Aby tak zostało, to musisz znaleźć wywiadowcę...:smiech3:
Aby tak zostało, to musisz znaleźć wywiadowcę...:smiech3:
Ale gdzie go znaleźć? Szybciej wiatr w polu znajdę :smiech3:
To nie pcia męska :-)
Eee,no to jaka? Ta wywiadowca? Czy jakaś nijaka ta pcia?
Jak jest coś na rzeczy, o czym Ty wiesz a ja nie ,to Ty mnie pisz na privy czy gdzie, żeby mnie, przy okazji tego lądzienia czerwonatkowego,przypadkiem inwigilacji nie poddano :smiech3:
A nie napiszę nic . Zostawię rebus :lol1:
Mnie głowa nie boli, nawet jak zarwę noc, ale jak kiedyś zacznie to....To sama nie wiem co :-) Pewnie Apap , albo inny doping wezmę :-)
Ja jestem meteopatka i przy szybkich załamaniach pogody - tak mam. Albo jak za długo w górskich klimatach przebywam - też miewam migrenowe bóle głowy:smutny:
Malgi-mają gorzej. Koleżanka , opiekunka z problemami krązeniowymi wybrała się na sztelę położoną w górskim klimacie i dlugo nie trzeba było czekać na reakcję organizmu. Potas zjechał i znalazła się w szpitalu. Po interwencji lekarskiej incydent się nie powtórzył, ale już wybiera teren nizinny. Mnie migreny męczyły w bardzo młodym wieku- potem przeszły jak reką odjął i nie pojawiły się do tej pory. Dziękować Bogu cieszę się dobrym zdrowiem i staram się, aby jak najdłużej tak zostało, żeby się np swobodnie ścigać w dyscyplinie raczkowania z Michałkiem tak jak wczoraj :-)
U mnie słonecznie toteż wybiorę się znów z małym na spacer. Tym razem chyba wezmę jakieś kabrio :-), bo chłop urósł i z wózka mu nóżki wystają. U nas cicho, to może pojedziemy w kierunku autostrady hehe-tam jest ciekawiej :lol1: Ale na razie radochę ma prababcia, która jako emerytowana nauczycielka zaczyna już prawnuczka wdrażać. Przegląda z nim książeczki, opowiada i dyskutuje, Michaś zainteresowany, po swojemu odpowiada, co zabawnie wygląda. W ten sposób wnuki szybko czytać nauczyła, bo dzieci są ciekawskie i uczą się błyskawicznie.
Maludzie i Gusi szczęśliwej drogi i już nigdy przenigdy nie będę nikomu serwować kryminałów przed snem :-) Lepsza jakaś obyczajowa lektura, czy nawet romansidło, co zaspakajają różne ciekawoście i duszę pozostawiają w stanie błogiego zadowolenia :lol1:
No to zmykam, może jeszcze machnę dziś okna w chacie a mam ich 1, 2, 3 ....ochocho...na paluniach mi się rachunek skończył, a dalej nie umim :lol3:
Dobrego , spokojnego dnia wszystkim :oklaski:
Ja też w młodości miewałam nawracające migreny, które trwały na okrągło. Mijały na moment po zażyciu medykamentów - mieszkałam wtedy w Małopolsce - ok 15 km od najbliższych gór. Ale odkryłam, że w wakacje, które spędzałam nad morzem nie musiałam brać tabsów i nie miałam żadnych bóli.Więc przeprowadziłam się w Pomorskie i koszmar minął, nie licząc sporadycznych wypadków pogodowych:pada_deszcz: