Powitajki przy kawie 71

15 października 2022 15:22 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo :-) no tak mi zeszło :chaplin:

Nadrobiłas 
15 października 2022 17:02 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w sobotę po południu, albo już bliżej wieczora 
Czas ucieka szybko.Opieka nad synem, wypady na grzyby. Dziś byłem u lekarza 70 km stąd na badania kontrolne. Czas mija za szybko. W piątek wyjazd do pracy. Jutro znowu wyjazd do szpitala itd itd.
Miejcie i trzymajcie się zdrowo. Dużo zdrówka dla Was
16 października 2022 07:03 / 6 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie
Wczoraj na pauzie pojechałam do lasu. Mnóstwo opieniek, czubajki, purchawki i pieczarki zostały w lesie, zebrałam tylko uszaki bzowe - znane jako grzyby Mun.
Miłego dnia i nie przemęczajcie się
16 października 2022 08:06 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  pięknej niedzieli życzę moja ostatnia na tym kontrakcie 
16 października 2022 08:44 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich 
dzisiaj sobie dluzej pospalem  pozniej spacer na grzybki
milego dzionka wam 
16 października 2022 09:23 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  wczoraj dostała parę grzybków , śniadanie było przepyszne ?
16 października 2022 11:48 / 6 osobom podoba się ten post
Witam niedzielne.  Ostatnia niedziela...w domu.  W czwartek wyjazd do pracy. Wczoraj były u mnie dwie koleżanki. Przepyszne jedzonko i cos do tego ??? i tak nam zleciało do 1 w nocy. Rano kawka i śniadanko plus ciasto i właśnie odjechały. Teraz już w piecu napalone bo chciaz słoneczko jest ale wiatr mocny wieje. Wszystkie liście do końca straci więc do wyjazdu jeszcze z grabiami polatam po podwórku.  
Dziś raczej nic nie planuje , żadnych wyjazdów. Chyba że cis wyjdzie w trakcie. ?  . Może jakiś film na Netflix sobie zapodam do tego kocyk i coś do picia  może herbatka się nada. ?  Wszystko wyjdzie w trakcie. ? Spokojnego dnia dla Was wszystkich. 
16 października 2022 19:20 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wieczorkiem
Tomek, nasz syn, w szpitalu na planowym przyjęciu. Rezonans w znieczuleniu ogólnym. A ja z żoną
...na weekendzie w pobliskim pensjonacie... Sami bez dziecek innych, bez pieska i teściowej... ??? Słowem zarąbiście. Za kilka dni  wyjazd?
Ale w końcu trzeba trochę popracować... Ceny w sklepach aż mnie przerażają, więc trzeba jakoś na nie zarobić. Na te wszystkie produkty. Wicie, rozumicie, chiba tak 
Serio... Życzę, Wam już miłego poniedziałku, bo jutro nie popiszę. 
16 października 2022 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Witam wieczorkiem:chaplin:
Tomek, nasz syn, w szpitalu na planowym przyjęciu. Rezonans w znieczuleniu ogólnym. A ja z żoną
...na weekendzie w pobliskim pensjonacie... Sami bez dziecek innych, bez pieska i teściowej... ??? Słowem zarąbiście. Za kilka dni :nerwowy1: wyjazd?
Ale w końcu trzeba trochę popracować... Ceny w sklepach aż mnie przerażają, więc trzeba jakoś na nie zarobić. Na te wszystkie produkty. Wicie, rozumicie, chiba tak :smiech3:
Serio... Życzę, Wam już miłego poniedziałku, bo jutro nie popiszę. :buziaczki:

Zdrówka dla Tomka a dla Was z Agnieszką super weekendu. 
17 października 2022 06:06 / 7 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo
Zaczynamy nowy tydzień, mam nadzieję, że minie po mojej myśli.
Miłego dnia i całego tygodnia
17 października 2022 06:54 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  Nowy tydzień czas start. Oby byl udany i spokojny czego Wam i sobie życzę. 
17 października 2022 08:04 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  zaczynamy nowy tydzień dla mnie ostatni przed urlopem, chociaż urlopu będzie chyba króciutki 
17 października 2022 08:14 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w moj ulubiony dzien tygodnia 
wszystkim milego dnia i zaczynamy nowy tydzien 
17 października 2022 09:31 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo!Koniec laby,jutro w drogę. Nowa miejscowka w CH.Pozdrawiam Wszystkich i życzę  milego dnia i nowego tygodnia.
17 października 2022 09:41 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo