Powitajki przy kawie 70

02 maja 2022 09:06 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Oczywiście, że się miga. 
Nie wyobrażam sobie Forum bez Luke 

Przejdzie mu ?Gdzie On takie fajne dziołchy znajdzie do popisania i do  żartowania ?

02 maja 2022 09:06 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo w ten słoneczny poranek 
Piękna pogoda, podobnie jak w minionych dniach. W sobotę impreza urodzinowa siostry, wczoraj cały dzień na świeżym powietrzu w parku rozrywek dla dzieci. Rodzinnie, z dziećmi i wnukami, niestety nie z moimi. 
Padłam już o 21-ej i spałam do...piatej.   udało mi się jeszcze zasnąć, teraz kawa, śniadanie, małe pakowanie i o 12-tej wyjazd z Przyjaciółką na dwa dni do Ostródy. Cieszę się bardzo 
Czytam sobie Powitajki i nie chcę wierzyć w podjętą przez Luke decyzję. Mam nadzieję że się jeszcze rozmyśli.
Luke,nie żal Ci nas ,Twoich forumowych fanek-koleżanek opuszczać?
Mnie jest żal, że nie chcesz z nami zostać. 
Pięknego dnia wszystkim życzę 
02 maja 2022 09:07 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Przejdzie mu ?Gdzie On takie fajne dziołchy znajdzie do popisania i do  żartowania ?

Też  na to liczę 
02 maja 2022 09:10 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień dobry :-):kawa1::kawa1::kawa1:
Życzę wszystkim pogodnego i miłego dnia, dużo zdrówka i zawsze dobrych szteli.
Miło było spędzać tu czas, ale nieraz trzeba być konsekwentnym i potrafić podjąć zdecydowane kroki.
Wszystkiego dobrego :papa:

Zdrcydowane kroki to Ty stawiaj jak ciemno na dworze ?Ludzie jeszcze pomyślą że my na Śląsku takie szybko obrażliwe som?
02 maja 2022 09:31 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Zdrcydowane kroki to Ty stawiaj jak ciemno na dworze ?Ludzie jeszcze pomyślą że my na Śląsku takie szybko obrażliwe som?

Poczytałam sobie i nie znalazłam niczego, za co Luke mógłby się obrazić. To,że inni mają różne od naszego  zdanie, to przecież normalne. Sami ,Luke też ,nie zawsze i nie ze wszystkimi się zgadzamy, ale to nie powód, żeby uciekać.  
02 maja 2022 09:56 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Miło było spędzać tu czas, ale nieraz trzeba być konsekwentnym i potrafić podjąć zdecydowane kroki.

Luke wezzzz nie wystawiaj mnie do wiatru.Obiecales odliczajkami się zająć 
Wezz i wracaj no już.
02 maja 2022 16:33 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

:(
03 maja 2022 08:14 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry☀ ?⏰. 
03 maja 2022 08:17 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień doberek ?
Słońca brak ale ptaki tak nadają że spać nie idzie  .Pisałam niedawno o młodym gołębiu u mnie w Pl ,który się wykluł w naszym karmniku na parapecie .Otóż  w czwartek jak wyjechałam do Szwajcarii odleciał sobie ?Jak byłam tydzień w domu dyskretnie obserwowałam jak rośnie. A ogólnie to ponad miesiąc byl w gnieździe  ?Zwierzaki są fascynujące 
Miłej pracy ?   
03 maja 2022 08:20 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry
Niech żyje maj 3 maj
Udanego świętowania
03 maja 2022 08:36 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Witam Wszystkich serdecznie i życzę miłego i spokojnego dnia 
Ostatnie dni urlopu mi zostały, ale muszę przyznać, że spędziłam go intensywnie i owocnie 
Remonty zakończone, zaległości towarzyskie nadrobione, rodziną się tym razem nacieszyłam do woli 
Najważniejsze, że wszyscy jesteśmy zdrowi (łącznie z naszym nowym psiakiem), który po 4 miesiącach pobytu u nas bardzo się zmienił, oczywiście na plus i już nawet pozwala nam do domu wejść bez pytania 
Słoneczka dzisiaj nie ma, ale nie pada, to może jakąś kiełbaskę na ognisku uda się usmażyć 
Miłego świętowania
03 maja 2022 08:55 / 4 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich serdecznie Nowy dzień , nowe siły.U mnie słoneczko przez chmury prześwituje.Ja tu śpię jak zabita.Noc za krótka,pewnie powietrze i zmiana kodu dobrze mi zrobiły.
Pozdrawiam i miłego dnia.Kto może to świętuje i grilluje, a reszta niech się nie przemęcza 
03 maja 2022 09:09 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry. Witam Wszystkich serdecznie i życzę miłego i spokojnego dnia :najlepszego3:
Ostatnie dni urlopu mi zostały, ale muszę przyznać, że spędziłam go intensywnie i owocnie :lovu1:
Remonty zakończone, zaległości towarzyskie nadrobione, rodziną się tym razem nacieszyłam do woli :serce:
Najważniejsze, że wszyscy jesteśmy zdrowi (łącznie z naszym nowym psiakiem), który po 4 miesiącach pobytu u nas bardzo się zmienił, oczywiście na plus i już nawet pozwala nam do domu wejść bez pytania :smiech3:
Słoneczka dzisiaj nie ma, ale nie pada, to może jakąś kiełbaskę na ognisku uda się usmażyć :glodny:
Miłego świętowania :-)

Czekamy na Ciebie ?
03 maja 2022 09:18 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Czekamy na Ciebie ?

Miło mi ?
Ja też już się trochę stęskniłam za Wami
Jak Ci tam w tej Szwajcari? 
03 maja 2022 09:23 / 5 osobom podoba się ten post
Hejka już z domciu. Dzięki za życzenia szczęsliwej podróży. Taka też była, pogoda dopisała, droga mineła bezpiecznie i nie wiadomo kiedy. Tuż za szwajcarską granicą koło Fryburga widzielismy ogromne uprawy szparagów i mnóstwo pracowników uwijających się jak mrówki. Pewnie nawet nie mieli czasu , aby zajrzeć do neta. Busy do dowożenia pracowników z kwater stały obok upraw. Ale co? Sezon. Dzięki ich pracy mamy swieże szparagi w sklepach :). 
W domu wsio piko bello, mąż juz ma upragnony hałas od 6 rano, bo narzekał, że beze mnie cisza jak w grobowcu  Toteż juz od samego rana zajmuję się domem. Od dzieciaków dobre wiesci. Michaś oprócz tego, że raczkuje jak mały samochodzik, to już staje przy meblach-może na swój roczek zrobi już pierwszy krok. Badanie połówkowe drugiego maluszka było wczoraj-prawdopodobnie dziewczynka, ale lekarz głowy nie da, bo dziecko charakterne, nie chciało dac się sfilmować jakiemuś tam obcemu bez pytania  Najważniejsze , że jest zdrowe-to pewniak.
Piesio też w świetniej kondycji . Dziś juz bylismy na rajzach- ja rowerem, on bez :) W końcu ma sprawne cztery łapy, niech biega dla kondycji i zdrowia. W związku z tym, że wsio ok, to bedę się krzątac, zaglądać w kąty i obmyslać kreację na ślubną uroczystość dzieciaków i to bez obaw, czy tam radości, że pannę młodą zakasuję :) Takie my typiary, że nie rywalizujemy ze sobą, jesteśmy ponad to- to po primo, a po drugie primo synowa w zerówce już była dawno, temu, a ja jeszcze dawniej 
Milej , spokojnej pracy, dobrych pensji i podopiecznych