Powitajki przy kawie 70

02 czerwca 2022 11:10 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry - po wxzorajszym dniu dochodzę do siebie , Qrcze blade, takie przywitanie tylko Niemcy mogą wprowadzić w czyn . Nowa szefowa tak zorganizowała dzień integracji, że starch sie bać . 5 km zasuwaliśmya piechotę a może było to jeszcze więcej, a potem powrót też piechotą, więc w sumie sporo km nachapałam  . Ogólnie było fajnie ,  Spokojnego dzionka życzępłynelismy krypa na wyspe tam obiad, kawa, ciasto i pogaduszki .Dzisiaj od 9,30 do 15.30 mam pauzę, a potem trza wszystko ogarnąć .

Mi się przestawiło . Odzwyczaiłam się 
02 czerwca 2022 14:07 / 6 osobom podoba się ten post
witam opiekunkowo w czwartek miłego popołudnia
02 czerwca 2022 18:54 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wieczór :) Już dotarlismy na miejsce, zaraz idziemy na kolację. Koncert jutro :).
Konwalia i Damessa - szczęśliwej drogi  
02 czerwca 2022 19:22 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dzień dobry wieczór :) Już dotarlismy na miejsce, zaraz idziemy na kolację. Koncert jutro :).
Konwalia i Damessa - szczęśliwej drogi :ferrari: 

Tina,jak ja Wam zazdroszczę tego Sopotu. Jak będziecie mieli chwilę czasu i ochotę ,to proponuję zajrzeć do kawiarni MammaMia Cafe, tuż przy molo, z maleńkim balkonem i przepięknym widokiem na molo i zatokę. Dość wcześnie zamykają bo chyba o 20-tej. Pyszne ciasta,wegańskie (sernik pistacjowy mniam),kawa i cudowne herbaty. Mozna też napić się, za darmochę ? ,zdrowotnej solanki. Bet,dla mnie okropna. Fajne śniadania i niezapomniany widok. Miejscówka prawie przy molo,po lewej stronie idąc od Monciaka . Warto zajrzeć. 
02 czerwca 2022 19:49 / 7 osobom podoba się ten post
Późne dzień dobry . Dzień jak co dzień w pracy.Ostatnio trochę zwiedzam. Dziś byłam w Aarau. Muszę się pochwalić że Zug szwajcarski już nie jest mi straszny i nawet nauczyłam się obsługiwać kasę biletową na stacji a żeby podnieść rangę wydarzenia powiem jeszcze że w autobusach tutejszych też umiem.Kurcze mówię Wam wydarzenie życiowe prawie że 
I teraz przez następne 2 miesiące będę sobie tak jeździć i zwiedzać na wolnym dniu A co?
02 czerwca 2022 21:19 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Późne dzień dobry :-). Dzień jak co dzień w pracy.Ostatnio trochę zwiedzam. Dziś byłam w Aarau. Muszę się pochwalić że Zug szwajcarski już nie jest mi straszny:lol3: i nawet nauczyłam się obsługiwać kasę biletową na stacji:lol3: a żeby podnieść rangę wydarzenia powiem jeszcze że w autobusach tutejszych też umiem.Kurcze mówię Wam wydarzenie życiowe prawie że :lol3:
I teraz przez następne 2 miesiące będę sobie tak jeździć i zwiedzać na wolnym dniu A co?:lol3:

Przyjedz do mnie 
02 czerwca 2022 22:21 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Przyjedz do mnie :-)

Jeśli dojedziesz do Aarau to chętnie 
02 czerwca 2022 23:54 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-) słonecznego dnia . 
Konwalio:flaga Polski:

02 czerwca 2022 23:55 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Konwalia i Damessa - szczęśliwej drogi :ferrari: 

03 czerwca 2022 06:44 / 6 osobom podoba się ten post
Witam piątkowo - weekendowo
Dziś mija mi 2 tygodnie na tym zleceniu - ostatnim przed dłuższym urlopem
Jeszcze tylko 4 tygodnie, jak nic się nie zmieni?
Miłego dnia wszystkim
03 czerwca 2022 07:56 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim  Piękny słoneczny dzień się zapowiada.Teraz śniadanie później kawa, jakieś zakupy,obiad i będzie dość 
Pozdrawiam i miłego dnia życzę 
03 czerwca 2022 08:36 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo słońce za oknem wspaniałe świeci. Kij jku o 11 udanego dnia ?
03 czerwca 2022 09:11 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! Zmienniczka  pojechała  na  inne miejsce.Tu spokój,  żadnych zmian .Miłego dnia kochani 
03 czerwca 2022 09:37 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo i bardzo słonecznie. Mam nadzieję że dzisiaj słońce nie ucieknie gdzieś sobie tak jak wczoraj .
Pospałam sobie dłużej odsypiając nocne czytanie. Konwalii życzę przyjemnej i bezpiecznej drogi do domu a nam wszystkim dobrego dnia 
03 czerwca 2022 09:59 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Tina,jak ja Wam zazdroszczę tego Sopotu. Jak będziecie mieli chwilę czasu i ochotę ,to proponuję zajrzeć do kawiarni MammaMia Cafe, tuż przy molo, z maleńkim balkonem i przepięknym widokiem na molo i zatokę. Dość wcześnie zamykają bo chyba o 20-tej. Pyszne ciasta,wegańskie (sernik pistacjowy mniam:mniam:),kawa i cudowne herbaty. Mozna też napić się, za darmochę ? ,zdrowotnej solanki. Bet,dla mnie okropna. Fajne śniadania i niezapomniany widok. Miejscówka prawie przy molo,po lewej stronie idąc od Monciaka . Warto zajrzeć. 

Znajdzie się- dziś impreza o 20 to na ten sernik pistacjowy zdążymy :) Musimy, bo brzmi obiecująco i do tej kawiarni mamy całkiem niedaleko. Nie jadłam jeszcze takiego, ale wszelkie smaki pistacjowe uwielbiam. Solanki sie nie napiję, ani niczego, czego nie lubię, choćby mnie kołem łamali 
A teraz już czas się pofatygować na śniadanie-jeszcze sprawdzę, czy mąż żyje 
Dobrego, cudnego dnia wszystkim