Powitajki przy kawie 73

06 marca 2023 07:11 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bierzemy byka za rogi i idziemy w nowy tydzień .
Przespałam noc z  A. Pacino tak , wychodzi, że  czasem i mnie się uda .Zapodalam sobie na  tablecie " Zapach kobiety" tablet się obalił  i tak przeleżał  na mnie do rana
Teraz kończę oglądanie   już w pozycji siedzącej z dymiącą kawka 

Życzę dobrego dnia .U nas biało i chłodno .W marcu jak w garncu ) .

06 marca 2023 07:16 / 6 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry bierzemy byka za rogi i idziemy w nowy tydzień .
Przespałam noc z  A. Pacino tak , wychodzi, że  czasem i mnie się uda .Zapodalam sobie na  tablecie " Zapach kobiety" tablet się obalił :-) i tak przeleżał  na mnie :-) do rana
Teraz kończę oglądanie   już w pozycji siedzącej z dymiącą kawka 

Życzę dobrego dnia .U nas biało i chłodno .W marcu jak w garncu ) .

Mleczko,to Ty chociaż z Al Pacino spałaś,a ja kręciłam się sama po wyrze ?
06 marca 2023 07:18 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Mleczko,to Ty chociaż z Al Pacino spałaś,a ja kręciłam się sama po wyrze ?

Widocznie woli starsze panie  
06 marca 2023 07:24 / 6 osobom podoba się ten post
Mleczko

Widocznie woli starsze panie  :-)

No,ba-kobieta jak ? 
06 marca 2023 07:53 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

Widocznie woli starsze panie  :-)

Ale tańczyć woli z młodszymi . Uwielbiam ten film,scena z tango przepiękna .

06 marca 2023 07:59 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w nowym tygodniu. Rano najbardziej lubię te chwile,kiedy się obudzę i mogę jeszczę nie otwierać oczu,tylko poleżeć jeszcze trochę otulona kołderką. Trzeba jednak wstawać i ,nowy tydzień czas zacząć. Przyjemnego poniedziałku życzę 
06 marca 2023 08:16 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! Dzisiaj u mnie dzień ,,szopa pracza " .Dwie pralki już śmigająBabcia po śniadaniu a dziadeczek w dobrych rekach Spitexu.Spokojnego poniedziałku  i nowego tygodnia zycze.
06 marca 2023 08:46 / 6 osobom podoba się ten post
Witam 
Dziś 

Uff, ciężko 
Życzę miłego i spokojnego dnia 
06 marca 2023 09:08 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Witam Wszystkich serdecznie i życzę spokojnego i miłego dnia
Dzisiaj sprzątania nie będzie, ale na zakupy trzeba iść 
Nic, a nic się tu nie zmieniło z czego właściwie bardzo się cieszę, ale dłuższe pobyty u Józka nie wchodzą w grę, bo zaczyna mnie męczyć ta monotonia. 
Dobrze, że zaczął się już kolejny tydzień, mój drugi na tym turnusie. Zostało mi jeszcze 4 tygodnie, więc za miesiąc powinnam już być w domu i wylegiwać się na mojej prywatnej kanapie ?
Zapomniałam napisać, że podróż pociągiem minęła mi spokojnie i bardzo, bardzo polecam jak ktoś ma taką możliwość. Do domu też planuję wracać pociągiem tylko będzie małe udoskonalenie, jedna przesiadka mniej czyli pojadę z Prien prosto do Wiednia, a z Wiednia już do miejsca docelowego w Polsce. Jadąc w tą stronę miałam dodatkową przesiadkę w Salzburgu, co okazało się zbędne. Człowieka uczy się na błędach, ale jak na pierwszy raz, uważam, że świetnie dałam sobie radę. 
Dla Ciekawostki napiszę tylko, że ten pociąg, którym jechałam z Wiednia do Salzburga jechał do Szwajcari, do Bazylei, więc jakby ktoś był zainteresowany wygodnym dojazdem do Szwajcarii, to polecam. 
Na Bawarii pochmurno, po zimie zostało tylko wspomnienie 

06 marca 2023 10:08 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ale tańczyć woli z młodszymi :-). Uwielbiam ten film,scena z tango przepiękna .

Nie wiem czy woli  ciężko iść w tany mając tablet na sobie i nogi pod kołdrą .
06 marca 2023 10:15 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

Nie wiem czy woli :-) ciężko iść w tany mając tablet na sobie i nogi pod kołdrą .

Ciężko nie ciężko,ale przyznaj że nóżki same chodziły pod kołderką.
czasem wrzucam sobie na YouTube ten fragment filmu  i "tańcuję" ,chociaź tylko w swojej wyobraźni,razem z Pacino. Chyba nigdy mi się nie znudzi ten film.
06 marca 2023 11:16 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ciężko nie ciężko,ale przyznaj że nóżki same chodziły pod kołderką:lol1:.
czasem wrzucam sobie na YouTube ten fragment filmu  i "tańcuję" ,chociaź tylko w swojej wyobraźni,razem z Pacino:radosc1::smiech3:. Chyba nigdy mi się nie znudzi ten film.

Nie chodziły, bo spalam . Jak się  obudziłam to cieszyłam się, że Al nie zwalił tableta  byłabym do tyłu ponad bańkę .
06 marca 2023 11:25 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Pochwałę się :-). Telefon mnie nie słucha,biotę ze sobą tableta  żeby jakieś fotki mieć. Czy będę umiała z niego wstawić na Forum,nie wiem. Ale spróbuję

Czekamy z niecierpliwością :) 
06 marca 2023 13:10 / 3 osobom podoba się ten post
GrazynaM55

Czekamy z niecierpliwością :) 

. Miałaś szczęście że Morfeusz porwał Cię w swoje ramiona 
07 marca 2023 05:19 / 7 osobom podoba się ten post
Doberek wtorkowo.Praktycznie wyspana.Dziś luzik,bo pedepcia do przedszkola,a ja podjadę autobusem do sklepów.Obiadu robić nie muszę,nic nie muszę.I oby tak dalej.Milego, szybko mijajacego dnia.