Powitajki przy kawie 71

18 października 2022 05:48 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - nastrój do d...... ucho mnie pobolewa .Macie jakieś swoje sposoby ? Od lat mam taką przypadłość, że od czasu do czasu boli, kłuje. Lekarz postawił diagnozę ' wrażliwe ucho" i mecz się człowieku .Wam za to dobrego dnia i humoru życzę.
18 października 2022 06:06 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Biorę Dekristol 20000 jednostek 2x w tygodniku dniu . Ten lek jest na receptę 14 tabletek około 60 złotych . Wycofali Alfadiol a ten brałam 1x1 plus do tego Calcium 1250 i magnez bo te mikroelementy szybko uciekają z organizmu po całkowitym usunięciu tarczycy ( u mnie tak było w lipcu br) . Po usunięciu tarczycy bez w/w leków grozi mi krzywica bo Tężyczkę już mam. Leki zniwelowały trochę jej objawy ale czasami w nocy skurcze są masakryczne . I to nie takie, że ktoś powie że za dużo kk awy. O nie to są skurcze z dygotaniem miesni jakbym miała padaczkę aż wykręca stopy i dłonie w drugą stronę. Masakra. ??
?
U mnie przedawkowanie Wit D3 objawiało się metalicznym posmakiem w ustach i sztywnym językiem. 

Ja starej daty nie wierzę za bardzo w suplementy . Jeszcze pamiętam czasy, kiedy leki kupowalo się w aptece a nie w kiosku ruchu . W internecie też nic nie kupię co cudownie leczy . Mam jeden sklep ( bo to wg mnie żadna apteka,) w którym kupuje kurkumę, imbir jakieś ziołowe np. coś że skrzypem zawsze jest w nim kolejka . Bo przecież trzeba się jakoś ratować w tym sztucznym, syntetycznym świecie .

Najwazniejsze, żeby kontrolować stan zdrowia i nie ulegać modzie na suplementy .Nie wiem czy czytaliście o tej akcji z muchomorem czerwonym .Dobrze, że nie ze sromotnikiem.
18 października 2022 06:16 / 7 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo
Wczuraj męczyłam się z zaśnięciem, dziś będę jak Zombi
A dziś obudził mnie szum deszczu
Miłego dnia wszystkim i nie przemęczajcie się
18 października 2022 06:20 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ja starej daty nie wierzę za bardzo w suplementy . Jeszcze pamiętam czasy, kiedy leki kupowalo się w aptece a nie w kiosku ruchu . W internecie też nic nie kupię co cudownie leczy . Mam jeden sklep ( bo to wg mnie żadna apteka,) w którym kupuje kurkumę, imbir jakieś ziołowe np. coś że skrzypem zawsze jest w nim kolejka . Bo przecież trzeba się jakoś ratować w tym sztucznym, syntetycznym świecie .

Najwazniejsze, żeby kontrolować stan zdrowia i nie ulegać modzie na suplementy .Nie wiem czy czytaliście o tej akcji z muchomorem czerwonym .Dobrze, że nie ze sromotnikiem.:-(

Czytaliśmy i wiemym że nalewka na stawt do stosowania zewnętrznego - to jest bardzo dobry specyfik
18 października 2022 06:21 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam wtorkowo:chaplin:
Wczuraj męczyłam się z zaśnięciem, dziś będę jak Zombi:kropla potu:
A dziś obudził mnie szum deszczu:pada_deszcz:
Miłego dnia wszystkim i nie przemęczajcie się:angel1:

No to jesteśmy w tej samej lidze .Też się męczyłam w nocy, to z powodu bólu ucha .Dobrze, że nie z wyrzutów sumienia 
18 października 2022 06:22 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Czytaliśmy i wiemym że nalewka na stawt do stosowania zewnętrznego - to jest bardzo dobry specyfik:niebo pieklo:

A jak się robi ?
18 października 2022 06:32 / 8 osobom podoba się ten post
Dziendoberek o poranku 
Dzisiaj kierunek Braunschweig  nowa podopieczna 
milego dzionka wam wszystkim 
18 października 2022 06:52 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

A jak się robi ?

wieczorem
18 października 2022 08:36 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo 
Od rana myślę o tym, czy odpowiednią ilość gniazdek elektrycznych zaplanowałam w remontowanym mieszkaniu. Zaraz muszę się zbierać do wyjazdu. Dzisiaj elektryk będzie pracował a po południu hydraulik,trzeba coś tam przenieść, coś zlikwidować a jeszcze coś innego podłączyć. Jak ja nie lubię takich zajęć. Tzn sama robić nie będę ale muszę wiedzieć czego chcę. Pomysły zmieniają się każdego dnia i jeden wydaje się lepszy od drugiego . Ściany jeszcze w ranach, mieszkanie wygląda smutno z gołymi ścianami, podłogą i sufitami. Demolka na szczęście się skończyła, teraz będzie coraz przyjemniej. Jutro minie miesiąc od początku remontu a końca nie widać. I tak mam szczęście bo nie muszę tam mieszkać podczas remontu.
Najchętniej rzuciłabym to wszystko i pojechała gdzieś, do pracy na przykład?. Dzisiaj ciepło jednak już nie tak słonecznie jak wczoraj. 
Pogodnego, dobrego dnia życzę wszystkim 
18 października 2022 08:43 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kochani! Czekam na busa..Dzeszcz pada ...smutno na duszy.Milego dnia życzę nam wszystkim 
18 października 2022 08:47 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry kochani! Czekam na busa..Dzeszcz pada ...smutno na duszy.Milego dnia życzę nam wszystkim :buziaki2:

Nie smuć się, szybciej wyjedziesz, szybciej wrócisz. Życzę Tobie, żeby szczęście Cię nie opuszczało i żebyś trafiła na fajne miejsce. Co prawda ostatni "Twój dziadunio "był wspaniały, ale przecież zawsze może być lepiej. 
Powodzenia a wcześniej bezpiecznej, przyjemnej podróży 
18 października 2022 09:07 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Nie smuć się, szybciej wyjedziesz, szybciej wrócisz. Życzę Tobie, żeby szczęście Cię nie opuszczało i żebyś trafiła na fajne miejsce. Co prawda ostatni "Twój dziadunio "był wspaniały, ale przecież zawsze może być lepiej. 
Powodzenia a wcześniej bezpiecznej, przyjemnej podróży :aniolki:

18 października 2022 09:09 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry kochani! Czekam na busa..Dzeszcz pada ...smutno na duszy.Milego dnia życzę nam wszystkim :buziaki2:

Szerokości
18 października 2022 09:15 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Szerokości:ferrari:

Dziękuję Jedziemy ..5 pań i kierowca.Wszyscy palacze/ ja nie/
18 października 2022 09:25 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry i pięknego dnia życzę Damessa,Tobie fajnego, lekkiego kontraktu i niech czas w pracy szybciutko mija