Powitajki przy kawie 70

13 maja 2022 05:25 / 7 osobom podoba się ten post
Witam w piątek trzynastego, choć niby przesadna nie jestem.Wczora już taka byłam śpiąca, że od razu po asystowaniu seniorki przytuliłam się do podusi.Podopieczna  już też kimala na fotelu.Nie rozumiem po co to trzymanie na siłę 93 letniej podopiecznej do 22iej przy telewizji, skoro i tak pod koniec już kima.No nic, miłego dnia a ja lecę na kawę.
13 maja 2022 06:10 / 7 osobom podoba się ten post
13 maja 2022 06:46 / 4 osobom podoba się ten post
13 maja 2022 07:02 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry :) Dziś hasło "nie przemęczajmy się " , ma sens jak nigdy. Ewentualnie robimy to co na załączonym obrazku, ale też o s t r o ż n i e  Żart-można nieostrożnie- też żart  
13 maja 2022 07:03 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam w piątek trzynastego, choć niby przesadna nie jestem.Wczora już taka byłam śpiąca, że od razu po asystowaniu seniorki przytuliłam się do podusi.Podopieczna  już też kimala na fotelu.Nie rozumiem po co to trzymanie na siłę 93 letniej podopiecznej do 22iej przy telewizji, skoro i tak pod koniec już kima.No nic, miłego dnia a ja lecę na kawę.

Trzymają, aby tradycji stało się zadość 
13 maja 2022 07:08 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jeślibyś horror oglądała, to byś wiedziała, że ten kij zamienił się w twoim ręku w kołek osikowy i odpowiednio byś go uzyła :lol1:

?
13 maja 2022 07:11 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry milutko ,cieplutko chociaż u mnie kropi
13 maja 2022 07:19 / 6 osobom podoba się ten post
A! Coś na pocieszenie, jeśliby ktos się tego piątku pod nr 13 tak obawiał. Nie wiadomo czy to prawda z pechem akurat w tym dniu, bo testy kliniczne wskazują na co innego. U mnie zaczęło się wczoraj, gdy mąż po powrocie z pracy zabrał się za lekutki remoncik toalety dla gości. Nie to, żeby miał dwie lewe ręce- tak nie jest w żadnym wypadku, ale miał wizję  Mówiłam - wezmiemy kogoś , bo jesteś zajety itp. ale jak widze , to juz wszystko przygowane na weekendowy performace i napiszę jedno....JA TEGO SPRZATAC NIE BEDĘ 
13 maja 2022 07:29
tina 100%

A! Coś na pocieszenie, jeśliby ktos się tego piątku pod nr 13 tak obawiał. Nie wiadomo czy to prawda z pechem akurat w tym dniu, bo testy kliniczne wskazują na co innego. U mnie zaczęło się wczoraj, gdy mąż po powrocie z pracy zabrał się za lekutki remoncik toalety dla gości. Nie to, żeby miał dwie lewe ręce- tak nie jest w żadnym wypadku, ale miał wizję :-) Mówiłam - wezmiemy kogoś , bo jesteś zajety itp. ale jak widze , to juz wszystko przygowane na weekendowy performace i napiszę jedno....JA TEGO SPRZATAC NIE BEDĘ :-)

Stać go. 
Do sprzątania przywlecze se inną.
13 maja 2022 07:32 / 4 osobom podoba się ten post
Mam nadzieję, że nie jesteście przesądni, bo dzisiaj piątek 13 :) Życzę Wam dobrego i bez pechowego dnia :) 
13 maja 2022 07:43 / 4 osobom podoba się ten post
Witam słonecznie wczorajszy dzień pod znakiem Eurowizji . Krystian Ochman przeszedł do finału z piosenką River.Dla mnie przepiękne , emocjonalne wykonanie. Śpiewał jakby w gardle miał całe stado rekinów ze sobą współgrających.Jestem pod ogromnym wrażeniem. W sobotę finał.Trzymam kciuki.
Pozdrawiam i miłego dnia
13 maja 2022 07:49 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

A! Coś na pocieszenie, jeśliby ktos się tego piątku pod nr 13 tak obawiał. Nie wiadomo czy to prawda z pechem akurat w tym dniu, bo testy kliniczne wskazują na co innego. U mnie zaczęło się wczoraj, gdy mąż po powrocie z pracy zabrał się za lekutki remoncik toalety dla gości. Nie to, żeby miał dwie lewe ręce- tak nie jest w żadnym wypadku, ale miał wizję :-) Mówiłam - wezmiemy kogoś , bo jesteś zajety itp. ale jak widze , to juz wszystko przygowane na weekendowy performace i napiszę jedno....JA TEGO SPRZATAC NIE BEDĘ :-)

Będziesz.Mam to samo. Jak się na coś uprze to zrobi sam, wszystko .Na szczęście jego praca zawodowa nie pozwala na zbyt częste  samodzielne remontowanie i dzwonimy po ekipę.Ale często się zdarza że niestety musi ich doglądać ,ekipa ma swoją wizję a my swoją
13 maja 2022 07:56 / 4 osobom podoba się ten post
Anka1

Będziesz.Mam to samo. Jak się na coś uprze to zrobi sam, wszystko .Na szczęście jego praca zawodowa nie pozwala na zbyt częste  samodzielne remontowanie i dzwonimy po ekipę.Ale często się zdarza że niestety musi ich doglądać ,ekipa ma swoją wizję a my swoją:lol3:

Można zwariować co?  Pewnie , że posprzątam, przecież nie dopuszczę do tego, aby jego wizja przewróciła w domu parter do góry nogami  ale dobrze   wszystko pochowam :)
 Te ekipy remontowe to widzę, że wszędzie są takie same mądralińskie 
13 maja 2022 07:57 / 3 osobom podoba się ten post
LACH

Stać go. 
Do sprzątania przywlecze se inną.

Od takiej drastycznej strony to mojego męża nie znam :) Panią do sprzątania może przywieźć-auto ma .
13 maja 2022 08:00 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Od takiej drastycznej strony to mojego męża nie znam :) Panią do sprzątania może przywieźć-auto ma .

No! A ty jedź drugim po helmansa. 
I pozamiatane.