Powitajki przy kawie 73

07 marca 2023 05:51 / 7 osobom podoba się ten post
Witam i życzę miłego dnia. Jak w  każdy wtorek mam pół dnia  wolnego , wiec ruszam w miastoPozdrawiam !
07 marca 2023 06:31 / 8 osobom podoba się ten post
Dybry :) No i mamy wtorek :) Wtorek inny niż zwykle, bo przy pracy w Stiftungu dni są urozmaicone . Niedawno doszedł do nas dodatkowy administrator systemu , gdyż organizacja korzysta z sieci i oprogramowania aby ogarnąc sprawy administracyjne. Nowy admin dal sie juz poznac z tej dobrej strony. Poza tym choruje na rdzeniowy zanik mięsni i chce jeszcze pracowac, dopóki nie będą musieli go zaintubowac i jeszcze moze siedziec na wózku. Lajf ist brutal niestety, ale niektórzy całkiem sobie dobrze z nim radzą. 
Poniżej kot Zorro, który nas i nie tylko nas odwiedza z pchełami swymi, i żebrze o jedzenie. Ciągle mu mało :) Ma juz 20 lat i jak widac na zdjeciu pewnie wrócił z nocki 
Miłego dzionka 
07 marca 2023 06:45 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - wypogodziło się i humor wrócił 
Jeszcze w łóżku, kawke służba podala to mogę  poleżeć  Mam cały dzień dla siebie  jakoś z czasem się wyrobie ..
Marzec zapowiadają dość kapryśny  więcej zimy niż wiosny . I to da się przetrzymać .Pogodnego dnia i pogody ducha życzę .
zapraszam .
07 marca 2023 06:58 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Dziś przychodzili polka też Iwonka to sobie pogadamy i kawka ☕ będzie i naleśniki nam zrobię bo dżemy otwarte i nikt tego nie je. I pogadamy w naszym ojczystym językiem ?
Seniorka po morfinie spala ok . Chyba , że ?... Cicho było całą noc. Zejdę to  zobaczę. 
Wszystkim spokojnego dnia. 
07 marca 2023 07:12 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Dziś przychodzili polka też Iwonka to sobie pogadamy i kawka ☕ będzie i naleśniki:gotuje: nam zrobię bo dżemy otwarte i nikt tego nie je. I pogadamy w naszym ojczystym językiem ?
Seniorka po morfinie spala ok . Chyba , że ?... Cicho było całą noc. Zejdę to  zobaczę. 
Wszystkim spokojnego dnia. 

No to schódź i daj znać ?
07 marca 2023 07:34 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

No to schódź i daj znać ?

Żyje. Oddycha ale moczu w woreczku nie ma nic. Pusto ??? i nie przytomna po tej morfinie . 
07 marca 2023 07:37 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Żyje. Oddycha ale moczu w woreczku nie ma nic. Pusto ??? i nie przytomna po tej morfinie . 

O,kurka felek,to niedobrze 
07 marca 2023 07:50 / 9 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dybry :) No i mamy wtorek :) Wtorek inny niż zwykle, bo przy pracy w Stiftungu dni są urozmaicone . Niedawno doszedł do nas dodatkowy administrator systemu , gdyż organizacja korzysta z sieci i oprogramowania aby ogarnąc sprawy administracyjne. Nowy admin dal sie juz poznac z tej dobrej strony. Poza tym choruje na rdzeniowy zanik mięsni i chce jeszcze pracowac, dopóki nie będą musieli go zaintubowac i jeszcze moze siedziec na wózku. Lajf ist brutal niestety, ale niektórzy całkiem sobie dobrze z nim radzą. 
Poniżej kot Zorro, który nas i nie tylko nas odwiedza z pchełami swymi, i żebrze o jedzenie. Ciągle mu mało :) Ma juz 20 lat i jak widac na zdjeciu pewnie wrócił z nocki :-)
Miłego dzionka :-)

Ze mną 20 letni śpi a drugi w innym pokoju i piesek z panią w trzecim ?Mały zwierzyniec.Pozdrawiam z Sedrun całe opiekunkiwo? .Dalej ferie z Seniorką ,do piątku.Pogoda cudna ale jak to w górach szybkozmienna i podobno dziś w nocy ma spaść śnieg .I dzień dobry Wam.Miłego dnia życzę ?
07 marca 2023 07:55 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ze mną 20 letni śpi a drugi w innym pokoju i piesek z panią w trzecim ?Mały zwierzyniec.Pozdrawiam z Sedrun całe opiekunkiwo? .Dalej ferie z Seniorką ,do piątku.Pogoda cudna ale jak to w górach szybkozmienna i podobno dziś w nocy ma spaść śnieg .I dzień dobry Wam.Miłego dnia życzę ?

Pięknie tam masz, rób zdjęcia. Przyjdzie czas na wspominki 
07 marca 2023 07:57 / 8 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo
Dziś jedziemy na zajęcia Senioritek - wczoraj mąż wybierał kwiaty dla dziewczyn z okazji Dnia Kobiet - wydał na nie (te kwiaty) ponad 50 zł. A jutro mamy imprezę na świetlicy gminnej, a drugą w GOK gminnym i nie wiem którą wybrać? Rozdwoić się nie da...
Dostałam info od kuchni, że chyba jednak do pracy pojadę dwa tygodnie póżniej - dla mnie lepiej, bo będę "tylko" 5 tygodni - a to mi w zupełności wystarczy...
Wszystkim miłego i spokojnego dnia
07 marca 2023 08:00 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Pięknie tam masz, rób zdjęcia. Przyjdzie czas na wspominki :-)

I córka PDP.robi i ja ,więc sporo ich .
Przyjdzie czas ?
07 marca 2023 08:08 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam wtorkowo:najlepszego3:
Dziś jedziemy na zajęcia Senioritek - wczoraj mąż wybierał kwiaty dla dziewczyn z okazji Dnia Kobiet - wydał na nie (te kwiaty) ponad 50 zł. A jutro mamy imprezę na świetlicy gminnej, a drugą w GOK gminnym i nie wiem którą wybrać?:bezradny: Rozdwoić się nie da...:modlmy sie:
Dostałam info od kuchni, że chyba jednak do pracy pojadę dwa tygodnie póżniej - dla mnie lepiej, bo będę "tylko" 5 tygodni - a to mi w zupełności wystarczy...
Wszystkim miłego i spokojnego dnia:angel1:

No Gosia ja bym była zazdrosna,.zobacz ile buziaków dostanie .
07 marca 2023 08:10 / 4 osobom podoba się ten post
Jest gdzie temat na ten dzień ( 8 marca ) ja nie znajdę z tel .
07 marca 2023 08:13 / 3 osobom podoba się ten post
Gusiu  co i Ciebie? 
07 marca 2023 08:34 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

O,kurka felek,to niedobrze :przytula:

No nie jest dobrze. Pfkege mówi że jak końca tygodnia diciagnie to będzie ok.