13 października 2022 11:20 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ?
Witam Wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia
Ja już od wczoraj w pracy ?
Jak zwykle bardzo mi się nie chciało jechać, ale co zrobić, na szczęście to już ostatni raz w tym roku.
14 października 2022 06:05 / 5 osobom podoba się ten post
Dziendoberek o poranku
Z samego rana zaraz jedziemy z corka do szpitala , babuni zle zlozyli ostatnio noge wiec musi miec druga operacje,
ja po 2 tygodniach bede zmienial miejsce bo nie wiadomo kiedy babunia wyjdzie ze szpitala
Milego dzionka wszystkim
14 października 2022 10:17 / 5 osobom podoba się ten post
Tyż DZIEN DOBRY unie dzień jak co dzień flaczki dochodzą na kuchence a ja szykuje się do wyjazdu " w miasto " Pralnia chemiczna, warzywniak , fotograf i co najgorsze muszę dowód osobisty wyrobić . Wprawdzie jestem już pełnoletnia , ale cóż w moim wieku wszystko traci termin tylko ten PESEL się nie zmienia , szkoda . Dobrego dnia.
15 października 2022 07:17 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie. Za oknem mgła i ciągle spadają liście. ? więc do wyjazdu a to dopiero w czwartek mam co robić. Zaraz jedzie y na lotnisko bo moje kochanie ❤️ wylatuje już do pracy. Później zajadę do córeczki bo ona idzie na 2 drugą zmianę więc zajrzę mamusiowym okiem czy mieszkanie stoi.
Później zajadę sobie do Empik i kupię jakąś nowość do poczytania. Zostaje sama do czwartku więc muszę sobie zajęcie znaleźć.
Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia.
15 października 2022 08:36 / 6 osobom podoba się ten post
Dziendoberek wszystkim
nie wyspalem sie cos mi pol nocy po dachu biegalo chyba jakies zwierzatka sie zadomowily , dobrze ze w tygodniu wyjezdzam
milego dzionka dla was
15 października 2022 13:21 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry w południe .Zapracowana jestem a to tu, a to tam trzeba skoczyć i się nie zasiedzieć .Latam na grzybki, na ryneczek, sprzątam, gotuje, robię zapasy na ciezkie czasy . Ponoć mają takie u nas zagościć .Dzisiaj napatrzyłam się na ceny na i włos mi się zjerzyl . Parafrazując napisze " jeść czy nie jeść " oto jest pytanie .
15 października 2022 13:49 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry? To słońce to deszcz a głowa jedna i biedna ☺Mieszkanie wypucowane nie żeby trzeba było slalomem do kibelka, nie nie ,ale jest po mojemu ?Walizka patrzy i się śmieje zawadiacko ,zajrzę do niej w czwartek bo w piątek start na 77799(o matko jaka wiocha ?)Jeden plus że kasy nie wydam i drugi że na 3.5 tyg.W przyszłym tyg mam zamiar z koleżanką po fachu ciacho zjeść i kawusie wypić.A dziś uroczystość w rodzinie tylko że solenizanta do roboty wywiało ,więc na jutro będziemy świętować,,ąte".Tort duży to się świeczki jeszcze mieszczą?Oby tylko dmuch mył konkretny.Milego dnia milusińscy niebawem w odliczajkach się zamelduję ?