Powitajki przy kawie 73

11 marca 2023 04:43 / 8 osobom podoba się ten post
O, Mleczko dziś pierwsza,ale życzę Jej dobrze przespanego dnia.Ja po wczorajszych zawirowaniach nie moglam zasnąć i przed czwartą już koniec spania.Dzisiaj mam zamiar z polską koleżanką zajrzeć na Flohmarkt.Muszę pooddychać świeżym powietrzem,bo inaczej świra dostanę.No, to śpijcie dalej --ja dopijam kawę ☕??☘️
11 marca 2023 07:31 / 8 osobom podoba się ten post
Witam  ! Za oknem deszcz i chmury.U nie dzień bez żadnych planów, besuchów itp...Dokładnie za 3 tygodnie  będę  w busie do domku
11 marca 2023 07:35 / 7 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam  ! Za oknem deszcz i chmury.U nie dzień bez żadnych planów, besuchów itp...Dokładnie za 3 tygodnie  będę  w busie do domku:-):taniec2:

To tak jak ja ?☘️?
11 marca 2023 07:43 / 7 osobom podoba się ten post
Witam.  Śniadanko zjedzone i kawkę dopijam. ☕ Czekam na Pfkege i dzień jak co dzień. Seniorka bez kontaktu całkowicie.  Zakupy zrobiłam wczoraj , swoje włościa posprzątałam i poprałam. Dziś ma przyjść ogrodnik bo wczoraj go śnieg przestraszył. Dziś póki co słoneczko ? wyszło ale na treningach siwiutenko. 
Wszystkim życzę spokojnego i bezstresowego dnia. 
11 marca 2023 07:43 / 7 osobom podoba się ten post
Maluda

To tak jak ja ?☘️?:radosc1:

Ja planowo też w sobotę odjazd za 3 tygodnie ale myślę że to się skróci.  patrząc na stan seniorki. Niech wytrzyma do wtorku bo syn z synowa na urlop polecieli a wnuk też daleko. 
11 marca 2023 07:50 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Ja planowo też w sobotę odjazd za 3 tygodnie ale myślę że to się skróci. :-( patrząc na stan seniorki. Niech wytrzyma do wtorku bo syn z synowa na urlop polecieli a wnuk też daleko. 

Dusiu,nie zależy to nigdy od naszych pobożnych źyczeń ...
11 marca 2023 07:55 / 7 osobom podoba się ten post
Maluda

Dusiu,nie zależy to nigdy od naszych pobożnych źyczeń ...

Toż to ja wiem tylko widzę stan seniorki.  Dziś wirek na mocz był zupełnie pusty. W worku stomijnym woda i oprócz morfiny sana wola krople p bólowe. ☹️
11 marca 2023 08:02 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Witam weekendowo 
Będzie padało, czy nie będzie ?
Na dwoje babka wróżyła. 
Spacer stoi pod znakiem zapytania, ale do pracy trzeba iść, znaczy się do kuchni śniadanie zrobić 
Miłej i spokojnej soboty Wam życzę 
11 marca 2023 08:05 / 10 osobom podoba się ten post
Widzę, że ostatnio tutaj dużo trudnych przypadków, więc życzę miłego dnia w szczególności tym, co ciężko im na duszy. 
Mogę dopisać się do tej listy, bo choć to końcówka mojego wyjazdu to mam wrażenie, że jest intensywna. Spokojnego weekendu dla wszystkich 
11 marca 2023 08:06 / 8 osobom podoba się ten post
Wszystkim spokojnej soboty Ja dziś muszę uświadomić córce Pdp.ze te 90e.co włożyła do portfela to chyba na pieczywo i dodatki..patrząc jak Pdp.wybrzydza jakościowo! Poproszę żeby kupiła to o co on mnie prosił(wtedy sama zobaczy i może oczka otworzy).No bo na pewno nie moim kosztem że mam się ograniczać..Jem też to co chce i lubię! Dopiero tydzień, aczkolwiek już mam wgląd i mogę co nieco wywnioskować.Tyle + że wybylam od 15.20 do 18 i ruszam do Mainz(bilety kupiła więc skorzystam).Ciekawe czy będzie szperać u góry..? (podloze "znaczniki" to się potem okaże? ).Grunt, to zachować spokoj
11 marca 2023 08:13 / 7 osobom podoba się ten post
Tamara

