Jak minął dzień 14

07 marca 2023 20:24 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Malgi, kochana, nie tłumaczmy się.Wygląda jakbym coś zlego zrobila,bo chciałam przedłużyć zlecenie.A proszę tak wejrzeć w głąb siebie i zapytać się -czy ja nigdy nie bylam w sytuacji,gdy musiałam z różnych względów przedłużyć pobyt?!Mam już totalnie dość prostowania,tlumaczenia.Spokojnej nocy,ja biorę urlop od Opiekunkowa.Zbyt dużo we mnie żalu i...po prostu zmęczenia psychicznego.

No weź,Maluda,nikt się nie musi tłumaczyć. Urlop będziesz miała jak pojedziesz do domu a tutaj do pisania a nie ucieczki jakieś .
07 marca 2023 20:32 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Sory nie oburzaj się czytałam ale po co być nachalnym. Rodzinka jest z tzw chytrych więc niech sami siedzą z matką . Zresztą jak mówisz, że jej stan się pogarsza to lepiej pojechać odpocAc psychicznie i naładować akumulatory na nowe wyzwania zawodowe. :-)
Jedziemy 1 kwietnia i święcimy jajka. :wielkanoc2: no chyba że ja wcześniej wyjadę co jest wielce prawdopodobne. 

Dusiu,nie oceniajmy i nie dochodźmy do tego,dlaczego ktoś to czy tamto. Każdy z nas ma swoje powody dla których skraca,przedłuża ,wraca choć Stella nie za bardzo. Sama wiesz coś na ten temat,podobnie jak każda i każdy z nas
07 marca 2023 20:33 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Malgi, kochana, nie tłumaczmy się.Wygląda jakbym coś zlego zrobila,bo chciałam przedłużyć zlecenie.A proszę tak wejrzeć w głąb siebie i zapytać się -czy ja nigdy nie bylam w sytuacji,gdy musiałam z różnych względów przedłużyć pobyt?!Mam już totalnie dość prostowania,tlumaczenia.Spokojnej nocy,ja biorę urlop od Opiekunkowa.Zbyt dużo we mnie żalu i...po prostu zmęczenia psychicznego.

07 marca 2023 21:25 / 5 osobom podoba się ten post
Boleśnie,że tak powiem. Ale idzie chyba ku lepszemu. Boli jeszcze,dokucza,trochę mniej ,na szczęście,niż jeszcze przed południem . Kąpiel w wannie bardzo odprężająca ,na krótko ,jednak zmniejszyła ból i rozluźniła mięśnie,bez ciągłego ała,dałam radę nasmarować się żelem p.bólowym ,wybalsamić i nakremić. A po kąpieli do łóżeczka,nagrzana poduszka i spokój. Oby udało mi się wcześniej zasnąć.
08 marca 2023 15:22 / 5 osobom podoba się ten post
Mam wielka, ogromną prośbę.Biore udział w konkursie Gazety Pomorskiej w kategorii Kobiety Dojrzałe,powiat inowrocławski.Czy mogę liczyć na jakiś głos oddany smsem, będę bardzo dankbar ??♥️?☘️
08 marca 2023 15:45 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Mam wielka, ogromną prośbę.Biore udział w konkursie Gazety Pomorskiej w kategorii Kobiety Dojrzałe,powiat inowrocławski.Czy mogę liczyć na jakiś głos oddany smsem, będę bardzo dankbar ??♥️?☘️

Maluda,bardzo chętnie,już próbowałam ale nie poszło ?
sms nie może być wysłany,takie info. Czy nie jest tak,że można głosować tylko z Polski.
08 marca 2023 15:53 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Do kiedy można  wysyłać SMS?
08 marca 2023 15:57 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Chętnie ale niestety nie mogę wysłać sms. Moja sieć nie pozwala na takie żeby z zagranicy wysłać . Pewnie inne dziewczyny też nie mogą. Takie SMS tylko w Polsce. 
08 marca 2023 15:59 / 3 osobom podoba się ten post
Mija leniwie. Zasniezylo. Ja teraz siedzę z herbatka bo mi zimno. Seniorka nie zjadła nic a co gorsza nawet pić też już nie chce. Dni albo i godziny policzone. ? Syn i synowa jutro lecą na urlop na 4 dni no chyba że.....? Wszystkim kieruje los. 
08 marca 2023 16:00 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Chętnie ale niestety nie mogę wysłać sms. Moja sieć nie pozwala na takie żeby z zagranicy wysłać . Pewnie inne dziewczyny też nie mogą. Takie SMS tylko w Polsce. 

Ja z CH nawet nie próbuję :zaskoczenie1 .....
08 marca 2023 16:03 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Nie wiem, być może, dziękuję.
08 marca 2023 16:04 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Do kiedy można  wysyłać SMS?

Przez miesiąc☘️
08 marca 2023 16:07 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Przez miesiąc☘️

To spoko. Pewnie zdążę jeszcze z Polski to zrobić. Długo tutaj nie zabawie. A pewnie i krócej  niż mam umowę. 
08 marca 2023 16:25 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Uruchomię opcje sms specjalny i wyślę . Tak mam w Orange. Może w innych sieciach tez tak jest. 
08 marca 2023 16:37 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Przez miesiąc☘️

Ok.