Ale się z rana wystroiłaś??
Ale się z rana wystroiłaś??
Ciekawe to ??
Ale powiem cichutko że też mi ich brak ?
I tak się snułam prawie do południa :-)A potem szybko do apteki po test ,bo jutro muszę przesłać do firmy.
Dzień dobry. Śnił mi się dziś ktoś z forum-bardzo wyraźnie. Nie podam do interpretacji, ale jestem ciekawa co będzie na mecie, bo mimo górek i dolinek może być ok.
Zostawiam kawę

Jakieś zmiany przy wjeżdzie do CH? Ale sprawdzałam w BAG i nic nie dojrzałam-póki co.
Fajnie, jedziesz do kogoś kogo znasz i ten ktoś zna Ciebie. Będąc pierwszą , to Ty rozdajesz karty, uczysz podopiecznego, kim i po co jest opiekunka. Lubię tak. Zawsze wtedy myślę też o kimś, kto po mnie przyjedzie. Staram się uświadomić podopiecznemu, że to może być ktoś zupełnie inny ode mnie, nie gorszy czy lepszy, ale inny. Mający inne przyzwyczajenia, może inne gusta kulinarne, inne poczucie humoru, ale ,podobnie jak ja, przyjeżdża po to,żeby pomóc i ułatwić seniorowi życie.
Niestety, zdarza się, że kolejna opiekunka ma inne podejście do naszej pracy. Cóż, życie...
Luke w Münster się zatracił:chaplin:
Z tego co wiem, dobrze mu tam :-)
Może uda nam się spotkać przy jakiejś kawie czy cóś inszego :oczko:.
Jeśli będę miała, tak jak wcześniej, wolny dzień. Zmienniczka nie ma ,bo ...nie chce☹. Obawiam się tego,żeby rodzina sobie nie wymyśliła, że mnie te wolne też jest niepotrzebne. Jedna może ciągiem na tyłku w domu siedzieć, to inna też niech siedzi a nie szwenda się po innych miastach ?
Niech coś zapoda , Münster takie piękne miasto , niedaleko katedry pracuje.
Zapodał :oczko:
Nie upoważnił jednak do udostępniania :lol1:
Ja mam ok 20 minut pociągiem z Emsdetten do Mùnster.
Wiesz może jak ten 9 euro bilet funkcjonuje? Każdy może kupić?
Ja mam ok 20 minut pociągiem z Emsdetten do Mùnster.
Wiesz może jak ten 9 euro bilet funkcjonuje? Każdy może kupić?