Wszystkim spokojnej soboty:modlitwa: Ja dziś muszę uświadomić córce Pdp.ze te 90e.co włożyła do portfela to chyba na pieczywo i dodatki..patrząc jak Pdp.wybrzydza jakościowo! Poproszę żeby kupiła to o co on mnie prosił(wtedy sama zobaczy i może oczka otworzy).No bo na pewno nie moim kosztem że mam się ograniczać..Jem też to co chce i lubię! Dopiero tydzień, aczkolwiek już mam wgląd i mogę co nieco wywnioskować.Tyle + że wybylam od 15.20 do 18 i ruszam do Mainz(bilety kupiła więc skorzystam).Ciekawe czy będzie szperać u góry..? (podloze "znaczniki" to się potem okaże? ).Grunt, to zachować spokoj:swiety:

Powiedz i Ty pdp jeśli jest kunaty, że córka mało pieniędzy zostawia i kupujesz najtańsze produkty . Ja raz tak miałam. Pdp się zapytał ile ja dostaję na tydzień i dopiero awantuea była z jego strony do dzieci , że nie po to tyle lat pracował żeby glodowac teraz. I od razu kasa się znalazła na lepsze jedzonko. 
11 marca 2023 08:21 / 7 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Toż to ja wiem tylko widzę stan seniorki.  Dziś wirek na mocz był zupełnie pusty. W worku stomijnym woda i oprócz morfiny sana wola krople p bólowe. ☹️

Bardzo Ci współczuję, ale tak..to koniec.Jesli ma "zgodę pacjenta" to przez to tak w domu..Inaczej by coś robili na psychiatrii. Dlatego ja już nie jeżdżę do takich stanów, bo to nie rokuje.Jak np.slysze(" wrócił/ła/wraca .. ze szpitala..").Patrzeć jak ktoś umiera jest ciężko(Pdp.10.05 odszedł kiedy ja co dopiero wróciłam na sztele, a prawdy mi nie powiedziano że już paliative, dzień później dziadka "zastałam, jak go wcześniej położyłam"). Od teraz każde rano dla mnie to obawa że..Staram się być silna i tak nie przywiązywać do Pdp.oraz ich bliskich. Tego Tobie też życzę i dobrego Selle sorge w razie w..
11 marca 2023 08:22 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam  ! Za oknem deszcz i chmury.U nie dzień bez żadnych planów, besuchów itp...Dokładnie za 3 tygodnie  będę  w busie do domku:-):taniec2:

U mnie taka pogoda. Wiało i takie "cus" przywiało. No cóż i ale i pomimo takiej aury będziemy musieli jechać na szalone zakupy do Migrosa ? Acha , jeszcze coś sobie upatrzyłam ale o tym sza ....?
No i dzień dobry całemu Forum .
11 marca 2023 08:25 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Powiedz i Ty pdp jeśli jest kunaty, że córka mało pieniędzy zostawia i kupujesz najtańsze produkty . Ja raz tak miałam. Pdp się zapytał ile ja dostaję na tydzień i dopiero awantuea była z jego strony do dzieci , że nie po to tyle lat pracował żeby glodowac teraz. I od razu kasa się znalazła na lepsze jedzonko. 

Tak zrobię, żeby nie było że od niego wołam(chociaż ma).Ona 1 raz dała kasę  i niech tak pozostanie, albo wspólne zakupy? Pewnie tu..obawa ile to kasy i czasu..zajmie. Przecież Pani aż na pół etatu zasowac, no to gdzie będzie umęczona jeszcze po sklepach szukać?! Co za narod
11 marca 2023 08:26 / 7 osobom podoba się ten post
Maluda

To tak jak ja ?☘️?:radosc1:

Pobijam  swój rekord długości  zlecenia.Max.do 2 miesiecy a teraz prawie 3Miejsce b.lajtowe, żadnych problemów, duże  miasto itp.ale tęsknota ogromna