoby mnie ok mniej wiecej 70 CHF w jedną stronę.
Wszystkiego dokładnie się dowiedz. Wczoraj jechała busem dziewczyna po takim kursie. Za dużo jej nie dał, a rok czasu musi w firmie zostać. Trzeba ten kurs odrobić. Niby darmowy ,ale tylko niby, nie dość że stawkę dostała niską, to w ciągu roku na podwyżkę raczej się nie zanosi. Ogólnie nie była zadowolona
Dzień dobry. :chaplin: Za oknem słońce. :-) W planach pranie seniorki i zakupy. Resztę się zobaczy. :-) We wtorek wieczorem jade w nowe miejsce. Niedaleko od tego tylko 30 km. Rodzina mnie odbierze. Tutaj seniorka idzie do Alterheimu. Jutro ma być córka i ja spakować. Mam nadzieję, że kupi jakieś nowe ciuchy bo przykro mówić tu nie ma nic takiego co by się nadawało. Wszystko sprane, albo za małe albo za duże a bielizna.. Ach szkoda gadać. To samo i reczniki. Dzieci jeżdżą super furami, mają firmy a matka. no cóż. :-(
Wszystkim spokojnego dnia i do popisania/ czytania potem .
Witam Was własnymi kwiatami i życzę spokijnego weekendu:najlepszego3: