Powitajki przy kawie 71

08 września 2022 11:18 / 6 osobom podoba się ten post
Witam miło 
Czekamy na babcię, niedługo będzie w domu. Mi zostało 23 dni do wyjazdu, myślę, że dotrwam do końca, bo nie chciałbym zaplanowanych terminów w kraju przekładać.
Tak więc ok. 
Pytanie do Was, czym karmicie psy?
W Muenster dzieci karmiły tylko suchą karmą, syn tutaj też tylko suchą. A my w domu i suchą, i świeżą mokrą (mięsko itp).
Wczoraj piesek został nakarmiony i mięskiem, i ziemniaczkiem. I żyje. Tak nakarmiłem, żeby oni nie widzieli.
Bywajcie i życzę miłej reszty dnia 

Tu fotka Bradlyiego czy jakoś tak. Pod spodem naszej Śnieżki

08 września 2022 16:29 / 4 osobom podoba się ten post
Masz dobre serduszko ale......pies nie trawi ziemniaczków a jeśli mięsko to bez przypraw . Pewnie pomerdsl ogonkiem i po ręce polizał .Nic mu nie będzie .Jak je suchą karmę to go tak karm ,o wodzie nie zapominaj. Nie martw się na zapas podopieczna .Będzie tak jak Bóg zaplanował .Cierpliwości 
08 września 2022 16:37 / 4 osobom podoba się ten post
U nas pada deszcz  taki jak jesienią, drobny i gesty .Ale ciepło jak na wiosnę .Koty schowały się do domu, może to wyczucie, że dłużej popada.Gdzies tam nie daleko od nad auta pływały taka.ulewa była .Mam prasowania trochę tylko mnie się nie kce .Jak przestanie padać założę kalosze i pójdę w długą. 

08 września 2022 19:23 / 4 osobom podoba się ten post
A to piesek ze Szwajcarii, tzn tam mieszka, a rodowód ma gdzieś z Australii. Syn pdp jak gdzieś wyjeżdża, to on jest pod moją opieką. 
08 września 2022 20:16 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry szybciutkie, bo terminów mam dzisiaj kilka. 
Jeszcze jestem u przyjaciółki, tzn pomieszkuję u niej. Teraz piszę ze swojego mieszkania. Poranki i wieczory spędzamy wspólnie, smacznie i bardzo przyjemnie. O to "smacznie " dbam ja, psiapsióła dba o napitki i robi za taksówkę ?.
Wczoraj byłam na cmentarzu, taki trochę nostalgiczny nastrój, to wczoraj minęło już 2 lata jak odszedł mój mąż. Pogadałam z Nim trochę, trochę poopowiadałam a trochę powspominałam,bo chociaż wiele lat byliśmy jakby obok a nie razem, to dobrych wspolnych lat też  mamy za sobą niemało . Dzisiaj wracam do Olsztyna,do domu. Przez Mrągowo. Mają  tam,w Łapie Niedźwiedzia,nad samym jeziorkiem (tym mniejszym, w centrum miasta, nie nad Czosem) pyszne krewetki,na które to właśnie zaprosiłam przyjaciółkę, bo obie je uwielbiamy.
Przyjemnego, dobrego dnia życzę :najlepszego3:

Własnie wciagnełam krewety z bagietką . O mamuniu jak mi dobrze :) 
08 września 2022 21:52 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Własnie wciagnełam krewety z bagietką . O mamuniu jak mi dobrze :) 

Mnie też było dobrze. I też z bagietką ?
09 września 2022 05:06 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry o slusznej porze .Dobrego dnia .
09 września 2022 05:39 / 7 osobom podoba się ten post
Doberek piatkowoNo,to pewna epoka za Nami w zwiazku ze śmiercią Elzbiety II... Coś sie konczy, coś zaczyna.Normalna kolej rzeczy.A u mnie wczoraj to tornado przeszło,w sensie nerwowym.A co przyniesie dzisiejszy dzień,obaczymy.Smacznej ☕ lub co kto woli??☘️

09 września 2022 06:00 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek piatkowoNo,to pewna epoka za Nami w zwiazku ze śmiercią Elzbiety II... Coś sie konczy, coś zaczyna.Normalna kolej rzeczy.A u mnie wczoraj to tornado przeszło,w sensie nerwowym.A co przyniesie dzisiejszy dzień,obaczymy.Smacznej ☕ lub co kto woli??☘️

Nic się nie zmieni nic nie skończy i nic nowego się nie zacznie .Takie da koleje losu każdego z nas .Jest początek i musi być koniec .Przeżyła swoje życie czynnie i pracowicie . Niech spoczywa .
09 września 2022 06:02 / 7 osobom podoba się ten post
Witam.Wyspałam się  bardzo ale jeszcze 2 godz.poleżakuję.Milego piątku życzę
09 września 2022 07:07 / 6 osobom podoba się ten post
Witaj opiekunkowo miłego dnia życzę zdrówka i spokoju 
09 września 2022 07:21 / 6 osobom podoba się ten post
Witam.  Za oknem  Głupoty mi się śniły. Dziś seniorzy jadą z synem do okulisty. Mam nadzieję, że ja zostanę i ogarnę kąty. Dobrego dnia ludzie. 
09 września 2022 07:24 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Nic się nie zmieni nic nie skończy i nic nowego się nie zacznie .Takie da koleje losu każdego z nas .Jest początek i musi być koniec .Przeżyła swoje życie czynnie i pracowicie . Niech spoczywa .

Stara była i umrzeć musiała tak jak każdy musi odejść. A czym ona się sprawowała? Czy ona odkurzacz czy MOPa w ręku trzymała albo jej rodzina. Miliony ludzi na nich pracuje za " pocałuj mnie w ...". Przed Bogiem wszystkie równie. I głupie i mądre i biedne i bogate.. Nikt nie jest wieczny. I bardzo dobrze bo bogate by się wykupiły od śmierci. 
09 września 2022 08:00 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Stara była i umrzeć musiała tak jak każdy musi odejść. A czym ona się sprawowała? Czy ona odkurzacz czy MOPa w ręku trzymała albo jej rodzina. Miliony ludzi na nich pracuje za " pocałuj mnie w ...". Przed Bogiem wszystkie równie. I głupie i mądre i biedne i bogate.. Nikt nie jest wieczny. I bardzo dobrze bo bogate by się wykupiły od śmierci. 

Jakbym była królową nie byłabym opiekunka .Mop a co to, tak bym pytała 
09 września 2022 09:07 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w piątek 
Znając ogromne przywiązanie Brytyjczyków do tradycji, nie dziwi mnie ta panika, ten smutek i opłakiwanie królowej. Swoje lata miała.
Życzę miłego dnia