Powitajki przy kawie 70

04 maja 2022 11:13 / 3 osobom podoba się ten post
I mamy maj :) Piękne słońce, dużooo kwiatów! :) Świat jest cudowny :) 
04 maja 2022 11:58 / 1 osobie podoba się ten post
Serwus Słoneczka!

Pogoda lux, maturzyści zadowoleni, słychać dzwon, hejnał, to i Anioł Pański.
Środa leci jak poniedziałek.
Wielu radości!
04 maja 2022 11:58 / 8 osobom podoba się ten post
Witam  Was serdecznie  w ten szczególny dla mnie  i mojej rodzinki dzień. Pół godziny  temu przyszedł na świat nasz wnuczek. Helenka  ma brataPozdrawiam, świat jest piekny
04 maja 2022 11:59 / 7 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam  Was serdecznie  w ten szczególny dla mnie  i mojej rodzinki dzień. Pół godziny  temu przyszedł na świat nasz wnuczek. Helenka  ma brata:-)Pozdrawiam, świat jest piekny:najlepszego3:

04 maja 2022 12:00 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

Witam  Was serdecznie  w ten szczególny dla mnie  i mojej rodzinki dzień. Pół godziny  temu przyszedł na świat nasz wnuczek. Helenka  ma brata:-)Pozdrawiam, świat jest piekny:najlepszego3:

W zdrowiu i ku radości całej rodziny!
04 maja 2022 12:01 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

Piękne imię. Henryk.
04 maja 2022 12:15 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam serdecznie. :chaplin: Spokojnego i pogodnego dnia dla Wszystkich. :najlepszego2: a Maturzystom ( córciu moja ❤❤❤) połamania piór. ??

Trzymam kciukiPodoła, zdolna i pracowita dziewczynka 
04 maja 2022 12:15 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

I nawet nie będziesz wiedziała, kiedy stanie się pełnoletnim Polakiem i będziesz hucznie świętowała jego pełnoletnosć.
Marysia jedenaście dni temu fetowała osiemnaste urodziny a dziś już po języku polskim.
A tak niedawno przywoziłem obydwie do domu po porodzie. Jak uchwycić ten czas??? Ale leci!

Za pomyślność Henia! 
04 maja 2022 12:59 / 5 osobom podoba się ten post
LACH

I nawet nie będziesz wiedziała, kiedy stanie się pełnoletnim Polakiem i będziesz hucznie świętowała jego pełnoletnosć.
Marysia jedenaście dni temu fetowała osiemnaste urodziny a dziś już po języku polskim.
A tak niedawno przywoziłem obydwie do domu po porodzie. Jak uchwycić ten czas??? Ale leci!

Za pomyślność Henia! 

Dziękuję.Powodzenia dla Marysi
04 maja 2022 13:04 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Helena i Henio imiona moich teściów  ? Fajne imiona i fajni ludzie. Gratulacje he babciu  
04 maja 2022 13:06 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Trzymam kciuki:serce:Podoła, zdolna i pracowita dziewczynka :-)

Dziękuję. Już dzwoniła. Polski łatwizna. Gorszego stresa ma przed jutrzejsza matma.  Potem tylko niemiecki, angielski i włoski. I wakacje. 
Ps. Do pracy się wybiera od 20 maja żeby nie leżeć, nie jeść i nie tyć i kasę zarobić.  na prawo jazdy. I tak by dostała na 18 urodzony ale to dopiero w grudniu będzie świętować. 
04 maja 2022 13:54 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Babusiu gratulacje? niech się chowa w zdrowiu☺?
04 maja 2022 13:58 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-) kijki o 15 , teraz mamy apetyt na coś wędzonego  więc po rybki popyle . Może espresso po drodze popełnię ? 
Maturzystom i Maturzystom połamania piór:chaplin:

Popełnij ja też muszę bo zasnę ,idzie deszcz może i walnie ze 2× to wtedy wlezę do szranku bo się pierońsko boję?W piątek mam cały wolny dzień do pracy wracam w sobotę na 10tą to się fest poszwendam ?
04 maja 2022 14:58 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Gratulacje dla babci. Niech się maluszek zdrowo chowa  ?
04 maja 2022 16:53 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

GRATULUJĘ