Powitajki przy kawie 70

05 maja 2022 10:56 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! Czwarty dzień opiekuje się  wnuczką, muszę  się  wykazać  kreatywnością  bo Helenka  ciekawa  świata Jutro dojadą posiłki czyli mój  men i teściowa  syna. Rano syn wyjeżdża  na studia  więc   my musimy przywieść  Henia  z mamusią do domu. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia kochani 
05 maja 2022 13:57 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry! Czwarty dzień opiekuje się  wnuczką, muszę  się  wykazać  kreatywnością  bo Helenka  ciekawa  świata :-)Jutro dojadą posiłki czyli mój  men i teściowa  syna. Rano syn wyjeżdża  na studia  więc   my musimy przywieść  Henia  z mamusią do domu. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia kochani :najlepszego3:

Będzie ciekawie jak małe do domu wkroczy ?. Babciom i dziadkom wytrwałości. 
05 maja 2022 14:42 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Będzie ciekawie jak małe do domu wkroczy ?. Babciom i dziadkom wytrwałości. :-)

Wiem, dlatego  planuję  jutro wieczorem  czmychnąć  do mojego domku Tylko oni o tym jeszcze niewiedzą...
05 maja 2022 16:02 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

:smiech3:Wiem, dlatego  planuję  jutro wieczorem  czmychnąć  do mojego domku :-)Tylko oni o tym jeszcze niewiedzą...

Zostaw pachnący liścik i po angielsku.

05 maja 2022 16:28 / 4 osobom podoba się ten post
LACH

Zostaw pachnący liścik i po angielsku.

Nie,spytam wprost czy potrzebują  jeszcze mojej pomocy Zostanę ...
06 maja 2022 07:18 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobrySen miałam o urlopie 
06 maja 2022 07:40 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie. U mnie słoneczko już grzeje. Życzę Wszystkim miłego i pogodnego dnia. 
06 maja 2022 07:55 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry
Chmury szusują tuż nad wierzchołkami gór ,mgła otula zbocza i las ,w dole domy i miasto żyje.
To widzę z mojego okna.
Miłego dnia
06 maja 2022 09:03 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo piękna pogoda za oknem, obiad zaplanowany, szparagi zamówiłam  na niedzielny obiad , co z jeszcze  , lilie na Dzień Matki w piwnicy , to w iemiu syna Margaretki ? udanego dnia ?
06 maja 2022 09:06 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dzień dobry:kwiatek dla ciebie2:Sen miałam o urlopie :taniec2:

To bardzo miły sen :) A kiedy zjeżdżasz do domu?

06 maja 2022 09:23 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.
Udanego dnia i całego  weekendu wszystkim życzę
W Polsce pogoda taka sobie, trochę chłodnawo i pochmurno niestety.
Ostatnie dni w domu i jakoś dzisiaj  dziwnie mnie nosi , chyba zacznę się powolutku pakować, tylko gdzie jest moja walizka, muszę ją zlokalizować 

06 maja 2022 12:20 / 3 osobom podoba się ten post
Dziń dybry :) Pies mi zwariował :) Ostatnie jego problemy zdrowotne poszły weg i nie można za nim nadążyć -potrafi byc w kilku miejscach jednoczesnie. Spróbuję egzorcyzmów  
Żarcik taki - nic nie będę z niego wyganiac. Fajnie jest, razem z pogodą i taka mnie refleksja napadła, że na upały jeszcze przyjdzie czas 
Miłego weekendu :) 
07 maja 2022 06:21 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Za oknem ? ptaki dają już koncert.  i słoneczko też już jest. Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia i aby do przodu. 
07 maja 2022 07:45 / 2 osobom podoba się ten post
GrazynaM55

To bardzo miły sen :) A kiedy zjeżdżasz do domu?

Zerknę w odliczajki
07 maja 2022 07:49 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ?
Ale się wczoraj naraziłam 4 godz bez deszczu,  ale też bez słońca. Ciekawa okolica ,fotek nastrzelałam i dotleniona wróciłam do domu aż mnie głowa rozbolała. Miłej soboty życzę ?