Powitajki przy kawie 71

12 października 2022 10:04 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry już 10 ta a ja w lesie z robota .Obiad dochodzi na kuchence, chata doprowadzona do używalności  orchidee wymoczone. ( sporo czasu ) .Teraz ja poddam się upiększaniu i pojadę do miasta .Moja kolezanka-przyjaviolka po operacji kolana ma rehabilitację .Muszę zawieść i przywieść . I nie traktuje tego jako obowiązek  Dobrego dnia życzę , czy to dzisiaj wtorek czy środa ?
12 października 2022 10:08 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo :-) :pranie::prasowanie::podlewanie kwiatkow::trawnik::zywoplot::odkurzanie:CD po gościach zwłaszcza :spacer z psem:

Wiesz Dorotko, że ja lubię takie miejsca, gdzie mam oprócz pracy robotę  Czas leci i nie ma kiedy narzekać .
12 października 2022 10:49 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnego dzionka 
12 października 2022 11:20 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Wiesz Dorotko, że ja lubię takie miejsca, gdzie mam oprócz pracy robotę :-):-) Czas leci i nie ma kiedy narzekać .:kwiatek dla ciebie:

Ja też lubię , ale prasowanie pościeli chętnie bym oddała 
12 października 2022 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Ja też lubię , ale prasowanie pościeli chętnie bym oddała :-)

Biorę 
13 października 2022 04:17 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ( kot pukał w szybę i mnie obudził,) za oknem ciemności egipskie a ja nie śpię .Koty to dranie  Tylko o siebie dbają. Będzie dobry, piękny dzień i tego Wam życzę .
13 października 2022 07:35 / 5 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo
U mnie mgła za oknem, dziś pierwszy raz budzik musiał zadziałać - tak dobrze mi się tu spało...
Miłego dnia wszystkim
13 października 2022 07:40 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Za oknem słońce nieśmiało wygląda zza chmur. Mam nadzieję, że będzie to piękny dzień czego i Wam życzę. 
13 października 2022 08:36 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam się z Wami i pozdrawiam  trzymajmy się cieplutko 
13 października 2022 08:37 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien dobry wszystkim 
Kawusia sie pije   cos to pochmurane dzisiaj , moja podopieczna chyba jeszcze tydzien w szpitalu zostanie wiec musze sie czym zajac . 
milego i spokojnego dnia wszystkim 
13 października 2022 08:49 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  dzisiaj kijki chyba że będzie padać .
A tak to dalsze porządki .  na deser 
13 października 2022 09:31 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo :-) dzisiaj kijki chyba że będzie padać .
A tak to dalsze porządki . :prasowanie: na deser :chaplin:

Ja też dziś
A tak tego nie lubię...
13 października 2022 09:37 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Ja też dziś :prasowanie:
A tak tego nie lubię...

Ja też nie  dlatego zostawiłam na koniec porządków  trzy komplety pościeli 
13 października 2022 10:23 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Ja też dziś :prasowanie:
A tak tego nie lubię...

Daleko jesteście od siebie z Dorotka ? O skoczę w jednym dniu ?  Moje naj naj ulubiensze  zajęcie domowe oprócz sprzątania jest prasowanie .Uwielbiam jak z kupki  zmietych rzeczy powstaje stożek pięknych rzeczy .Mam  na tle sprzątania a co za tym idzie często też potyczek słownych .Jakoś przeżywam te pogłoski, że czepiam się co niektórych 

13 października 2022 11:04 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Daleko jesteście od siebie z Dorotka ? O skoczę w jednym dniu ?  Moje naj naj ulubiensze :-) zajęcie domowe oprócz sprzątania jest prasowanie .Uwielbiam jak z kupki :-) zmietych rzeczy powstaje stożek pięknych rzeczy .Mam :kotek: na tle sprzątania a co za tym idzie często też potyczek słownych .Jakoś przeżywam te pogłoski, że czepiam się co niektórych 

Ja jestem koło Kassel, trochę daleko od Ciebie
A Dorotka chyba jeszcze dalej o ile się nie mylę?
Ale spoko, już ogarnęłam żelazko, więc jakby co to zapraszam za jakiś tydzień
Chyba, że i Ty w końcu dołączysz do ludu pracującego?
Wieczorem ?