Witam ! Za oknem deszcz i chmury.U nie dzień bez żadnych planów, besuchów itp...Dokładnie za 3 tygodnie będę w busie do domku:-):taniec2:

Witam ! Za oknem deszcz i chmury.U nie dzień bez żadnych planów, besuchów itp...Dokładnie za 3 tygodnie będę w busie do domku:-):taniec2:
To tak jak ja ?☘️?:radosc1:
Ja planowo też w sobotę odjazd za 3 tygodnie ale myślę że to się skróci. :-( patrząc na stan seniorki. Niech wytrzyma do wtorku bo syn z synowa na urlop polecieli a wnuk też daleko.
Dusiu,nie zależy to nigdy od naszych pobożnych źyczeń ...
Wszystkim spokojnej soboty:modlitwa: Ja dziś muszę uświadomić córce Pdp.ze te 90e.co włożyła do portfela to chyba na pieczywo i dodatki..patrząc jak Pdp.wybrzydza jakościowo! Poproszę żeby kupiła to o co on mnie prosił(wtedy sama zobaczy i może oczka otworzy).No bo na pewno nie moim kosztem że mam się ograniczać..Jem też to co chce i lubię! Dopiero tydzień, aczkolwiek już mam wgląd i mogę co nieco wywnioskować.Tyle + że wybylam od 15.20 do 18 i ruszam do Mainz(bilety kupiła więc skorzystam).Ciekawe czy będzie szperać u góry..? (podloze "znaczniki" to się potem okaże? ).Grunt, to zachować spokoj:swiety:
Toż to ja wiem tylko widzę stan seniorki. Dziś wirek na mocz był zupełnie pusty. W worku stomijnym woda i oprócz morfiny sana wola krople p bólowe. ☹️
Powiedz i Ty pdp jeśli jest kunaty, że córka mało pieniędzy zostawia i kupujesz najtańsze produkty . Ja raz tak miałam. Pdp się zapytał ile ja dostaję na tydzień i dopiero awantuea była z jego strony do dzieci , że nie po to tyle lat pracował żeby glodowac teraz. I od razu kasa się znalazła na lepsze jedzonko.
To tak jak ja ?☘️?:radosc1: