MalgiOdpoczywaj Tinóś, nad morzem najlepiej się odpoczywa:moje_wakacje:
A w temacie:
Witam sootnio:chaplin:
Zaczynam 3 tydzień na tym zleceniu.
Dziś :kapiel:pedepci, więc trochę inny poranek.
Miłej soboty i mało roboty:angel1:
Pomału i do przodu:wstajemy:
Racja Malgi. Klimat super, zwłaszcza dla mojego męża Hashimotka. Wczoraj z Opery Leśnej wrócilismy póżno, bo impreza trwała do 23. Było cudnie, bo każdy przeciez wie, że na żywo słucha się inaczej niż nawet przez markowe, najlepsze słuchawki. Path Metheny Group nie tylko lubię za muzykę, ale i za to, że wdraża młodych , jeszcze niedoświadczonych muzyków i jeżdzą z nim w trasy koncertowe. Cudna, żywa uczta dla uszu. Na podobne koncerty zabierała mnie córka pdp, jak pracowałam w Essen. Dzieciaki w wieku szkolnym pod pieczą nauczycieli pięknie muzykowały. Taką też orkiestrę miałam zaszczyt widzieć i słyszeć podczas ostatniej wycieczki do Luzern.
A urlopuję ile się da, tym bardziej, że się przed urlopem wepchałam z butami

na Stylowych.pl , skąd już po weryfikacji naszej twórczości- dostałam oficjalne potwierdzenie o akceptacji marki i otrzymaniu statutu partnera. Stąd chwilowe zamknięcie , bo przemeblowanie trwa. Nowe mebelki się pojawią zgodnie z aktualnymi sygnałami od klienteli, a nasze koronne firmowe będą aligancko wyeksponowane. A co! Niech inni pękną z.....zachwytu

Jest dużo roboty przy takim projekcie, ale niestety-trzeba na tip-top, żeby był odpowiedni odzew i nikt nie obiecywał , że będzie lekko. Zajmę się tym jak wrócimy.
Ale ....jak to ja musiałam coś nagrzebać i odpalić

Wysłałam wiadomość z domu 3D i nie ta ciocia przeczytała co powinna

Wiem, że oberwę w szczupłą ale nie kościstą ( wypraszam sobie

) dooope, za serię, ale pisałam w biegu robiąc jeszcze co innego i na dodatek coś oślizłego rzuciło mi się do stóp. Nie lubię, niech sobie to Kali zje. Lanie od cioci wezmę na klatę, bo ciocia jest do tańca i do różańca i Super Laska, choć może trochę za dużo pali

No to tym razem seria

oraz

a my wybieramy się na molo i się najeść
Miłego weekendu dla wszystkich