Powitajki przy kawie 70

11 maja 2022 13:59 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Czuję w kościach że tak się stanie przy odbiorze  H??

Już zazdroszczę  może i nam się kiedyś uda.
11 maja 2022 14:03 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry piękna pogoda,lato zawitało w całej krasie.Przy tych temperaturach już mi trochę się odechciało wycieczek rowerowych 
Z górki dobrze , prawie bez pedałowania, powrotna droga to zmiana przerzutek i pod górę 
No cóż takie uroki.
Pozdrawiam i miłego dnia

11 maja 2022 14:06 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

:taniec2:

Zawitaj i do mnie Powiedz kierowcy że mu zaparzę kawę
11 maja 2022 15:18 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Zawitaj i do mnie Powiedz kierowcy że mu zaparzę kawę:-)

Ja bardzo chętnie ale to Konwalijka może  do mnie  zawitać, w drodze do domku
11 maja 2022 15:29 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Ja bardzo chętnie :-)ale to Konwalijka może  do mnie  zawitać, w drodze do domku:ferrari:

Jak by co to kawa się parzy
11 maja 2022 17:35 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Jak by co to kawa się parzy:pije kawe::piecze ciasteczka::pije kawe2:

11 maja 2022 20:00 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Już zazdroszczę :-) może i nam się kiedyś uda.

Pewnie że tak a może kiedyś się zmieniać będziemy kto to wie , świat taki mały ??
11 maja 2022 20:02 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Ja bardzo chętnie :-)ale to Konwalijka może  do mnie  zawitać, w drodze do domku:ferrari:

Wpadniemy jak po cukier ale na wesoło ?
11 maja 2022 20:34 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Wpadniemy jak po cukier ale na wesoło ?

Wpadajcie cukru u mnie dostatek, taras więc i miejsce na kawę.A senior też nie miałby nic przeciwko.Dla kierowcy kawa szatan podwójna 
11 maja 2022 21:38 / 2 osobom podoba się ten post
Anka1

Wpadajcie:aniolki: cukru u mnie dostatek, taras więc i miejsce na kawę.A senior też nie miałby nic przeciwko.Dla kierowcy kawa szatan podwójna :-)

My to możemy się nawet na tym tarasie kimnąć nie ważne na jakim bo już sama nie wiem kurna gdzie mam jechać ?Damessa ze zmienniczką czeka,Ty czekasz z cukrem i seniorem a kierowca z kubkiem ???
11 maja 2022 21:44 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

My to możemy się nawet na tym tarasie kimnąć nie ważne na jakim bo już sama nie wiem kurna gdzie mam jechać ?Damessa ze zmienniczką czeka,Ty czekasz z cukrem i seniorem a kierowca z kubkiem ???

Dodam jeszcze czekoladki  
12 maja 2022 05:33 / 6 osobom podoba się ten post
Nawet jak na mnie,to dość długo spałam.Wczoraj obawiałam się,, że po tych emocjach nie zasnę ale udało się.Tetaz muszę wymigać się jakoś z wyjazdu do okulisty z Seniorka, będzie ciężko.Ale jeszcze nie czuję się całkowicie dyspozycyjna.No,to bawcie się,zabieram się za kawę.
12 maja 2022 06:43 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry
Pogoda brzytwa. Koncertowo jak w zielonym gaju.
Jadę się zaprowiantować na trójdobie.
Podobno jest już mąka i olej słonecznikowy w cenie 5€/1L.
Na bogato, bo to już... czwartek?
Polityczne sqr₩¥$¥n¥ niemieckie, dawały Ukrainie trzy dni, motywujac tym odmowę pomocy i nałożenia szybkich, skutecznych sankcji na kacapię.
Dziś europarlament wpuszcza tańczących pomiędzy ławami performersów. 
Nie wiem co lepsze, pląsy czy malowanie kredą po chodnikach?
A federacją chcą sobie stworzyć bezpieczeństwo, kiedy to na wypadek " "W", na rozkaz jakiegoś eurodebila, np. polskolandowa armia bedzie musiała nadstawić dupy, za ten syf, karmiona ostatnim sortem paszy z lidla.
Gdzie to zmierza?

12 maja 2022 07:05 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim ?
Sen mnie obudził niefajny szkoda że Malgi nie ma bo by mi go zinterpretowała.Malgi w razie czego co to może oznaczać 
Stary mężczyzna okropnie bil kijem cielaka a on nie uciekał tylko jęczał .Ja przybiegłam odepchnęlam tego faceta a on puścił ten kij i calkowicie spokorniał.  To tak jakbym go  pozbawiła siły na kolejne okrutne dzialania .A tylko na niego patrzylam. Chciałam mu też tym kijem walnąć ,ale nie zrobiłam tego .  Nie miał oczu tylko oczodoły i bardzo starą twarz .Mial w sobie potwora .Na marginesie nie oglądałam horroru. 
Nigdy nie pogodzę się z krzywda jaką ludzie wyrządzają zwierzętom (to tak na marginesie)

Ptaki nadają ze ładnie dziś będzie no to niebawem drogę  Miłego, Spokojnego dnia?
12 maja 2022 07:11 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w czwartek - weekendu początek.
Zaraz pakuję autko i jedziemy na 4-dniowy Zlot Grzybiarzy do Gołuchowa.
A za tydzień chyba przyjdzie mi pakować manatki na 3-tygodniowy turnus.
A czemu to Luke nie ma w tym towarzystwie? Znowu ktoś mu na odcisk nadepnął???
Lepiej omijać niektóre "wypociny", zwłaszcza jak nie wiadomo co autor miał na myśli?
Ja na urlopie nie mam czasu na Forumy, ani Fb. Czasami tylko tam zajrzę.
Miłego dnia i weekendu wszystkim