Powitajki przy kawie 70

04 czerwca 2022 09:29 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! Poranek burzowy ale już  sloneczko jestW planie  zakupy a po południu mamy gości. Przyjedzie do nas  na kawkę  mama mojej ,,młodej " koleżanki  z PDP. Miłego dnia życzę nam wszystkim 
04 czerwca 2022 09:44 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Jeszcze tak długo nigdy nie jechałam, 20 godz.o matuchno??Pierwszy bus b.wygodny ,kierowca przemiły .Spał na parkingu przed domem Seniorki .Ruszyliśmy o 1 w nocy,więc nic nie spałam. Do granicy z De sama w busie, no to się rozłożyłam jak hrabina ?A potem do samej polskiej granicy 9 osób,sympatyczni wszyscy.Natomiast po polskiej stronie masakra .Dodatkową przesiadka w Bolesławcu wszystkich z naszego busa do innego ,po drodze 2 wielkie korki,wypadek i opóźnienie 3 godz.Grzało na zewnątrz  i w busie. Nawiew chodził ale ledwo co i na dodatek ciepły ?Więc po powrocie do domu tylko ciepły posiłek i łóżko. A że mąż w pracy to całe moje było. ☺Tyle relacji z trasy.
Dzień dobry Wam  Spokojnej pracy życzę urlopujacym fajnego wypoczynku ?A ja cały miesiąc wolny od roboty i wyjazd na wakacje tak długo wyczekiwane  :bravo:

No to była  jazda...20 godz.Odpoczywaj i wyruszaj na urlop
04 czerwca 2022 12:55 / 6 osobom podoba się ten post
Miłej soboty da każdego! :) 
04 czerwca 2022 13:16 / 6 osobom podoba się ten post
Tyle słońca w całym mieście a ja jadę na wieś do brata. U nich słońca jeszcze więcej bo nie chowa się za blokami. Radośnie w sercu więc witam Was również radośnie 
Za kilka dni dołączę do Odliczajek. Firma już busa potwierdziła, ten sam przewoźnik co ostatnio-West Trans, bo taki obsługuje mój rejon. Wyjazd o 1-2 W nocy, ze środy na czwartek. 
Pięknego weekendu Wam życzę Pozdrawiam 
04 czerwca 2022 13:47 / 5 osobom podoba się ten post
witam Was cieplutko i serdecznie miłego popołudnia  i nie premęczajcie się 
04 czerwca 2022 14:56 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Odpoczywaj Tinóś, nad morzem najlepiej się odpoczywa:moje_wakacje:
A w temacie:
Witam sootnio:chaplin:
Zaczynam 3 tydzień na tym zleceniu.
Dziś :kapiel:pedepci, więc trochę inny poranek.
Miłej soboty i mało roboty:angel1:
Pomału i do przodu:wstajemy:

