Oczywiście, że się miga.
Nie wyobrażam sobie Forum bez Luke
Oczywiście, że się miga.
Nie wyobrażam sobie Forum bez Luke
Przejdzie mu ?Gdzie On takie fajne dziołchy znajdzie do popisania i do żartowania ?
Dzień dobry :-):kawa1::kawa1::kawa1:
Życzę wszystkim pogodnego i miłego dnia, dużo zdrówka i zawsze dobrych szteli.
Miło było spędzać tu czas, ale nieraz trzeba być konsekwentnym i potrafić podjąć zdecydowane kroki.
Wszystkiego dobrego :papa:
Zdrcydowane kroki to Ty stawiaj jak ciemno na dworze ?Ludzie jeszcze pomyślą że my na Śląsku takie szybko obrażliwe som?
Miło było spędzać tu czas, ale nieraz trzeba być konsekwentnym i potrafić podjąć zdecydowane kroki.
Dzień dobry. Witam Wszystkich serdecznie i życzę miłego i spokojnego dnia :najlepszego3:
Ostatnie dni urlopu mi zostały, ale muszę przyznać, że spędziłam go intensywnie i owocnie :lovu1:
Remonty zakończone, zaległości towarzyskie nadrobione, rodziną się tym razem nacieszyłam do woli :serce:
Najważniejsze, że wszyscy jesteśmy zdrowi (łącznie z naszym nowym psiakiem), który po 4 miesiącach pobytu u nas bardzo się zmienił, oczywiście na plus i już nawet pozwala nam do domu wejść bez pytania :smiech3:
Słoneczka dzisiaj nie ma, ale nie pada, to może jakąś kiełbaskę na ognisku uda się usmażyć :glodny:
Miłego świętowania :-)
Czekamy na Ciebie ?