Witam Was serdecznie w ten szczególny dla mnie i mojej rodzinki dzień. Pół godziny temu przyszedł na świat nasz wnuczek. Helenka ma brata:-)Pozdrawiam, świat jest piekny:najlepszego3:
Oraz dobry wieczór forum :)
Witam Was serdecznie w ten szczególny dla mnie i mojej rodzinki dzień. Pół godziny temu przyszedł na świat nasz wnuczek. Helenka ma brata:-)Pozdrawiam, świat jest piekny:najlepszego3:
Dziękuję. :aniolki: Już dzwoniła. Polski łatwizna. Gorszego stresa ma przed jutrzejsza matma. :-( Potem tylko niemiecki, angielski i włoski. I wakacje. :radosc1:
Ps. Do pracy się wybiera od 20 maja żeby nie leżeć, nie jeść i nie tyć i kasę zarobić. :-) na prawo jazdy. I tak by dostała na 18 urodzony ale to dopiero w grudniu będzie świętować.
Nie ma co się bac matury z matmy. Matematyka abstrakcyjna już dawno została wyrzucona z programów szkół srednich. Na poziomie rozszerzonym zostawili parę elementów i to tyle, co kot napłakał :)
Zda z zamkniętymi oczami :)

Dzień dobry. :chaplin: Okno otworzylam bo ciepło tutaj u mnie, pipi zrobiłam ? i spowrotem do łóżeczka. :nie wstaje:. Jeszcze mam chwilę to znaczy około 2 godzin nim dziadek wstanie. Wszystkim życzę spokojnego dnia i aby do przodu. 

O to Ty już na nowym miejscu :radosc1:Dobrze tam ?
Powiem tak. Miły dziadek ale specyficzny rozklad dnia. O 7 pierwsze tabletki i jak chce do WC to idziemy. O 8 drugie i on leży i śpi lub tv. Ja śniadanie jem sama bo on około 11-12 dopiero wstaje i kąpiel plus śniadanie przed tv. Wszystko przed tv. Gruby jest, na spacery chodzić nie chce. Ma Parkinsona ale o rolatorze się porusza. Około
15 kawa plus jogurt lub owoce a kolacja około 17-18 na gorąco. Ostatnie tabletki daje mu o 20 i już siedzi przebrany w piżamie i tv. Kładzie się sam. No niestety potem zajada się słodyczami bo rano tylko puste opakowania koło tv. W takim tempie to jeśli go polozy choroba to potem tylko facet musi być bo nikt mu nie da rady. Zakupy się zamawia mało się dźwiga i kupuje się co chcemy. Córki z nim nie utrzymują kontaktu. Na weekend przyjeżdża przyjaciółka od piątku po południu do niedzieli po południu i ona większość rzeczy wtedy robi. Ja traktuje to tak żeby zrobić swoje, zarobić i wyjazd.
Przed moją maturą matematyk zapowiedział, żeby nikt się nie ważył ściągać powyżej średniej z 4 ostatnich lat liceum ?? wszyscy zdali ??
Gratuluję z całego serca
? Narodziny trzeciego pokolenia to coś czego się nie daje objąć umysłem...? Babciu dziadku zaczyna się dla was właśnie coś zupełnie niewyobrażalnego , wielkie, niczym nieporównywalne wzruszenie , hektolitry cierpliwości i tolerancji .i... retrospekcje do czasów własnego dzieciństwa ....chwilo trwaj
Gratuluję z całego serca
? Narodziny trzeciego pokolenia to coś czego się nie daje objąć umysłem...? Babciu dziadku zaczyna się dla was właśnie coś zupełnie niewyobrażalnego , wielkie, niczym nieporównywalne wzruszenie , hektolitry cierpliwości i tolerancji .i... retrospekcje do czasów własnego dzieciństwa ....chwilo trwaj