Powitajki przy kawie 71

13 października 2022 11:20 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ?
Witam Wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia
Ja już od wczoraj w pracy ?
Jak zwykle bardzo mi się nie chciało jechać, ale co zrobić, na szczęście to już ostatni raz w tym roku.

14 października 2022 06:05 / 5 osobom podoba się ten post
Dziendoberek o poranku 
Z samego rana zaraz jedziemy z corka do szpitala , babuni zle zlozyli ostatnio noge wiec musi miec druga operacje, 
ja po 2 tygodniach bede zmienial miejsce bo nie wiadomo kiedy babunia wyjdzie ze szpitala 
Milego dzionka wszystkim 
14 października 2022 06:52 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  też już nie śpię  więc przywitam się z Wami  życząc dobrego dnia 
14 października 2022 07:23 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Witam się z Wami przy porannej kawie życząc Wam spokojnego i dobrego dnia. 
14 października 2022 07:30 / 5 osobom podoba się ten post
Witam piątkowo, weekendowo
No i tydzień mija na adresie
Miłego dnia wszystkim
14 października 2022 07:50 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
14 października 2022 10:17 / 5 osobom podoba się ten post
Tyż  DZIEN DOBRY unie dzień jak co dzień flaczki dochodzą na kuchence a ja szykuje się do wyjazdu " w miasto " 
Pralnia chemiczna, warzywniak , fotograf i co najgorsze muszę dowód osobisty wyrobić . Wprawdzie jestem już pełnoletnia ,  ale cóż  w moim wieku wszystko traci termin tylko ten PESEL się nie zmienia , szkoda  .
Dobrego dnia.
15 października 2022 06:56 / 7 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio
Zaczynam drugi tydzień na adresie
Miłego dnia wszystkim
15 października 2022 07:17 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  Za oknem mgła i ciągle spadają liście. ? więc do wyjazdu a to dopiero w czwartek mam co robić. Zaraz jedzie y na lotnisko bo moje kochanie ❤️ wylatuje już do pracy. Później zajadę do córeczki bo ona idzie na 2 drugą zmianę więc zajrzę mamusiowym okiem czy mieszkanie stoi. 
Później zajadę sobie do Empik i kupię jakąś nowość do poczytania. Zostaje sama do czwartku więc muszę sobie zajęcie znaleźć. 
Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia.  
15 października 2022 08:36 / 6 osobom podoba się ten post
Dziendoberek wszystkim 
nie wyspalem sie  cos mi pol nocy po dachu biegalo   chyba jakies zwierzatka sie zadomowily , dobrze ze w tygodniu wyjezdzam  
milego dzionka dla was 
15 października 2022 09:20 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u mnie dzień pracy już trwa ale wkrótce czas na pauzę, miłego dnia życzę 
15 października 2022 13:21 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry w południe .Zapracowana jestem a to tu, a to tam trzeba skoczyć i się nie zasiedzieć .Latam  na grzybki, na ryneczek, sprzątam, gotuje, robię zapasy na ciezkie czasy . Ponoć mają takie u nas zagościć .Dzisiaj napatrzyłam się na ceny na i włos mi się zjerzyl . Parafrazując napisze " jeść czy nie jeść " oto  jest pytanie .
15 października 2022 13:49 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry?
To słońce to deszcz a głowa jedna i biedna ☺Mieszkanie wypucowane nie żeby  trzeba było slalomem do kibelka, nie nie ,ale jest po mojemu ?Walizka patrzy i się śmieje zawadiacko ,zajrzę do niej w czwartek bo w piątek start na 77799(o matko jaka wiocha ?)Jeden plus że kasy nie wydam i drugi że na 3.5 tyg.W przyszłym tyg mam  zamiar z koleżanką po fachu ciacho zjeść i kawusie wypić.A dziś uroczystość w rodzinie tylko że solenizanta do roboty wywiało ,więc na jutro  będziemy świętować,,ąte".Tort duży to się świeczki jeszcze mieszczą?Oby tylko dmuch mył konkretny.Milego dnia milusińscy niebawem w odliczajkach się zamelduję ?          
15 października 2022 14:27 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  no tak mi zeszło 
15 października 2022 14:27 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  no tak mi zeszło