Powitajki przy kawie 73

13 lutego 2023 19:07 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Nie będę targać pięciu koszul i garniturów, każdy na inny wieczór :smiech3: Chyba, że lajcikowo w krótkich spodenkach :hejka::smiech2:

Nie musisz targać żadnych koszul - to nie są normalne dancingi - można tańczyć w dżinsach - na luzaka
13 lutego 2023 19:12 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Szczęśliwie dojedź do celu i nie myśl za dużo o busiarzach. Oni też widzą te wiadomości. Wiem z doświadczenia, że jak mijaliśmy jakiś wypadek to kierowcy automatycznie zwalniali i jechali spokojniej.

Dziękuję 
13 lutego 2023 19:15 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Nie musisz targać żadnych koszul - to nie są normalne dancingi - można tańczyć w dżinsach - na luzaka

Oj tam, jedną może wziąć, dużo nie waży a prać i prasować potrafi  
13 lutego 2023 20:02 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Oj tam, jedną może wziąć, dużo nie waży a prać i prasować potrafi :-) 

Tylko w sanatorium szkoda czasu na pranie i prasowanie. Lepiej pospacerować między zabiegami
14 lutego 2023 05:45 / 9 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo - Walentynkowo
Ja będę Walentynki świętować w sobotę
A dziś od rana wolność - więc pojadę autko zatankować - mam nadzieję, że uda mi się go odpalić?
Miłego dnia
14 lutego 2023 06:23 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ❤️ ❤️❤️ tydzień na tym turnusie zleciał i oby tak dalej. A ja wszystkim życzę spokojnego, słonecznego dnia ???
14 lutego 2023 07:03 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
14 lutego 2023 07:07 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dziękuję :aniolki:

Szczęśliwej podróży Gusiu 
14 lutego 2023 07:44 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  cudownego Walentynkowego dnia 
14 lutego 2023 07:56 / 5 osobom podoba się ten post

Witam we wtorek 
i życzę wszystkim spokojnego, miłego dnia
14 lutego 2023 07:57 / 5 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowo rodzinne spotkanie przedłużyło się do wczoraj  nawet byliśmy w niedzielę w kinie więc dopiero dzisiaj zaglądam do Was miłego i spokojnego dzionka wszystkim
14 lutego 2023 08:05 / 5 osobom podoba się ten post
Witam  Wszystkiego dobrego z okazji walentynek dla Was wszystkich. Samych dobrych chwil. 

14 lutego 2023 08:08 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Szczęśliwej podróży Gusiu :buziaki2:

Dziękuję ❤
Nie wiem czy się cieszyć ,bo dostałam smsa że dopiero o 15:55 bus podjedzie☹
Miał być o 10tej, pół dnia różnicy. Takie zawieszenie, bo robić specjalnie nie mam co. Jeszcze się na obiad gdzieś wybiorę bo lodówka wyczyszczona i kuchnia wysprzątana?
14 lutego 2023 08:23 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry walentynkowo ❤
Jakoś nigdy nie podniecały mnie Walentynki, może dlatego, że nie było tego święta od zawsze, przyszły do nas dość późno. W czasach liceum było nawet dość fajnie, często anonimowi adoratorzy się ujawniali i był problem, którego wybrać, a któremu delikatnie  podziękować?. Teraz,niestety, patrząc na to co dzieje się w sklepach, to takie święto handlu raczej. Ile rzeczy się zmarnuje w cukierniach? Tego nie wie nikt . Od kilku już dni pietrzą się słodkości z serduszkami w szklanych witrynach. 
Dla mnie Walentynki trwają cały rok ❤
Busiarnia dała mi jeszcze pół dnia w domu, to też miła "Walentynka"
Życzę Wam miłego, słodkiego dnia i wielu "Walentynek "❤❤❤❤❤❤❤
14 lutego 2023 08:33 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dziękuję ❤
Nie wiem czy się cieszyć ,bo dostałam smsa że dopiero o 15:55 bus podjedzie☹
Miał być o 10tej, pół dnia różnicy. Takie zawieszenie, bo robić specjalnie nie mam co. Jeszcze się na obiad gdzieś wybiorę bo lodówka wyczyszczona i kuchnia wysprzątana?

Gusiu w Gtv to jest normą. Pierwsze godziny miałaś podane orientacyjne . Teraz ma już zaplanowana trasę ilość osób i dokładniejszą godzinę mógł ci podać. W Gtv jest tak że około 20-21 wszystkie busy zjeżdżają się w Kątach wrocławskich i tam przeważnie są przesiadki. Jest stacja paliw, WC sklep całodobowy i restauracja więc nikt nie marznie na dworze i nie czeka . Wszystko jest super zorganizowane . Nikt o nikim nie zapomni i dopóki przesiadki nie ma walizki są w aucie . Nikt z tobołami nie śmiga po sklepach. 
Możesz wsiadać już ostatnia i dlatego tak późno wyjeżdżasz. Szerokiej drogi.