Powitajki przy kawie 70

07 maja 2022 07:58 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo wyprawa do lasu dzisiaj w planie , pogoda zapowiada się pięknie. Udanego wypoczynku 
07 maja 2022 09:30 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień Dobry Słoneczkom
07 maja 2022 09:36 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Walizka już prawie spakowana, nawet 7 tygodni urlopu to dla mnie zdecydowanie za krótko 
Rośliny ogrodowe sprawiły mi mega niespodziankę na pożegnanie, zakwitły dwa rododendrony i wszystkie bzy (mam ich chyba 10). Jak wrócę to niestety nie będę mogła cieszyć się bukietem bzu w wazonie.
Dzisiaj pochmurno i pada drobny deszczyk.
Spokojnego dnia dla wszystkich ?
07 maja 2022 09:46 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry :najlepszego3:
Walizka już prawie spakowana, nawet 7 tygodni urlopu to dla mnie zdecydowanie za krótko :bezradny:
Rośliny ogrodowe sprawiły mi mega niespodziankę na pożegnanie, zakwitły dwa rododendrony i wszystkie bzy (mam ich chyba 10). Jak wrócę to niestety nie będę mogła cieszyć się bukietem bzu w wazonie.
Dzisiaj pochmurno i pada drobny deszczyk.
Spokojnego dnia dla wszystkich ?

Kiedy wyjeżdżasz?
Tutaj też rododendrony kwitną , bzy już przekwitły , czekam na mąki , wielkokwowe , czerwone , piękne . 
Ciepło masz? 
No i róże już pąki mają solidne.
07 maja 2022 10:09 / 4 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich  Miał być wyjazd, a nie ma... Druga rodzina mnie odrzuciła, dla pierwszej byłam zbyt młoda, drugiej nie podobały się koszty dojazdu busem (!!!). Dobrze, że chociaż słoneczko pociesza. Miłego weekendu wszystkim.
07 maja 2022 10:19 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

Kiedy wyjeżdżasz?
Tutaj też rododendrony kwitną , bzy już przekwitły , czekam na mąki , wielkokwowe , czerwone , piękne . 
Ciepło masz? 
No i róże już pąki mają solidne.

W nocy z poniedziałku na wtorek mam wyjazd. 
U nas zawsze trochę później wszystko kwitnie. U mnie w ogrodzie magnolia dopiero przekwita, ale odmiana późniejsza bo fioletowa, te białe są zdecydowanie wcześniejsze. Piękna jest też magnolia gwieździsta, ale takiej niestety nie mam w swoim ogrodzie. Na róże jeszcze trzeba poczekać, ale te odkrywkowe, które nie powtarzają kwitnienia to w tym roku będę oglądała tylko na zdjęciach 
Cudny jest ten majowy czas, moja ulubiona pora roku i miesiąc.
Uwielbiam też wczesną jesień czyli wrzesień i październik ?
07 maja 2022 10:55 / 4 osobom podoba się ten post
opiekunkoland

Witam wszystkich :randka: Miał być wyjazd, a nie ma... Druga rodzina mnie odrzuciła, dla pierwszej byłam zbyt młoda, drugiej nie podobały się koszty dojazdu busem (!!!). Dobrze, że chociaż słoneczko pociesza. Miłego weekendu wszystkim.

Nie martw się, na pewno jakoś rodzina przyjmię Cię z pocałowaniem ręki :) 
07 maja 2022 14:01 / 3 osobom podoba się ten post
opiekunkoland

Witam wszystkich :randka: Miał być wyjazd, a nie ma... Druga rodzina mnie odrzuciła, dla pierwszej byłam zbyt młoda, drugiej nie podobały się koszty dojazdu busem (!!!). Dobrze, że chociaż słoneczko pociesza. Miłego weekendu wszystkim.

A co te emotki wyprawiają ?a fe ...?
07 maja 2022 14:03 / 2 osobom podoba się ten post
GrazynaM55

Nie martw się, na pewno jakoś rodzina przyjmię Cię z pocałowaniem ręki :) 

A pewnie że tak, jeszcze się będą o nią licytować ???
07 maja 2022 14:27 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

W nocy z poniedziałku na wtorek mam wyjazd. 
U nas zawsze trochę później wszystko kwitnie. U mnie w ogrodzie magnolia dopiero przekwita, ale odmiana późniejsza bo fioletowa, te białe są zdecydowanie wcześniejsze. Piękna jest też magnolia gwieździsta, ale takiej niestety nie mam w swoim ogrodzie. Na róże jeszcze trzeba poczekać, ale te odkrywkowe, które nie powtarzają kwitnienia to w tym roku będę oglądała tylko na zdjęciach :bezradny:
Cudny jest ten majowy czas, moja ulubiona pora roku i miesiąc.
Uwielbiam też wczesną jesień czyli wrzesień i październik ?

Ja teraz urlopuje lipiec sierpień , kocham morze jesienią , Kołobrzeg , teraz byłam w Świnoujściu w styczniu . Przepięknie. Muszę prywatnie powtórzyć , bo teraz byłam w sanatorium. 
Bezpieczniej podróży. 
07 maja 2022 16:39 / 3 osobom podoba się ten post
08 maja 2022 06:29 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Miłej niedzieli. 
08 maja 2022 08:15 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
08 maja 2022 08:58 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Ja teraz urlopuje lipiec sierpień , kocham morze jesienią , Kołobrzeg , teraz byłam w Świnoujściu w styczniu . Przepięknie. Muszę prywatnie powtórzyć , bo teraz byłam w sanatorium. 
Bezpieczniej podróży. 

Dwie piękne miejscowości. Również uwielbiam jesienią, a najbardziej zimą ;) 
08 maja 2022 08:59 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

A pewnie że tak, jeszcze się będą o nią licytować ???

Dzięki dziewczyny. Oby tak było właśnie. W tym kraju może zabrakło mąki i oleju, ale dziadków do opieki nie