Racja Malgi. Klimat super, zwłaszcza dla mojego męża Hashimotka. Wczoraj z Opery Leśnej wrócilismy póżno, bo impreza trwała do 23. Było cudnie, bo każdy przeciez wie, że na żywo słucha się inaczej niż nawet przez markowe, najlepsze słuchawki. Path Metheny Group nie tylko lubię za muzykę, ale i za to, że wdraża młodych , jeszcze niedoświadczonych muzyków i jeżdzą z nim w trasy koncertowe. Cudna, żywa uczta dla uszu. Na podobne koncerty zabierała mnie córka pdp, jak pracowałam w Essen. Dzieciaki w wieku szkolnym pod pieczą nauczycieli pięknie muzykowały. Taką też orkiestrę miałam zaszczyt widzieć i słyszeć podczas ostatniej wycieczki do Luzern. 
A urlopuję ile się da, tym bardziej, że się przed urlopem wepchałam z butami  na Stylowych.pl , skąd już po weryfikacji naszej twórczości- dostałam oficjalne potwierdzenie o akceptacji marki i otrzymaniu statutu partnera. Stąd chwilowe zamknięcie , bo przemeblowanie trwa. Nowe mebelki się pojawią zgodnie z aktualnymi sygnałami od klienteli, a nasze koronne firmowe będą aligancko wyeksponowane. A co! Niech inni pękną z.....zachwytu  Jest dużo roboty przy takim projekcie, ale niestety-trzeba na tip-top, żeby był odpowiedni odzew i nikt nie obiecywał , że będzie lekko. Zajmę się tym jak wrócimy.
Ale ....jak to ja musiałam coś nagrzebać i odpalić  Wysłałam wiadomość  z domu 3D i nie ta ciocia przeczytała co powinna  Wiem, że oberwę w szczupłą ale nie kościstą ( wypraszam sobie  ) dooope, za serię, ale pisałam w biegu robiąc jeszcze co innego i na dodatek coś oślizłego rzuciło mi się do stóp. Nie lubię, niech sobie to Kali zje. Lanie od cioci  wezmę na klatę, bo ciocia jest do tańca i do różańca i Super Laska, choć może trochę za dużo pali  No to tym razem seria  oraz  a my wybieramy się na molo i się najeść  
Miłego weekendu dla wszystkich 
04 czerwca 2022 14:57 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Jeszcze tak długo nigdy nie jechałam, 20 godz.o matuchno??Pierwszy bus b.wygodny ,kierowca przemiły .Spał na parkingu przed domem Seniorki .Ruszyliśmy o 1 w nocy,więc nic nie spałam. Do granicy z De sama w busie, no to się rozłożyłam jak hrabina ?A potem do samej polskiej granicy 9 osób,sympatyczni wszyscy.Natomiast po polskiej stronie masakra .Dodatkową przesiadka w Bolesławcu wszystkich z naszego busa do innego ,po drodze 2 wielkie korki,wypadek i opóźnienie 3 godz.Grzało na zewnątrz  i w busie. Nawiew chodził ale ledwo co i na dodatek ciepły ?Więc po powrocie do domu tylko ciepły posiłek i łóżko. A że mąż w pracy to całe moje było. ☺Tyle relacji z trasy.
Dzień dobry Wam  Spokojnej pracy życzę urlopujacym fajnego wypoczynku ?A ja cały miesiąc wolny od roboty i wyjazd na wakacje tak długo wyczekiwane  :bravo:

Fyi 
moja Podopieczna zasnela juz wczoraj niestety.....

Moja przygoda z opieka 24 takze sie z dniem wczorajszym zakonczyla. 
04 czerwca 2022 15:44 / 3 osobom podoba się ten post
Oskar

Fyi 

Trzymaj się  i powodzenia masz głowę na karku i wiesz najlepiej co zrobić  .  
04 czerwca 2022 16:11 / 2 osobom podoba się ten post
Witam Wszystkich serdecznie 
Pogoda piękna, właśnie wróciłam z basenu, zmęczona i teraz muszę odpocząć.Sloneczko rozleniwia, spowalnia więc nie będę się spieszyć.
Aczkolwiek muszę jeszcze zakupy zrobić na jutro i poniedziałek bo święto.
Urlopowiczom zazdroszczę,chociaż i mój urlop zbliża się szybko a pracującym wytrwałości życzę.
Pozdrawiam 
04 czerwca 2022 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
Oskar

Fyi 

Pracy jest dużo, tylko trzeba się rozejrzeć
04 czerwca 2022 20:38 / 3 osobom podoba się ten post
Ja swiadomie pozegnalem sie z ta forma pracy. Decyzja zapadla przed podjeciem ostatniego zlecenia.

04 czerwca 2022 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
Oskar

Ja swiadomie pozegnalem sie z ta forma pracy. Decyzja zapadla przed podjeciem ostatniego zlecenia.

To powodzenia w nowej pracy
04 czerwca 2022 20:58 / 3 osobom podoba się ten post
Cześć. 
O. widzę come back, fajnie.  Mleczko, Oskar ?
O.ty żyjesz chłopie, co u ciebie ??

Łapka dla wszystkich i słoneczko z Zielonej Góry ??✌
05 czerwca 2022 05:32 / 3 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie
Jutro też święto, więc nie przemęczajmy się
Miłej niedzieli
05 czerwca 2022 07:46 / 1 osobie podoba się ten post