No nie jest dobrze. Pfkege mówi że jak końca tygodnia diciagnie to będzie ok.

No nie jest dobrze. Pfkege mówi że jak końca tygodnia diciagnie to będzie ok.
Ze mną 20 letni śpi a drugi w innym pokoju i piesek z panią w trzecim ?Mały zwierzyniec.Pozdrawiam z Sedrun całe opiekunkiwo? .Dalej ferie z Seniorką ,do piątku.Pogoda cudna ale jak to w górach szybkozmienna i podobno dziś w nocy ma spaść śnieg .I dzień dobry Wam.Miłego dnia życzę ?
Gusiu :buziaczki: co i Ciebie?
Ogólnie szajsowato:-(. Noc pełna :-(bólu,do 3ciej ni zasnęłam. Każda zmiana pozycji to "ała i ała". Nagrzewałam się,smarowałam a rano wciągając spodnie dresowe,prawie płakałam?. Myślałam że rozchodzę,ale się nie da. Nigdy czegoś takiego nie miałam,mocny ból promieniujący od biodra aż prawie do stopy. Wiem,że nie jestem wytrzymała na ból,ale naprawdę się nie pieszczę . Poszłam do lekarza żeby moje dziewczyny dały mi spokój. Nie spodziewałam się nie wiadomo czego. Pani doktor przepisała mi Ibuprofen 600, poleciła kupić maść do smarowania,zaleciła ćwiczenia,dała kartkę z obrazkami jak trenować plecy, ,trzymać się ciepło i tyle. Czyli to,co wczoraj Gisela mi zaordynowała :oczko1:. W Praxis musiałam nawypełniać kupę papierów,plusem jest to ,że przypisano mnie do AOK,wcześniej nikt mnie nie pytał o kasę chorych,co prawda tylko do dentysty chodziłam kilka razy. W aptece zdziwko,bo za tabletki na receptę nic nie musiałam płacić.
Niekomfortowo się czuję,nie tylko ze względu na ból ,ale dlatego ze dziewczyny tak się o mnie troszczą a powinno być przecież odwrotnie. Dzisiaj i jutro mam zakaz robienia zakupów,gotowania,dźwigania i broń Boże nie dotykać się do odkurzacza. Leżę więc sobie nasmarowane żelem Diclofenak,poduszka elektryczna pod plecami ,nogi uniesione wg zaleceń Giseli,i odpoczywam. Niestety,nawet jak się nie ruszam to boli☹️. Nasza forumowa koleżanka powiedziała mi,że potrwać może kilka dni. A w czwartek Giseli urodziny, 81,a ja żadnych geszenków nie mam:-(. Dobrego jeszcze dnia Wam życzę :angel3:
Ogólnie szajsowato:-(. Noc pełna :-(bólu,do 3ciej ni zasnęłam. Każda zmiana pozycji to "ała i ała". Nagrzewałam się,smarowałam a rano wciągając spodnie dresowe,prawie płakałam?. Myślałam że rozchodzę,ale się nie da. Nigdy czegoś takiego nie miałam,mocny ból promieniujący od biodra aż prawie do stopy. Wiem,że nie jestem wytrzymała na ból,ale naprawdę się nie pieszczę . Poszłam do lekarza żeby moje dziewczyny dały mi spokój. Nie spodziewałam się nie wiadomo czego. Pani doktor przepisała mi Ibuprofen 600, poleciła kupić maść do smarowania,zaleciła ćwiczenia,dała kartkę z obrazkami jak trenować plecy, ,trzymać się ciepło i tyle. Czyli to,co wczoraj Gisela mi zaordynowała :oczko1:. W Praxis musiałam nawypełniać kupę papierów,plusem jest to ,że przypisano mnie do AOK,wcześniej nikt mnie nie pytał o kasę chorych,co prawda tylko do dentysty chodziłam kilka razy. W aptece zdziwko,bo za tabletki na receptę nic nie musiałam płacić.
Niekomfortowo się czuję,nie tylko ze względu na ból ,ale dlatego ze dziewczyny tak się o mnie troszczą a powinno być przecież odwrotnie. Dzisiaj i jutro mam zakaz robienia zakupów,gotowania,dźwigania i broń Boże nie dotykać się do odkurzacza. Leżę więc sobie nasmarowane żelem Diclofenak,poduszka elektryczna pod plecami ,nogi uniesione wg zaleceń Giseli,i odpoczywam. Niestety,nawet jak się nie ruszam to boli☹️. Nasza forumowa koleżanka powiedziała mi,że potrwać może kilka dni. A w czwartek Giseli urodziny, 81,a ja żadnych geszenków nie mam:-(. Dobrego jeszcze dnia Wam życzę :angel3:
Gusiu wracaj szybko do zdrowia!! Posłuchasz lub nie ale polecam Ci brac witaminy z grupy B w wersji na maxa do tego co masz.
:aniolki: Du bist das ganze Geschenk..
Witam późną porą?
No to Gusię złapało na fest. Też cierpię na rwę, ale takiego bólu nie miałem. Mnie często lewa noga boli, gdy mam dłuższy spacer, ale i nie zawsze. Wtedy muszę stanąć, przykucnąć i iść dalej. Też mam polskie leki i stosuję w razie nasilenia bólu.
Z powodu zwyrodnienia kręgosłupa jadę właśnie na rehabilitację do sanatorium.
Gusiu, trzymam kciuki i wierzę, że ten ból opanujesz. Buziaki:buziaki1::-)
Dziękuję dziewczyny :aniolki:. Pewnie że posłucham,dzisiaj juź nigdzie nie wychodziłam i nie będę wychodzić,Giseli nie chcę absorbować,gdybym wspomniała o wit B, na pewno od razu chciałaby iść do apteki. Stękaj i "ałam", ale próbowałam chwilę poćwiczyć . Jutro pójdę po tę witaminę B,a co to znaczy brać ją do oporu? Ile tych tabletek dziennie mogę łyknąć ?. Pedepcia idzie po 19tej na chór,a ja wgramolę się do wanny. Wracając od lekarza zaszłam do Budnis'a i kupiłam sobie sole do kąpieli,takie tam na muskle i entszpanungi:-). Dzisiaj zobaczę jak ta na odprężenie mięśni działa,bo prawdę mówiąc ,na samą myśl o nocy,strach mi w oczy zagląda:-(
Gusia odezwij się do mnie na whats app to 664 Ci napisze 001 czego mniej wiecej szukac 227. Buzioleee