Powitajki przy kawie 70

28 maja 2022 14:21 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Uff udało się tym razem wyzdrowieć dość szybko.
Moj małżonek już mi zapowiedział żebym go na żadne sukienki tudzież inne babskie zakupy nie namawiała :lol3: pójdzie tylko i wyłącznie wtedy gdy obok będzie jakaś Castorama czy Praktiker :lol3: ja będę sukienki mierzyć a on śrubki kupować albo nie wiem co tam jeszcze mają :cheerleaderka2:

A pewnie-niech sobie kupi tych śrupkuf  i za tysiąc pięćset sto dziewięćset :) 
My żyjemy, poszło szybko, bo i ja nie lubię się błąkać między wieszakami zbyt długo. Sukienkę już mam zamówioną, chodziło o buty, a robię tak, że sobie najpierw podpatrzę w necie ,to co mi pasuje, namierzę sklep i do celu. Z męzem nie lubię na zakupy jeżdzić, bo mnie tropi  , a ja szybko chodzę . Wyszedł z inicjatywą bo sam chciał garderobę uzupełnić i w tym na mnie polega. Jest ok, nie musiałam obrywac półek w domu, aby go przekierować do Castoramy po kołki rozporowe, choc mi to po głowie chodziło  . Jeszcze prezent dla młodych, ale juz mam cos na oku. Chłop  o tym wiedzieć nie musi :)
I dzień dobry wszystkim- pada, ale już własciwie lato wszędzie...
28 maja 2022 15:07 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim - zapomianlam hasła i nie mogłam się zalogować . Wogóle zapomniałam jak poruszać się na forum. Powitajki znalazłam . Jestem na wyjeżdzie, qrcze blade w życiu nie przypuszczałam, że jeszcze pojadę do pracy w D i w dodatku to nie ja szukałam pracy, ale praca znalazła mnie . Pozdrawiam znajomych a nieznajomi jeszcze mnie poznają  . Boję się wylogować, bo może być finito 
28 maja 2022 15:11 / 3 osobom podoba się ten post
No tak. Nie osiądę jeszcze, bo muszę do paczkomatu. Własnie apka mi zabrzęczała, ze przesyłka juz jest. Domowy kierownik nie pojedzie, bo własnie przyszedł mroczny filozof  Znajdzie się dla niego zajecie .
29 maja 2022 06:36 / 5 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie
Moja druga na tym zleceniu.
Nie przemęczajcie się i miłego dnia
29 maja 2022 07:01 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - zabieram sie do pracy, mam dzsiaj dyżur do 14 tej . Wstałam o 5 tej, bo tak lubię, pozbierałam znajome ślimaki i wyniosłam je na koniec ogrodu . Do jutra wrócą , więc zajęcie mam . Sniadanie tj. stól nocna zmiana szykuje łącznie z herbatą i kawą w termosach . Ja robięgromką pobudkę i czekam na pomoc wolontariuszki od godz. 8 mej .Praca bardzo fajna towarzystwo zgrane pracujące razem od kilkunastu lat . Mnie udało  się jakoś w nie wkręcić . Szafa gra . Spokojnego dnia życzę wszystkim 
29 maja 2022 08:30 / 6 osobom podoba się ten post
Cześć 
29 maja 2022 10:32 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo słonecznej niedzieli mimo 
29 maja 2022 10:33 / 1 osobie podoba się ten post
Witaj Mleczko
29 maja 2022 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Witaj Mleczko:chaplin:

Cześć, cześć . Nie wiem czy jest jeszcze wątek " Na wyjeżdzie " napisałabym jak to znalazam sie w D . Ktoś podciągnie ?
29 maja 2022 12:36 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Niedawno urodziłam. Tzn 26 lat temu , koło południa odbył się checkout, potem długo, długo nic a dziś widzę, że dziecko wyrosło i już papki nie zje  Tak , że czekamy na gości już z obficie zastawionym stołem :)

Witam dawno nie widzianych, czyli Mleczko , a wszystkim  zyczę spokojnej niedzieli. 
29 maja 2022 15:01 / 4 osobom podoba się ten post
Witajcie pięknie, dawno mnie nie było, ale jestem w bieżąco, podczytuję Was często. Umknęło mi co tu się działo, a musiało się dziać, bo LACH zniknął ?. Pewnie "standarty i standardy ",albo inne "dupomyjowe "sprawy maczały w tym palce .
Dzisiaj zaglądam, patrzę i nie wierzę ,Mleczko się pojawiła,ale miło 
No to do poczytania i popisania, miłej niedzieli życzę 

29 maja 2022 17:18 / 2 osobom podoba się ten post
Nabrałam ochoty na obejrzenie jakiegoś krimi  wieczorem, albo filmu akcji. Nie musi być jakiś wysublimowany. I tak już słabo widzimy  możemy dodatkowo przymknąć oko 
29 maja 2022 21:39 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nabrałam ochoty na obejrzenie jakiegoś krimi  wieczorem, albo filmu akcji. Nie musi być jakiś wysublimowany. I tak już słabo widzimy :dwa piwa: możemy dodatkowo przymknąć oko :-)

Zaproponować mogę, ale nie na jeden wieczór, niestety. Serial, w dodatku aż 4 sezony ?."Ozark",wciągnął mnie tak,że dzisiaj obejrzałam ostatni odcinek ?
Zaczęłam w domu ,wróciłam do niego w Norwegii a skończyłam w Szkocji 
29 maja 2022 21:57 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Zaproponować mogę, ale nie na jeden wieczór, niestety. Serial, w dodatku aż 4 sezony ?."Ozark",wciągnął mnie tak,że dzisiaj obejrzałam ostatni odcinek ?
Zaczęłam w domu ,wróciłam do niego w Norwegii a skończyłam w Szkocji :lol1:

A to nie :) Mamy już polski kryminał "Sęp ", poza tym nie mam czasu ani oglądac seriali , ani ich kręcic. Terminarz napięty, po ślubie dzieciaków muszę jechac do CH , jak to się mówi "otworzyć sztelę", ale mogę jechac max na miesiąc , bo wracam na stały adres. Po mnie na nowe miejsce ktoś przyjedzie. Obsada już jest 
29 maja 2022 22:02 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

A to nie :) Mamy już polski kryminał "Sęp ", poza tym nie mam czasu ani oglądac seriali , ani ich kręcic. Terminarz napięty, po ślubie dzieciaków muszę jechac do CH , jak to się mówi "otworzyć sztelę", ale mogę jechac max na miesiąc , bo wracam na stały adres. Po mnie na nowe miejsce ktoś przyjedzie. Obsada już jest :-)

Sępa oglądałam, z dziećmi e Norwegii. Super ?.
Zaczęłam czytać i już się przesyraszylam, że z Twoim pdp coś się stało, ale ugf,odetchnęłam  doczytując,ze to tylko krótka zmiana