Powitajki przy kawie 71

06 września 2022 10:18 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnego dnia wszystkim 
06 września 2022 10:32 / 7 osobom podoba się ten post
Maluda

Pozdrawiam wtorkowo zaraz za Mleczko,a swoją drogą to ciekawe,co Ona robiła o tak nieludzkiej porze ??Dzisiaj pracowite przedpoludnie, muszę ogarnąć mieszkanie i wyrychtowac Seniorów,bo o 14tej idziemy na Senior Party do gminy ewangelickiej.A potem wieczorem ma wpaść Ellen na moje Imieniny.Oczywiscie,niechcacy zajrzy do kuchni i pokoji... Jakoś to przeżyję ??.No to narka Kochani.

A co może robic kobieta w kwiecie wieku w nocy 
06 września 2022 10:35 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

A co może robic kobieta w kwiecie wieku w nocy :przytula:

Chyba z psiapsielem spędzać noc ??
06 września 2022 10:39 / 8 osobom podoba się ten post
Luke

Też można np.tv oglądać albo książkę wspólnie czytać  np "Kamasutra" .
06 września 2022 11:19 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Nie powiem, że tak 
06 września 2022 13:38 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich, pozdrawiam znad kawki popołudniowej  Ależ mnie dawno nie było ;)
06 września 2022 16:13 / 7 osobom podoba się ten post
Dzien dobry ?Lepiej późno niż jeszcze później.   
06 września 2022 19:18 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

Też można np.tv oglądać albo książkę wspólnie czytać  np "Kamasutra" .

A do godz  2:28, można jeszcze wiele fajnych rzeczy robić, szczególnie po takiej lekturze 
07 września 2022 05:20 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry już na nóżkach ,jadę dzisiaj do dużego miasta  ,muszę urodę poprawić ,kawę wypić ,auto wyprowadzić Życzę spokojnego dnia .
07 września 2022 05:44 / 7 osobom podoba się ten post
Hurra, środa na horyzoncie,a to już połowa tygodnia.Zostaly mi tutaj dwa z małą nawiązką.W nocy burza i deszcz,a wczoraj to nawet grad.Lalo i to porzadnie przez dwie godziny,a potem tylko slychac było w tle syreny straży pozarnej.Troche się bałam.Teraz mój ulubiony napój i do popisania ?☕
07 września 2022 06:27 / 8 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  środa minie tydzień zginie.. i super bo coraz bardziej do domu mi się chce W nocy przeszła burza ⚡⚡⚡i deszcz też się pojawił. ☔☔☔ Póki co nie wiem jak za oknem bo rolety jeszcze w dole. 
Spokojnego dnia dla Was i jak najmniej stresów. 
07 września 2022 07:03 / 8 osobom podoba się ten post
Witajcie o zdrowie dbajcie jesień tuż tuż miłego dzionka wszystkim 
07 września 2022 07:24 / 8 osobom podoba się ten post
07 września 2022 07:45 / 7 osobom podoba się ten post
Witam w środę 
Też w nocy trochę popadało, ale jest ciepło. Dziś mam wolne, tylko jeden pokój zrobię. Chociaż syn powiedział, że mogę jutro, ale skoro mam werwę i zapał, nie przekładam tego na jutro. Bo jutro podopieczna wraca. Nie gotuję wcale, jeszcze dziś zjemy obiadokolację o 19, bo w porze obiadu oni są w szpitalu. Synowa podaje obiad do stołu, pytają się mnie o ekstra upodobania kulinarne, haha. Czuję się, jak naprawdę ważny gość .
Wczoraj poznałem polskiego opiekuna, który pracuje prywatnie u mamy jednej od nich znajomej. Zawiozła mnie na kawę i spotkanie. Ta sama miejscowość. Babcia samodzielna, miła, też 90-latka. Tak w ogóle czas minął fajnie. Jeszcze trzy tygodnie i trzy dni. Planowo, rzecz jasna.
Rodzina chce wynająć ten dom, więc kto wie, czy nie jestem tu ostatnim opiekunem. 
Miłego dnia Opiekunkowo
07 września 2022 08:21 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ?
Padało,grzmiało i strumyk przybrał na obietości.  Mam go za oknem a że śpię przy otwartym to fajnie relaksuje.Fotka z któregoś tam spacerku po deszczu ?Spokojnego dnia ?